• 9.378.049 stemmen

Boyka: Undisputed IV (2016)

Actie / Misdaad | 86 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Alternatieve titels: Boyka: Undisputed / Undisputed 4

Oorsprong: Bulgarije

Geregisseerd door: Todor Chapkanov

Met onder meer: Scott Adkins, Teodora Duhovnikova en Alon Abutbul

Plot Boyka: Undisputed IV

"Boyka is back!"

Een onopzettelijke dood in de ring doet Boyka twijfelen aan hetgeen hij voor staat. Hij ontdekt dat de weduwe van de man die hij per ongeluk heeft gedood in de problemen zit. Boyka biedt aan deel te nemen aan een reeks onmogelijke gevechten om haar uit een leven van lijfeigenschap te bevrijden.

avatar van ace leader

ace leader

Macady schreef:

releasedatum: 8 April 2016.

ace leader schreef:

Bron?

Zal het straks even opzoeken.

ace leader schreef:

IMDB

Macady schreef:

releasedatum: 8 April 2016.

nog ff wachten dus

xaid schreef:

nog ff wachten dus

Ik ben er bang voor

johnhendrikos

Weet iemand wanneer deze wel echt uitkomt?

avatar van Gang_Star

Gang_Star

johnhendrikos schreef:

Weet iemand wanneer deze wel echt uitkomt?

Volgens Imdb komt deze film in Amerika uit op 1 september

Gang_Star schreef:

Volgens Imdb komt deze film in Amerika uit op 1 september

Dank je, nu staat er weer 18 October 2016 dus tja perhaps januari 2017 als we geluk hebben.

johnhendrikos

En nu staat er weer 17 January 2017 (USA) kortom kan nog heeeeeeeeel lang gaan duren. En mijn voorspelling komt ironisch genoeg precies uit

avatar van Flitskikker

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

xaid schreef:

wel mooie cover geworden

Volgens mij is het een fanmade poster.

avatar van DiDa

DiDa

Dit deel is niet geregisseerd door Isaac Florentine. Hij treed hier alleen op als producer.

Regisseur is de onbekende Todor Chapkanov.

Boyka: Undisputed IV (2016) - IMDb

avatar van Cohiba

Cohiba

En intussen is de release nog maar eens verschoven ...

18 april 2017 staat nu te lezen op IMDB.

Cohiba schreef:

En intussen is de release nog maar eens verschoven ...

18 april 2017 staat nu te lezen op IMDB.

Yep! en nu staat er al 22 september 2016 , maar ik vermoed dat dit dan wel 22 sep 2017 zal zijn. Net als de eagle path is de vraag of ie ooit uitkomt?

avatar van Flitskikker

Flitskikker

johnhendrikos schreef:

Volgens IMDb en Amazon komt hij op 31 mei 2017 in Duitsland uit:

Undisputed IV - Boyka Is Back (Steelbook) [Blu-ray]: Amazon.de: Scott Adkins, Teodora Duhovnikova, Alon Aboutboul, Julian Vergov, Todor Chapkanov: DVD & Blu-ray

Op 22 september 2016 werd hij vertoond op Fantastic Fest in Texas.

xaid

Eindelijk was het zover!!! lang naar uitgekeken

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Net als de vorige delen is dit ook weer een prima vecht film. De vecht scenes zien er echt perfect uit. Het verhaal op zich is ongeveer net als bij die andere delen maar dat kan de pret niet drukken.

mcdaktari schreef:

helemaal mee eens! Ik had niks anders verwacht van een Undisputed film

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Undisputed 4 haalt het voor mij helaas niet bij de voorgaande delen, daarvoor blijft het teveel aan de oppervlakte. De vechtscenes zelf zijn natuurlijk fantastisch, maar het camerawerk voelt té vertrouwd aan. Nergens wordt er de moeite genomen om echt iets toe te voegen aan de franchise. Het verhaal, inclusief Russische De Niro als badguy, is nog wel redelijk onderhoudend, maar voelt, mede vanwege de locatie en slechte accenten, vrij goedkoop aan. Nu weet ik dat het verhaal bijzaak is bij een film als dit, maar had Boyka gewoon laten vechten in een soort van UFC toernooi met 's werelds beste vechters en je had iets grootschaligs gehad, waar deel 3 al goed bij in de buurt kwam. Nu miste ik een bepaald soort climax in het slotgevecht, waardoor dit deel aanvoelt als een gemiste kans.

avatar van cor1946

cor1946

Best een lekkere vechtfilm, wel het bekende recept maar dat mag de pret niet drukken

avatar van vranque

vranque

idd prima vermaak en erg mooi gemaakt volgens het bekende recept. Andere delen niet gezien maar dat maakt bij dit soort films totaal niet uit. Zag wel twee strepen en vier strepen op de outfit maar geen drie. Apart..

avatar van schumacher

schumacher

Volledig mijn ding zo'n film.

Die gevechten zijn echt super, goed in beeld gebracht ook.

Ik vind alle films goed.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een vrij standaard verhaal waarin vele clichés de revue passeren en er uiteraard matig wordt gespeeld. Maar dat geeft allemaal niet, het draait natuurlijk om de gevechten en die zien er prima uit. Het wordt prima in beeld gebracht, met flitsende moves, en Adkins laat zien wat hij allemaal in huis heeft. Een lekkere knokfilm!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Slecht, slecht, slecht, maar inderdaad, het vechten is om te smullen. Dus 5* voor het vechten en al het andere 1*.

avatar van filmkul

filmkul

Redelijk genre filmpje. Het verhaal is standaard en zit vol met clichés, maar dat is maar bijzaak bij dit soort films. Het gaat om de actie en het knokwerk en dat is van prima niveau. Adkins gooit weer alles uit de kast en Florentine weet het fraai in beeld te brengen met passende slowmo's. De vaart zit er verder goed in en de speelduur is passend. Het acteerwerk is niet al te best, maar ja....ook dat is bijzaak. 3.0

avatar van broncode

broncode

filmkul schreef:

Sluit ik me helemaal bij aan... Prima vermaak!

avatar van Brabants

Brabants

Krachtig deel met een solide plot en goed acteerwerk. Martial arts meer dan goed vertegenwoordigd. Prima film binnen het genre. De kwaliteit van deze franchise gaat niet achteruit en dat is meer dan knap werk!

Macady

Lang gewacht op het vervolg van het verrassend sterke deel 3. Boyka undisputed weet dat niveau niet vast te houden maar leverd een solide film af. Gevechten zijn dik in orde al is de tegenstand van een bedenkelijk niveau. Verhaal is wat vergezocht maar dat is ook niet de reden een film als deze te kijken.

Voor mij mag het Boyka boek met deze film dicht.