• 9.377.044 stemmen

Boyka: Undisputed IV (2016)

Actie / Misdaad | 86 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Alternatieve titels: Boyka: Undisputed / Undisputed 4

Oorsprong: Bulgarije

Geregisseerd door: Todor Chapkanov

Met onder meer: Scott Adkins, Teodora Duhovnikova en Alon Abutbul

Plot Boyka: Undisputed IV

"Boyka is back!"

Een onopzettelijke dood in de ring doet Boyka twijfelen aan hetgeen hij voor staat. Hij ontdekt dat de weduwe van de man die hij per ongeluk heeft gedood in de problemen zit. Boyka biedt aan deel te nemen aan een reeks onmogelijke gevechten om haar uit een leven van lijfeigenschap te bevrijden.

In Film > Nieuws > Boyka: Undisputed IV (2016):

Vandaag op zijn officiële Facebook pagina: "Boyka will be back, I just need some time to repair my knee. Life imitates art. Don't worry, it's coming."

Met deze hint geeft Adkins aan dat hij de rol van Uri Boyka opnieuw zal vertolken in een deel 4 van de Undisputed films. Na deel 3 had hij al meerdere malen laten weten dat er een deel 4 mogelijk was. Door o.a. deze pagina te "liken", konden mensen meehelpen het idee te realiseren.

Hij wilde graag een deel 4 doen, Isaac Florentine (regisseur van deel 2 & 3) wilde het, het script was al klaar...het enige probleem was dat deel 3 niet echt veel geld opleverde.

xaid

Heb er zin in alle delen waren supervet

ace leader

film komt in 2014 uit (filmen start volgend jaar)

xaid

is er al iets bekend van het script ?

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Ik hoop dat Boyka mee doet met een of ander MMA toernooi met wederom de beste vechters van de wereld.

ace leader

Boyka Will Return In UNDISPUTED 4. Filmen begint volgend jaar!

Boyka Will Return In UNDISPUTED 4 | Twitch - twitchfilm.com

avatar van Kondoro

Kondoro

VET! Altijd mooie films geweest. Nummer drie was mijn lievelings film van de serie! Dus verheug me op 4!

Boyka: Undisputed IV (2014) - IMDb

ace leader

Adkins en de film crew zijn in Bulgarije, werkend aan de nieuwe Undisputed film.

Vandaag toevallig begonnen met filmen

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Ben benieuwd! Ik heb alle Undisputed films op dvd.

avatar van Thorongil

Thorongil

Heb enkel de 3e gezien en die was echt geweldig, kijk al uit naar deel 4. Bevat enkele van de beste gevechtscènes ooit. Heerlijk over the top, geweldige choreografie.

still

"In the fourth installment of the fighting franchise, Boyka is shooting for the big leagues when an accidental death in the ring makes him question everything he stands for. When he finds out the wife of the man he accidentally killed is in trouble, Boyka offers to fight in a series of impossible battles to free her from a life of servitude." - Scott Adkins @AICN

avatar van Kondoro

Kondoro

Dit is gaaf nieuws! Ben er erg benieuwd naar, vind deel drie erg gaaf!

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Wanneer speelt JCVD er in? Zeg maar Bloodsport 2. Hoewel Bloodsport 2 wel bestaat maar weer zonder JCVD.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Ik heb er zin in als een malle.

Macady

Oeeehhh hier kijk ik wel naar uit.......

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

coooooooool! maar ja zal nog wel superlang duren. Hij heeft trouwens wel te dunne benen in verhouding, maar ja.

avatar van eka81

eka81

..... you Americans talk too much....... I am most complete fighter in the world... Boyka is the man!!!

avatar van Minotaures

Minotaures

Zin in!!!

Macady

Vers van scott adkins twitterpagina Boyka: Undisputed Teaser Trailer - YouTube teaser trailer

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Nice.

xaid

einde deze maand off trailer , ik weet niet waneer deze uitkomt

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Boyka: Undisputed | Official Trailer [HD] | Scott Adkins - YouTube - m.youtube.com

Vind dit er toch minder indrukwekkend uitzien dan voorgaande delen.

Aan het einde van de trailer staat dan ook dat de film wordt geregisseerd door iemand anders dan grootmeester Isaac Florentine.

xaid

Ik vond de trailer ook tegenvallen, Ik denk dat hij beetje soft aan het worden is qua persoonlijkheid. En ik vind het verhaaltje ook maar niks .. ik hoop zo dat ik ongelijk heb . Want deel 2 en 3 ( ik denk beide wel 6x herkeken ) waren echt supervet.

Macady

Trailer valt wat tegen, gevangenis sfeer waar de films stevig op leunen valt nu weg. Blijf goede hoop houden of een fijne martialarts film.

avatar van Nino_1993

Nino_1993

LOL? TRAILER VALT TEGEN

xaid schreef:

Wat een rare reacties allemaal wat betreft de trailer. Undisputed 4 wordt denk ik één van de beste martial arts films dit jaar.

Je hebt deel 2 en 3 gezien en je denkt dat hij soft aan het worden is? Verwacht je dat hij levenslang een koelbloedige vechter blijft? Vind de manier waarop het karakter zich verder ontwikkelt juist zeer interessant. Na zijn nederlaag tegen Chambers, en andere traumatische ervaringen, heeft hij zich bekeert tot god en nu hij vrij is, wil hij waarschijnlijk vrij blijven. Het is niet zo gek dat hij nog altijd op zoek is naar "redemption", in wat voor vorm dan ook. Het verhaal is misschien wat aan de dunne kant, maar de trailer laat in ieder geval zien dat zijn vechtkunsten even spectaculair zijn als voorheen.

ace leader schreef:

Dit moet ik, ik tegenstelling tot mn eerder bericht, volkomen met je eens zijn.

ace leader schreef:

JJe hebt zeker wel een punt, .Ik zeg ook niet dat de actie gaat tegenvallen maar qua verhaallijn DENK IK wel. En nee ik maak nu in de trailer uit dat ik hem soft over vond komen en niet door deel 2 en 3.
En jij vind: Vind de manier waarop het karakter zich verder ontwikkelt juist zeer interessant.
Mooi dat mag jij vinden, maar dat hoef ik niet te vinden.
En hij was al tot god bekeerd voor de nederlaag van Chambers.

Ace Leader:Het verhaal is misschien wat aan de dunne kant, maar de trailer laat in ieder geval zien dat zijn vechtkunsten even spectaculair zijn als voorheen.
En dat ben ik met je eens

xaid schreef:
En hij was al tot god bekeerd voor de nederlaag van Chambers.

Klopt wel, maar dat vond ik toch totaal niet geloofwaardig (een beetje staren naar een altaar en tegelijkertijd de mentaliteit van een moordenaar hebben). Na dat gevecht ging hij zich volledig bekeren tot god en nu geeft hij tenminste om andere mensen; dat vind ik wel een mooie verandering!

Macady

releasedatum: 8 April 2016.