• 9.374.496 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Gil Junger

Met onder meer: Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls en Tom Wilkinson

Plot If Only

"He loved her like there was no tomorrow."

Samantha is tot over haar oren verliefd op Ian. Ian houdt ook van Samantha maar kan zijn gevoelens moeilijk uiten. Zij is eerder impulsief en studeert viool aan de London Music School, alhoewel ze een zangcarrière ambieert. Hij is een gefocuste jonge business executive. Wanneer Samantha na haar recital verongelukt, stort Ians wereld in. Maar wanneer hij 's morgens wakker wordt, blijkt Samantha levend en wel naast hem in bed te liggen. Ian, die zijn droom als een voorteken ziet, doet er alles aan om haar dood te voorkomen en zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar te bewijzen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Patrickvanschaik

Patrickvanschaik

• 2096 stemmen

Mooie Film! maar deze film moet je zien, ik was erg benieuwdt naar het einde. Jennifer Love Hewitt deet de rol goed. wat ik niet had verwacht! geef de film een 3,5*

avatar van inkiepinkie

inkiepinkie

wel aardig filmpje, niet echt eentje die je bijblijft, goed geacteerd!

avatar van j.vdebeek

j.vdebeek

Mooie Film! zeker de moeite waard, goed geacteerd vooral door Jennifer Love Hewitt. verdiende 3*

avatar van Gehenna

Gehenna

Een "love story" niet eentje van dertien in een dozijn, vele malen beter dan dat! Hewitt speelt geweldig, film is verrassend en verdiend het om gezien te worden. 4

avatar van stinissen

Een geweldige mooie en tedere film, niet standaard maar speciaal... Een dikke negen dus 4.5*

avatar van BenBen

BenBen

geslaagde film wat mij betreft, goed geacteerd, leuk verhaal. Goed einde!

avatar van sakkelien

sakkelien

Gisteravond deze film gezien en ik vond hem echt dramatisch slecht. Slecht gecast, geen chemie tussen de hoofdrolspelers en een voorspelbaar einde. Ik was helemaal in de stemming voor een romantische, zielige film, maar ik heb geen traan gelaten en dat zegt heel wat bij mij;-)

avatar van angerona

angerona

Een supermooie film!

Zeer goed geacteerd.

Echt zo'n film die uit 't leven gegrepen is.

Ben halverwege de film beginnen met huilen en een uur na de film was ik daar nog mee bezig!!

Echt een aanrader!!

5 PUNTEN

avatar van Goldschmitz

Goldschmitz

SUPER film echt heeeeel mooi. Niet echt mijn genre film maar deze heeft me wel verrast

avatar van gwen111

gwen111

deze film moet je gewoon gezien hebben. op een vreemde manier heel voorspelbaar en toch weer helemaal niet.

ik werk in een videotheek en krijg ook van iedereen goeie reacties op de film. hij is gewoon geweldig! een dikke 5

avatar van carenza

carenza

Echt een mooie film, mooi verhaal ! Zeker de moeite waard om te kijken

5 sterren zeker

avatar van frojo

frojo

zeer goede film goed acteerwerk en de film steekt goed in mekaar

avatar van caro

caro

Ik vond deze film niet zo bijzonder, niet slecht maar ook niet goed,het verhaal op zich is wel goed echt iets om over na te denken .Ik heb hem gisterenavond gezien,was helemaal in de stemming voor een romantische film maar het is wel een beetje tegengevallen:(,daarom 3*

avatar van reulbat4

reulbat4

Mooie, rustige film. Je moet er inderdaad wel voor in de mood zijn. Het is een vrij romantisch verhaal en voor anderen misschien wat zoetsappig.

Maar ik heb genoten van het verhaal. Ik vind dat Paul Nicholls wel wat wegheeft van Jude Law!

avatar van Flipman

Flipman

Hm, mooie recensies, maar ik kan niet echt goed tegen JL Hewitt. deze film is sowieso niet echt mijn genre. Maar ja, als je negatief gaat denken, kan 't alleen maar meevallen. Alhoewel, zo dacht mijn broer ook over Van Helsing en kwam toen zelfs nog bedrogen uit !

toyl99

Beste film van Jennifer Love Hewitt tot nu toe! (hoewel ik The Devil & Daniel Webster nog niet heb gezien).

Ook sterk geacteerd van Paul Nicholls.

Drama films zijn steeds meer mijn genre geworden en deze film zit al 2x in mijn dvd collectie!

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

toyl99 schreef:

hoewel ik The Devil & Daniel Webster nog niet heb gezien

Die zal je waarschijnlijk nooit te zien krijgen. De film is al sinds 2001 klaar, maar zal omwille van allerhande juridisch getouwtrek wel altijd op de plank blijven liggen.

bioscoopzaal schreef:

Ik weet het ja, en Alec Baldwin ligt de hele tijd al dwars. Als het aan hem ligt komt deze film nooit uit. Erg jammer, ik vond de trailer er wel goed uitzien.

avatar van Channa84

Channa84

Mooie film, echt een tranentrekker.

avatar van Guuzzel

Guuzzel

nou da ook weer nie maar wat een lekker wijf is het tog die jennifer love hewitt

majah das persoonlijk natuurlijk;)

verder erg goede film waarvan er geen 13 in een dozijn gaan.....

avatar van Pedor

Pedor

Zeker de moeite waard om te kijken.

Lekkere zaterdagavondfilm.

avatar van mutsieputs

mutsieputs

oke oke... het was een mooie film... maar lieve mensen... kent niemand dan de kerstfilm... die precies hetzelfde gaat... dus zo orgineel is het script niet.... kan me de titel niet herinneren en heb me al suf gezocht of ik het op internet kon vinden.. maar helaas, wie helpt me?????? Hoe heet die film.... m.u.v. dat ze bij de kerstfilm wordt overgereden omdat ze het hondje van haar buurvrouw zoekt is het PRECIES dezelfde film!

avatar van kaaf

kaaf

Erg algemene film die absoluut geen vaart heeft, is het midden is de film niet vooruit te branden. De tijd op de tweede dag lijkt erg onwaarschijnlijk: eerst 9:30 naar werk, dan de vergadering, dan in de kroeg, dan haar zoeken, dan naar de bergen met de trein, berg beklimmen en romantisch vrijen, en weer terug (het is nog dag), en dan gaan ze ook nog in het reuzenrad, pizza bestellen/opeten en dan nog naar de recital. (dit alles in maximaal 10 uur).
Beetje erg onwaarschijnlijk.
Het verhaal komt inderdaad bekend voor met een andere film.
Overigens is het een grote Love Hewitt show (kijk eens, ik kan ook zingen, dus koop al mijn platen).

kaaf schreef:
EDe tijd op de tweede dag lijkt erg onwaarschijnlijk: eerst 9:30 naar werk, dan de vergadering, dan in de kroeg, dan haar zoeken, dan naar de bergen met de trein, berg beklimmen en romantisch vrijen, en weer terug (het is nog dag), en dan gaan ze ook nog in het reuzenrad, pizza bestellen/opeten en dan nog naar de recital. (dit alles in maximaal 10 uur).
Beetje erg onwaarschijnlijk.
Het verhaal komt inderdaad bekend voor met een andere film.

Je hebt zeker geen fan van 24? Wat daar allemaal gebeurd op 1 dag!

En ja ze kan inderdaad zingen, eerste cd komt al uit 1992.

avatar van kaaf

kaaf

Ik weet dat ze kan zingen, alleen is dit zo'n schaamteloze reclamespot daarvoor.

En die opmerking over tijd was slechts iets wat me opviel, niet een grote tegenvaller (overigens heb ik geen enkele aflevering van 24 ooit gezien).

toyl99

Ze zingt wel meer in films, I Still Know What You Did Last Summer, A Christmas Carol (musical, dus logisch), The Audrey Hepburn Story en de series Time Of Your Life en Party Of Five.

Je mag dat natuurlijk afkeuren, maar ik vind het alleen maar mooi!

En 24 dus nooit gezien? Dan mis je toch echt wat, geweldige serie!!!

avatar van jasmyn

jasmyn

Ik vond dit een prachtige film en geef hem dus 4*en !!

avatar van mdejager

mdejager

Heb ongeveer de hele film zitten janken. Zelfs mijn vriendje moest een traantje laten al gaf hij dat niet toe

Supermooiefilm, maar je moet er wel voor in de mood zijn. Mooi einde.

avatar van Nubis

Nubis

Ik snap werkelijk niet waarom deze film zo hoog is 'gerated'. Wat een kinderachtig gedoe steeds van Jennifer Love Hewitt erdoorheen (dat gezing! verschrikkelijk, zo kinderachtig) en ik zag aan het begin dat ze ook heeft mee geproduceerd ofzoiets. Nou, dat was dan wel te merken. Het ging behoorlijk om haar.
En het leek net of ze helemaal gelukkig was op 't moment en dat met een nieuwe film aan de hele wereld wilde laten weten. Zo overdreven dat ze lachte telkens.

Verder had ik net Joan of Arcadia gezien dus dat gedoe met die taxichauffeur hoefde voor mij niet. Dat hij zo half God was ofzoiets.. blegh.

Wat ik wel heel leuk vond was die kerel, dat hij dacht dat ze dood zou gaan die dag erna dus. Maar dat was pas na een half uur ofzo en was toch niet genoeg om dit een goede film te vinden.

Ook het einde vond ik zooooo voorspelbaar en dom.

Ik heb me op zich wel vermaakt hoor, vooral dus tijdens het stuk dat Ian haar dat dorpje ofzo liet zien en alles, dat hij opeens veel over z'n verleden vertelde en haar helemaal z'n liefde voor haar wilde bewijzen.

Maar dat was niet genoeg.

avatar van Elineloves

Elineloves

Geweldige film!

Prachtig verhaal, goede acteurs, en wat een mooie soundtracks!

echt een aanrader.