Genre: Thriller / Horror
Alternatieve titel: The House on Terror Tract
Geregisseerd door: Lance W. Dreesen en Clint Hutchison
Met onder meer: John Ritter en David DeLuise
Plot Terror Tract
"Horror has a new home."
Makelaar Bob Carter begrijpt niet waarom drie prachthuizen niet te verkopen zijn. Dit zijn eerste klas huizen in top conditie, je zou er zo kunnen intrekken. Maar de huizen hebben een bloederige geschiedenis.. Alle vorige bewoners zijn gestorven of krankzinnig geworden. Vandaag is de dag dat het zal lukken een van de huizen aan een net getrouwd stel te verkopen. Wordt het het Freemont huis, waar de sadistische man van Sarah maar niet wil rusten in zijn graf op de bodem van het meer? Of het huis van de Gatleys, waar een demonisch aapje het gezin terroriseert. Of zullen ze het Goodwin huis kopen, waar Sean in gedachten van een maniakale moordenaar kon kijken. Bob wil erg graag verkopen, daar heeft hij alles voor over.
Bob Carter
Clay Hendricks
Dr. Helen Corey
Jennifer Gatley
bioscoopzaal
Hey wat leuk, deze heb ik ooit gezien op het Filmfestival van Brussel, in een zaal vol gillende horror-fans. Terror Tract is trouwens een rasechte horror-trilogie in de trend van "Body Bags" of "Cat's Eye" ... drie originele verhalen (plus randvertelling), goed gemaakt, soms een beetje knullig geacteerd, maar fun verzekerd!
3.5 sterren
MaTtIeBoY
Zeer leuke mix van Horror en Komedie.Vooral het einde is zooo sterk,dat verwacht je nooit.!!!!!
D-Lo
Ik heb deze film afgelopen week gekocht voor 5 euro op DVD, en hij was het geld zeker waard! Ik verwachtte er eigenlijk niet echt veel van, maar deze film was écht een aangename verrassing. Het verhaal gaat als volgt: John Ritter probeert een koppel een huis te verkopen, maar aan elk huis dat hij toont, is een vreemd verhaal verbonden (zoals een moordend aapje, hilarisch!). Vooral het einde, met een uitmuntende Ritter, vond ik zeer geslaagd. Als je de film niet al te serieus opvat, zal je zeker een leuke filmavond tegemoet gaan! 4/5
salvatore
- 1937 berichten
Heerlijk spannende horrorfilm. 3 Leuke verhalen met stukken die best voorspelbaar zijn maar dat kon de pret niet bederven. 4*
Soeperman87
salvatore
- 1937 berichten
vandaar 5*en??
TVGids
Hey Soeperman87 als je de film niet helemaal perfect vindt
( wat ik uit jou woorden kan opmaken) waarom geef je hem dan in godsnaam ***** sterren?
TVGids
Ik zat een beetje op imdb rond te neuzen kom ik bij John Ritter uit zie ik dat ie vorig jaar is overleden. Daar had ik helemaal niks over gelezen of gehoord. Vreemd.
Soeperman87
Hey Soeperman87 als je de film niet helemaal perfect vindt
Iemand heeft mijn stemmen lopen veranderen hier.
Dit betekend dat iemand op mijn wachtwoord heeft gezeten. Dit is echter een tijd terug gebeurt, en gelukkig verholpen.
Deze film krijgt 2,5 * van mij
Silvio Dante
Waar is hij ergens te koop???
Zou hem dolgraag nog eens bekijken.
stijn1313
Leuke mix tussen komedie en horror! ook de eindes van alle verhalen zijn leuk
vooral het einde van het laatste verhaal is best onverwacht
leuke film om samen met je vrienden te kijken!
Leno
De verhalen zijn nogal afgezaagd en spannend is het ook niet. De climaxen van de verschillende verhalen zijn best aardig, en het einde van de film is ook wel geinig. Verder matig, wel best amusant.
Fangs (crew films)
Erg vermakelijke moderne omnibus-horror met een leuke rol van John Ritter als makelaar Bob Carter.
Het eerste verhaal heeft een alom bekend gegeven, maar is leuk en spannend uitgewerkt (3.5*). De tweede, met het demonische aapje Bobo, is erg leuk bedacht en uitgewerkt (3*). De laatste is de minste van de drie, maar ook deze mag er zeker zijn (3*).
>> 3.5*
Tom Savini
Leuk filmpje! Van mij mogen ze nog wel een spin-off maken met die "Granny-Killer" en dan met langere gory moordscènes. COME TO GRANNY!!!
Het einde is geweldig!
redceder
film waar je niet al te veel bij moet nadenken, want er zit geen enkel verhaal in. Ik was blij toen de film was afgelopen. Voor een avondje horror films is het een aardige film maar daar blijft het dan ook bij.
Edie
Aardig filmpje met idd 3 losse verhaaltjes.
Het eerste verhaal is best aardig, maar gaat wat vervelen omdat het vaak herhaalt. Het tweede verhaal kon me weinig boeien, maar de leuke hoofdpersoon maakt het wel goed. Laatste verhaal wel aardig, maar ook niks wat erbovenuit springt.
je krijgt niet heel veel gore te zien, en echt spannend of eng is het nergens, wel erg komisch af en toe.
dafoefan
Leuke film, maar met niet echt veel kwaliteiten
Wel slim dat ze drie verschillende verhalen hebben gedaan, als je de ene niet leuk vind is de andere misschien meer wat, zo heeft iedereen wel z'n zin in deze film. In het derde verhaal vond ik die sean niet zo best, en overtuigend spelen. Deze film lijkt mij het meest geschikt voor een horror-night of zo. Als je wat wilt leren moet je deze film zeker niet kijken 0% boodschap zit er in!
pompoen
Het eerste was meer thriller dan horror.
Het apenverhaal was al meer horror, en een leuker verhaal.
The granny killer was een leuke slacher, they saved the best for last!
hmmm, waar heb ik dat nog gehoord?
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
the granny killer was wel eng , vond ik het leukste verhaal
nightbreed
Ik kan me herinneren dat het laatste verhaaltje het leukste was en dat het 2e verhaaltje met dat aapje alleen maar irritant was.
Het eerste verhaaltje kan ermee door.
Een leuk tussendoortje dus maar ook niet meer dan dat.
Cijfer: 3
Thomas83
Vermakelijk horrorfilmpje. Leuk dat de acteur die in Prison Break die bewaker speelt ook nog een klein rolletje heeft. De acteerprestaties in de film zijn trouwens vrij wisselvallig. Van best aardig tot gewoon slecht. De rol van de makelaar en de vader uit het tweede verhaal zijn erg grappig.
De eerste verhaallijn is vrij saai. Beetje langdradig, en niet echt spannend. ook geen goede gore of zo. Dan blijft er weinig over.
Die scene helemaal aan het begin met die overreden kat en een hond die daarna de kat wil opeten of zo is wel grappig.
De tweede verhaallijn met het moordende aapje is erg grappig. Mooie psychologische thriller vooral.
De derde en laatste verhaal vind ik wel het beste. De Granny Killer ziet er best creepy uit, maar is wel een grappige vondst, vooral de dingen die hij steeds vlak voor de kills zegt, haha.
Het einde is best verrassend, en vooral ook erg grappig. Ik lachte me dood hoe die makelaar tekeer gaat en die vent met een pen neersteekt.
Ik had totaal geen verwachtingen bij deze film, maar heb me toch prima vermaakt. 3.5* haalt hij nog niet, dan had de eerste verhaallijn leuker moeten zijn, maar een dikke 3.0* vind ik absoluut verdiend.
Ralf81
Hele originele film, met 4 korte verhalen daarin. De verhalen zijn elk spannend, niet echt voorspelbaar en soms nog grappig ook. Van dit soort thrillers mogen ze er meer maken van mij!!!
satan's child
Vandaag gezien, verassende film, zeker het einde is onvoorspelbaar.
hha__
Redelijke goede film
Niet zo'n goede film
2/5
Vascago
Redelijke goede film
Niet zo'n goede film
2/5
Je spreekt jezelf nogal tegen of niet?
Vascago
3 verhalen van ongeveer een half uur en een omringend verhaallijntje. Alle drie de verhalen zijn geweldig en het omringende verhaaltje is ook prima ook al loopt het op het eind een klein beetje uit de bocht, maar dat mag de pret niet drukken. Geweldig geacteerd in vooral het 1ste en 3e verhaaltje. Elk verhaaltje wordt fantastisch opgebouwd en heeft een perfect slot. Zwaar genieten dit !!
Ralf81
maar meer een stukjes verhaal
Dit is ook precies de bedoeling en maakt de film juist zo sterk en origineel!
je weet nogniet eens wat er met zijn gezin is
Dit is ook totaal niet belangrijk. Had je deze informatie nu echt nodig om meer plezier aan de film te beleven?
Jammer van die 2,0

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod