Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: Todor Chapkanov
Met onder meer: Scott Adkins, Teodora Duhovnikova en Alon Abutbul
Plot Boyka: Undisputed IV
"Boyka is back!"
Een onopzettelijke dood in de ring doet Boyka twijfelen aan hetgeen hij voor staat. Hij ontdekt dat de weduwe van de man die hij per ongeluk heeft gedood in de problemen zit. Boyka biedt aan deel te nemen aan een reeks onmogelijke gevechten om haar uit een leven van lijfeigenschap te bevrijden.
Yuri Boyka
Dominik
Warden
Priest
Gang_Star
Weet iemand wanneer deze wel echt uitkomt?
Volgens Imdb komt deze film in Amerika uit op 1 september
johnhendrikos
Dank je, nu staat er weer 18 October 2016 dus tja perhaps januari 2017 als we geluk hebben.
Macady
Premiere 22 september" BOYKA: UNDISPUTED | Fantastic Fest - fantasticfest.com
johnhendrikos
En nu staat er weer 17 January 2017 (USA) kortom kan nog heeeeeeeeel lang gaan duren. En mijn voorspelling komt ironisch genoeg precies uit
Flitskikker
Wellicht een direct-to-Netflix-release?
Kijkwijzer classificatie van Boyka: Undisputed - kijkwijzer.nl
Iron Maiden
wel mooie cover geworden
Volgens mij is het een fanmade poster.
DiDa
Dit deel is niet geregisseerd door Isaac Florentine. Hij treed hier alleen op als producer.
Regisseur is de onbekende Todor Chapkanov.
Cohiba
En intussen is de release nog maar eens verschoven ...
18 april 2017 staat nu te lezen op IMDB.
johnhendrikos
En intussen is de release nog maar eens verschoven ...
18 april 2017 staat nu te lezen op IMDB.
Flitskikker
Volgens IMDb en Amazon komt hij op 31 mei 2017 in Duitsland uit:
Op 22 september 2016 werd hij vertoond op Fantastic Fest in Texas.
mcdaktari
Net als de vorige delen is dit ook weer een prima vecht film. De vecht scenes zien er echt perfect uit. Het verhaal op zich is ongeveer net als bij die andere delen maar dat kan de pret niet drukken.
xaid
Iron Maiden
Undisputed 4 haalt het voor mij helaas niet bij de voorgaande delen, daarvoor blijft het teveel aan de oppervlakte. De vechtscenes zelf zijn natuurlijk fantastisch, maar het camerawerk voelt té vertrouwd aan. Nergens wordt er de moeite genomen om echt iets toe te voegen aan de franchise. Het verhaal, inclusief Russische De Niro als badguy, is nog wel redelijk onderhoudend, maar voelt, mede vanwege de locatie en slechte accenten, vrij goedkoop aan. Nu weet ik dat het verhaal bijzaak is bij een film als dit, maar had Boyka gewoon laten vechten in een soort van UFC toernooi met 's werelds beste vechters en je had iets grootschaligs gehad, waar deel 3 al goed bij in de buurt kwam. Nu miste ik een bepaald soort climax in het slotgevecht, waardoor dit deel aanvoelt als een gemiste kans.
cor1946
Best een lekkere vechtfilm, wel het bekende recept maar dat mag de pret niet drukken
vranque
idd prima vermaak en erg mooi gemaakt volgens het bekende recept. Andere delen niet gezien maar dat maakt bij dit soort films totaal niet uit. Zag wel twee strepen en vier strepen op de outfit maar geen drie. Apart..
schumacher
Volledig mijn ding zo'n film.
Die gevechten zijn echt super, goed in beeld gebracht ook.
Ik vind alle films goed.
Pazmaster
Een vrij standaard verhaal waarin vele clichés de revue passeren en er uiteraard matig wordt gespeeld. Maar dat geeft allemaal niet, het draait natuurlijk om de gevechten en die zien er prima uit. Het wordt prima in beeld gebracht, met flitsende moves, en Adkins laat zien wat hij allemaal in huis heeft. Een lekkere knokfilm!
JacoBaco
Slecht, slecht, slecht, maar inderdaad, het vechten is om te smullen. Dus 5* voor het vechten en al het andere 1*.
filmkul
Redelijk genre filmpje. Het verhaal is standaard en zit vol met clichés, maar dat is maar bijzaak bij dit soort films. Het gaat om de actie en het knokwerk en dat is van prima niveau. Adkins gooit weer alles uit de kast en Florentine weet het fraai in beeld te brengen met passende slowmo's. De vaart zit er verder goed in en de speelduur is passend. Het acteerwerk is niet al te best, maar ja....ook dat is bijzaak. 3.0
broncode
Sluit ik me helemaal bij aan... Prima vermaak!
Brabants
Krachtig deel met een solide plot en goed acteerwerk. Martial arts meer dan goed vertegenwoordigd. Prima film binnen het genre. De kwaliteit van deze franchise gaat niet achteruit en dat is meer dan knap werk!
Macady
Lang gewacht op het vervolg van het verrassend sterke deel 3. Boyka undisputed weet dat niveau niet vast te houden maar leverd een solide film af. Gevechten zijn dik in orde al is de tegenstand van een bedenkelijk niveau. Verhaal is wat vergezocht maar dat is ook niet de reden een film als deze te kijken.
Voor mij mag het Boyka boek met deze film dicht.

Undisputed III: Redemption
2010

Undisputed II: Last Man Standing
2006

Undisputed
2002

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Shot Caller