• 9.374.105 stemmen

Met onder meer: Kevin Bacon, Kathryn Erbe en Illeana Douglas

Gesproken taal: Engels, Koreaans en Spaans

Releasedatum: 3 augustus 2000

Plot Stir of Echoes

"In every mind there is a door that should never be opened."

Na door z'n schoonzus gehypnotiseerd te zijn, begint Tom Witzky visioenen te krijgen van een jong meisje. Via z'n zoontje, die in staat is met geesten te praten, komt hij er achter wat er gebeurd is in het huis waarin hij woont.

avatar van eldorado

eldorado

Spannende film maar niet goed genoeg uitgewerkt , daardoor iets boven de middelmaat , jammer

avatar van Thrillerfanaat

Thrillerfanaat

Idd, gegeven is goed, maar de uitwerking is helaas een stuk minder.

avatar van Livie

Livie

Geweldige spannende film. Goed bedacht. Deze vind ik persoonlijk beter dan de sixth sense.

avatar van willum

willum

Film voor de tweede keer gezien, ik blijf bij mijn oordeel van 4 sterren. Eerste half uur was niet zo, maar daarna werd de film erg intrigerend. Ik heb weer geboeid zitten kijken.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Lekker spannende film die er meteen goed inknald. Uitstekende schrikmomenten en je zit soms echt op 't puntje van je stoel..

Ik vond het einde echt afgeraffeld, wat de film met een sisser doet aflopen. Het was echt van *Ping* en de aftiteling rolt al weer over het scherm. Jammer, half puntje eraf.
Voor de rest uitstekend acteerwerk van Kevin Bacon!
Eindoordeel is 3,5 *

avatar van hollykok

hollykok

Spannende film, mooi verhaal. Deze samen met white noise zeker aan te raden. 4,5*

avatar van HiLL

HiLL

Heerlijk op dvd! Wat een geluid komt er uit die boxen zeg

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Echt een goede film en lekker spannend!

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Soms is het erg handig als iemand eens een berichtje achterlaat bij deze of gene film Dit was dus zo'n film waar ik nog helemaal niet op gestemd had en die ik toch zeker wel de moeite waard vind.

avatar van ¤smas¤

¤smas¤

ik vodn de film zelf wel coolw..ook goeie acteurd waren er...alleen vond ik het jammer dat ze het geluid teveel gebruikte om je 'schrik'op te jagen...das wel een minpunt..maar de muziek verder was wel cool...

avatar van voomzap

voomzap

eldorado schreef:

Zeker boven de middelmaat Erg goede film. Staat zeker in mijn toplijstje.

avatar van Quentin

Quentin

Goed gemaakt en geacteerd maar het script is wat zwak en voorspelbaar. 3*

avatar van FunkyMe

FunkyMe

jaspertje3 schreef:

Voor de rest uitstekend acteerwerk van Kevin Bacon!
Eindoordeel is 3,5 *

Ik vond het einde juist mooi een (be)vredig(ende) einde geest van meisje vindt rust
het geluid had op de schrikmomenten niet perse gehoeven vooral de eerste openbaring was fantastisch en de dejavu die in werkelijkheid plaatsvond (op verschillende momenten)
is mooi gevonden.

avatar van pjutter

pjutter

goede film,

beetje sixth sence achtig,

heel de film was spannend!!

avatar van Rene1971

Rene1971

Zeker wel een goede film. Vond hem hier en daar wel eng...

avatar van xenne

xenne

vanavond om 21H05 op Kanaal 2

avatar van maurizio7

maurizio7

Ik heb de film gisteren avond voor de tweede keer gezien en vond hem beter dan de eerste keer en ga hem beslist een derde keer kijken. Vond de eerste kwartier niet zo spannend maar nadat hij word gehypnotiseerd zat ik op het puntje van mijn stoel. Ook mooie muziek trouwens, past perfect bij de film. Goeie acteer werk van Kevin Bacon, beslist een van zijn betere films (vond hem ook heel goed in Hollow Man)! Leek wel een beetje op The Sixth Sense vond ik, maar was veel spannender en boeiender.

avatar van tevelenco

tevelenco

Goede en spannende film.

Met een lekker creepy sfeertje en enkele goede schrikmomenten.

En een erg goede en overtuigende rol van Kevin Bacon.

Het verhaal lijkt inderdaad wel wat op "the sixth sense" maar deed me ook wel wat denken aan "what lies beneath".

Het nivo van "the sixth sense" haalt hij voor mij niet maar spannend is hij zeker!!!

avatar van gemaster

gemaster

Heerlijk tussendoortje. De sfeer is perfect en ook de acteerprestaties zijn subliem. Ik vond dit toch een stukje beter dan The Sixth Sense, omdat die film zichzelf veels te serieus nam.

avatar van vdc

vdc

Diesel schreef:
Die misselijkmakende happy-end

Ik denk niet dat het de bedoeling was om hier een happy end van te maken ; is het ook niet geworden, vind ik. Bacon en z’n vrouw zijn van hun probleem verlost, maar hun zoontje zit achterop in de wagen te worstelen met nieuwe stemmen die bij hem binnen willen dringen. Same old story misschien, maar toch zeker geen happy end.

avatar van metaledje

metaledje

deze ga ik weer even opnemen vabavond,en ga hem dan kijken voor de 4e keer vind dit een erg goede film

avatar van magnifor

magnifor

Vanavond weer kijken

avatar van Youri

Youri

Misschien niet de grootste film van Kevin Bacon, maar wel erg goed. Het verhaal wordt prima opgebouwd en blijft spannend tot de aftiteling. Er zitten goede schrikmomenten in en nergens verveelt de film. Sterker dan het matige White Noise of Ring 2

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Een film met een aantal enge scenes met een prima Kevin Bacon, maar de film valt in z'n geheel toch tegen in vergelijking met bijvoorbeeld Sixth Sense.

avatar van Leno

Leno

Aardige film, leuk weetje:

The hypnosis sequence in which Tom (Kevin Bacon) is hypnotized for the first time follows actual hypnosis techniques used by professional hypnotists. In order to ensure that the audience hasn't been put to sleep (and some susceptible people have been), there's a musical accent at the close of the sequence to wake everyone up.

avatar van U-96

U-96

• 2070 stemmen

Wel een aardige film, maar niet bijzonder. Ik vond hem bij de vorige kijkbeurt wel wat beter. Best wel leuk verhaal; Kevin Bacon die door middel van illusies van een geest gemotiveerd wordt om de misterieuze verdwijning van een meisje uit de buurt te ontrafelen, terwijl zijn vrouw er langzamerhand de dupe van begint te worden.

Het jammere van de film vind ik het gebrek aan spanning en een duister sfeertje, wat ik in een film als dit wel graag zie en bij deze film wel verwachtte. In sommige delen van de film vond ik de scène-overgang irritant snel gaan en echt overtuigen doet de film niet. Slechte film? Nee, maar alles behalve bijzonder. Dit had op sommige punten wel wat beter gekunt. Het opvallende zonnetje in de film is toch wel Kevin Bacon die erg op dreef is.

avatar van HeatWave

HeatWave

Wat ik zelf erg goed vind aan de film zijn de steeds terugkerende angsteffecten bij Kevin Bacon, en ook de

ontrafeling vind ik erg goed. Vooral Kevin Bacon vind ik in

deze film de akteur die de film karakter geeft.

avatar van friendsgirl

friendsgirl

spannende film en net iets beter dan de sixth sense

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Het zwakke broertje van the sixth sense mist uitwerking , maar qua setting , acteerwerk , sfeer en spanning is hier niets mis mee. Bacon is erg goed.

avatar van U-96

U-96

• 2070 stemmen

Ik begrijp die constant genoemde vergelijking met The Sixth Sense niet. Vind de twee nauwelijks wat van elkaar weg hebben.