• 9.375.363 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Gil Junger

Met onder meer: Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls en Tom Wilkinson

Plot If Only

"He loved her like there was no tomorrow."

Samantha is tot over haar oren verliefd op Ian. Ian houdt ook van Samantha maar kan zijn gevoelens moeilijk uiten. Zij is eerder impulsief en studeert viool aan de London Music School, alhoewel ze een zangcarrière ambieert. Hij is een gefocuste jonge business executive. Wanneer Samantha na haar recital verongelukt, stort Ians wereld in. Maar wanneer hij 's morgens wakker wordt, blijkt Samantha levend en wel naast hem in bed te liggen. Ian, die zijn droom als een voorteken ziet, doet er alles aan om haar dood te voorkomen en zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar te bewijzen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Gehenna

Gehenna

Prachtige film met Jennifer Love Hewitt. Ontroerend, boeiend en de eeuwige vraag..What if...? De film behandeld het thema "het krijgen van een tweede kans" . Ook deze heeft wat trekjes van The Butterfly Effect maar daar blijft het alleen maar bij het is absoluut geen kopie.4*

avatar van Muja

Muja

Ik weet nog dat ik deze had gezien... Het einde raakte me echt..!

avatar van nickey

nickey

erg mooie film, goed verhaal,

avatar van dulcinea

dulcinea

Ik kende helemaal niks van de film toen ik hem huurde en was dus enorm aangenaam verrast, heb em ondertussen zelfs in m'n dvd collectie

Een originele romantische film vond ik, niet zoals alle andere, misschien hier en daar wat voorspelbaar maar toch zit je in spanning te wachten hoe het nu echt zal eindigen, plus een mooie boodschap, dingen niet vanzelfsprekend nemen

Ik huil nooit bij films maar bij deze scheelde het niet veel, ook bij m'n vriend waren er traantjes aanwezig

Misschien moet je wel echt een romantische ziel zijn om deze goed te vinden, van mij alvast 4*

avatar van zeus

zeus

Een beetje een aparte film, maar het was goed te doen. 3,5*.

avatar van ~Burner~

~Burner~

was wel een aardige film, maar niet bijster goed. was gewoon wel een aardig filmpje

3.5 *

avatar van Dimi999

Dimi999

amai, normaal gezien ben ik niet te vinden voor deze soort films, maar ik moest bijna traantje laten. verdient zeker een 4

avatar van Appelsien

Appelsien

IK vind het echt een prachtig film, wel spijtig dat het zo eindigt.. Maar het kan niet altijd mooi eindigen é ..

en het is een WEEN-FILM .. zelf onder vonden

Zeker een aanradertje

avatar van Keane1983

Keane1983

Ow mijn god...van het begin tot het eind heb ik zitten te brullen bij deze film. Al moet ik wel zeggen dat Jennifer Love Hewitt een bambi op hakken is met haar grote ogen vind ik dat ze het er geweldig vanaf heeft gebracht in deze film.

Het einde vind ik op een of andere manier niet te voorspellen...je denkt dat het ene gebeurd en dan gebeurd er ineens iets totaal anders......

Voor mensen die eens lekker willen janken zou ik zeggen HUREN/KOPEN MAAR. van mij heeft hij duidelijk een 5 gekregen

avatar van leon1970

leon1970

If only

Wat een ontzettend mooie en aandoenlijke film.

In het begin is het ff verhaal opbouwen, maar dan wordt die heel mooi.

Sterke cast en prachtige film muziek.

Echte aanrader voor wie houd van een drama film.

waardering: ****

avatar van dzeaz

dzeaz

heb em netgekeken en ik vind t een echt goede film,

zit lekker in elkaar, een echte aanrader voor de huilfilmsfans

4* van mij

avatar van guus de laat

guus de laat

heb hem opgezet voor mijn vriendin maar moet zeggen dat ik het zelf toch een hele goede film is

avatar van Naduah

Naduah

Dit is echt een huiler....snif....prachtig verhaal, spannend wat er nou daadwerkelijk gaat gebeuren n.a.v. de droom en een tragisch einde....Mijn tranen hou ik meestal binnen, maar dat lukte bij deze film niet...

avatar van euroburger

euroburger

meeslepend, echte toppurr!

enig minpuntje....hij duurde een paar uur te kort

avatar van DENMEL

DENMEL

Deze film was zooooooooooooooooo mooi ,

we hebben gewoon lopen janken zo mooi

avatar van Olaf K.

Olaf K.

Jennifer Love Hewitt ziet er erg mooi uit, verder is het om te janken inderdaad......

avatar van goedfout

goedfout

Wel een goeie film grappig hoe die soms op dingen reageert.

avatar van Carl

Carl

leuke film; zelfde gegeven als groundhog day met robin williams - maar dan anders. En daardoot net zo leuk.

Ik vond wel dat deze versie wat moeizaam op gang kwam.

Hewitt trekt van die gezichtjes waardoor ik meteen vertederd raak...

3,5

avatar van Cigliutti

Cigliutti

Een mooie en meeslepende film

avatar van nightbreed

nightbreed

Leuke en originele romantische dramafilm met een bovernatuurlijk tintje.

Jennifer Love Hewitt is zo'n dame die het bij veel mannen goed doet en eigenlijk niets verkeerd kan doen.

Persoonlijk ben ik niet echt gecharmeerd van haar acteerprestaties maar in deze film doet ze echt haar best en ik moet eerlijk bekennen dat ik wel wakker wil worden naast deze prachtige dame.

Verder valt er (wat mij betreft) niet veel te vertellen over deze leuke onderhoudende film.

Cijfer: 3,5

avatar van Norma

Norma

Carl schreef:

Hewitt trekt van die gezichtjes waardoor ik meteen vertederd raak...

3,5

Hewitt trekt van die gezichtjes waardoor ik de neiging kreeg de film af te zetten. Lieve help, moet dat acteren voorstellen? Het gegeven van de film leek mij wel aardig en de hoge score deed me besluiten deze film aan te schaffen, maar het vreselijke acteerwerk van Hewitt en het feit dat ze ook nog eens twee maal moest gaan zingen maakten voor mij deze film tot een grote teleurstelling.

avatar van M>G

M>G

één van mijn favorieten, heerlijke film!

avatar van movo2

movo2

Wat een ongeloofelijke K*t film! zo'n over the top romntisch verhaal heb ik echt nog nooit gezien. en wat een f*cking irritant wijf is zij zeg ongeloofeloos. slecht acteteren daar zit ze op. en waarom moet ze zo nodig zingen in deze film dat heeft ze er echt doorgedramd volgens mij. ow ow ow... een tranentrekker jah maar niet op die manier!

avatar van nightbreed

nightbreed

movo2 schreef:

Volgens mij ben je gewoon tot je oren verliefd op Love Hewitt en baal je daar zo van omdat je weet dat je haar nooit zult ontmoeten.

Door te doen alsof je haar haat hoop je dat de pijn van het verdriet minder zal zijn...geef maar toe, ontkennen heeft geen zin meer.

avatar van movo2

movo2

snotter...snif.. Ooit zal ik haar ontmoeten en dan gaan we trouwen en kinderen krijgen en verre reizen maken en samen van die ontzettende mooie liedjes zingen zoals alleen zij dat kan...

aboehoehoehoe.......

avatar van hasanordek

hasanordek

Deze film zal ongetwijfeld goed vallen bij de dames. Het is vermakelijke tranentrekker, maar wel eentje van een laag kaliber. Tijdens het kijken van deze film schoten mij de films Groundhog Day en Final Destination door mijn hoofd. Wie had dat nog meer?

En als er mensen zijn die zich afvragen waarom Hewitt zo nodig moet zingen in deze film, verwijs ik naar de begin credits van de film. Hewitt heeft de hele film gefinancieerd. Dus het is een noodzakelijk kwaad.

Als je naar deze film gaat kijken moet je niet teveel verwachten. Als je van deze films houdt, dan zul je je wel vermaken. Waar een vrouw op een voetstuk wordt gezet.

avatar van Pur

Pur

Ik had deze film al een keer gezien toen hij net uit was en kwam 'm laatst nog een keer tegen. Ik weet eigenlijk niet meer waar. Op Film 1 ofzo.

De film werkt enorm op je gevoel en is een absolute tranen trekker (of brok in de keel).

Jennifer Love Hewitt is geen reden voor mij om naar deze film te kijken. Ze is geen top actice maar heb evengoed ook geen 'hekel' aan d'r. Ik vind het alleen wel jammer dat ze zo nodig moest zingen. Ook al kan ze best aardig zingen het stuk waarop ze eerst angstig gaat zingen voor de hele zaal om vervolgens "de sterren van de hemel te zingen" is niet echt geloofwaardig.

Maar hoe dan ook, ik hou van films waar ik wat bij voel en dat was bij deze absoluut het geval.

En de boodschap die ik er uit haal is in ieder geval dat je elke dag van je dierbaren moet houden en ze moet koesteren alsof morgen niet meer komt.

En dat is wel erg kwijlerig Maar daarom niet minder waar.

avatar van sanne12345

sanne12345

Ik houd normaal wel van dit soort films, maar deze was echt te saai en samengeraapt voor woorden.

Een 2 voor de moeite.

avatar van stinissen

Samen met de Notebook een van de mooiste liefdesfilms.