• 9.379.256 stemmen

Gesproken taal: Frans en Engels

Releasedatum: 24 november 2004

Plot The Incredibles

"No gut, no glory."

Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtszaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.

Bob Parr / Mr. Incredible (stemrol)

Helen Parr / Elastigirl (stemrol)

Violet Parr (stemrol)

Dashiell 'Dash' Parr (stemrol)

Buddy Pine / Syndrome (stemrol)

Lucius Best / Frozone (stemrol)

Mirage (stemrol)

Jack-Jack Parr (stemrol)

Jack-Jack Parr (stemrol)

Edna 'E' Mode (stemrol)

avatar van seth gecko

seth gecko

nou..ik vond hem nu nog beter en leuker dan deel 1.

een kinderfilm kan je dit bezwaarlijk nog noemen,maar wel een actiespektakel voor de hele familie die enkel op deze manier tot leven gewekt kan worden.

het spektakel spat gewoon van het scherm en het laatste uur gaan alle remmen los met verbluffende actiescenes.
ook het verhaal lag me iets beter de 2de kijkbeurt met enkele leuke details zoals het beginfilmpje met de manier waarop de helden hun toekomst bekijken en de manier waarop ze later willen settelen en hoe dit later tegenovergesteld blijkt te zijn, en de manier waarop Bob helen aan haar armen naar zich toe trekt tijdens hun ruzie om haar te kussen bij de bevrijding nadat hij dacht dat ze dood was...het zijn zulke kleine dingen die de film nog fijner en leuker maken.

4.5*****

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Er had misschien meer ingezeten en de film had gerust iets korter gemogen, maar ik heb me toch erg goed vermaakt met deze Pixar-productie.

Een pluim voor de James bond-referenties in de muziek van Michael Giacchino en de design die soms zo van Ken Adam had kunnen zijn.

Een vervolg zie ik zeker zitten!

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Nice! Dat babytje is erg leuk. Maar eigenlijk, wtf is dit nou voor een film? Er zit geen verhaal in of niks. En 't gaat eigenlijk ook nergens over! Toch wel gelachen.

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

ongeveer hetzelfde niveau van finding nemo.

maar hij is best heel goed gemaakt.

leuke personages en actie.

ik geef hem 3.5

avatar van basketballerke

basketballerke

Degelijke film. Het zag er allemaal er mooi uit, maar hij boeide me niet al teveel.

Kleine 3*

avatar van Tenshinhan

Tenshinhan

Niet dat ik er veel van verwachte, aangezien ik zo goed als alle disney/ pixar films van de afgelopen 10 jaar drie niks vind, maar ik blijf er maar verbaast van zijn wat een film als deze in top 250 lijsten doet en briljante recensies over het algemeen krijgt. De film zit vol inspiratieloze personages die mij niet trekken en de simpele humor is helemaal niet mijn ding. Alleen de animatie red zich nog.

0,5 ster.

avatar van 1991

1991

Dit vind ik een van de beste animatie films van pixar.

Zeer goed verhaal, veel leuke momenten. Ik was de hele film geboeid. Ik hoop dat er een 2e deel komt.

4.0****

avatar van suziewoezie

suziewoezie

echt een leuke animatie film. Deze film vind ik zelf dat het een 5 waard is !!

avatar van Olivia

Olivia

Ik vond hem gewoon leuk!

Niet super, maar wel vermakelijk. Hij was ietsje minder qua humor, ik had wat sterkere grappen verwacht.

Maar het idee erachter is leuk, en de bad guy was erg grappig. Ik geef 'm een 3,5 *

avatar van Sannepan

Sannepan

Aangezien ik heb dubbelgelegen bij Finding Nemo, was ik toch wel erg benieuwd naar deze film. Helaas vond ik het allemaal behoorlijk nietszeggend en het boeide me niet echt.

De film begint best leuk, maar naarmate het verhaal vordert, blijft de humor steeds vaker weg en is er alleen nog maar actie. En actie kan best leuk zijn, maar dan wel MET humor.

De animatie vond ik ook niet zo bijzonder. Uiteindelijk komt deze film voor mij op 2* uit.

avatar van Barcel

Barcel

Echt leuke film, zeg! Met grappige momenten en prachtige en schitterende beelden dat de makers gemaakt hebben, is echt superknap!

avatar van papaEd

papaEd

Geweldige film voor jong en oud.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Vond Geen leuke animatie het Ging nergens over.Kon me niet boeien.En het duurde me te lang.Wat was het doel van deze film Vond aleen die super krachten leuk 1,5

avatar van moviegirl2

moviegirl2

Nee, k ben het eens met %%%%%%. Deze animatiefilm sloeg echt nergens op Ik had wel wat leukers verwacht, want er werd zo zweverig over gedaan en t is veel te evel opgehemeld

avatar van niels v/d veen

niels v/d veen

egt een vies goeie film.. niet normaal..

avatar van sjar02

sjar02

Leuk! Grappige kinderen, grappig verhaal. Geen klassieker, maar wel de moeite waard.

avatar van my style

my style

een prachtige film met een leuk en luchtig verhaal.Niet echt veel humor in deze film maar wel leuke acties . Met plezier naar gekeken!

avatar van Wassup !

Wassup !

Er zijn veel betere animatie-films op de markt dan dit hoor mensen. Zat met een heel teleurgesteld gevoel achter . Jammer, jammer, jammer... Zonde want de computeranimaties zijn heel goed, daar slaagt de film wel in. Nipte 2.5/5 !

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Fantastische film met leuke geintjes erin!!!!!

avatar van the good guy

the good guy

Zeer plezante film, maar na Finding Nemo een beetje een afknapper voor Pixar, volgens mij

avatar van maerk

maerk

Beste animatiefilm die ik ooit heb gezien. Binnenkort komt Ratatouille uit, ook van Pixar en geregisseerd door Brad Bird. Ben benieuwd.

5 sterren.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

niet echt de beste maar 1 van de beste

de animatie is erg goed en er zijn hele grappige scenes in

maar er miste toch iets

ik hoop echt dat er een tweede deel komt

avatar van timburton

timburton

Alleen de baby was tamelijk humoristisch, maar dat werd dan weer bruut verstoort door de een en alle commerciele Amerikaanse Disney-humor. Disney, ga Donald Duck tekenen want Animatie kunnen jullie niet. Ik kies gewoon lekker voor DreamWorks. Dankzij de baby een 1*.

avatar van garlic senior

garlic senior

ik vind dat naast Dreamworks ook Disney goede animatiefils maakt zoals the lion king

avatar van kimmieyy

kimmieyy

De film was wel oké, maar ik vond de humor zo voorspelbaar. Het is typisch een kinderfilm

avatar van sju

sju

Herzien en zeker geen kinderfilm! Lekkere grappen waarbij vooral de superhelden-clichés op de hak worden genomen. Animatie blijft gewoon super! 4,5*

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Hij is erg leuk.Die krachten komen ook allemaal een keer van pas.

4,0

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Goeie actieanimatie film. 4,0

avatar van pink_roosje

pink_roosje

vind het een van de slechtere films, niet wat ik verwacht van disney en Pixar. maar nog wel een 3* waard

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Coole pixar-film met veel actie en leuke scenes, vermakelijk was hij ook want vervelen doe ik me echt niet onder deze film, goede animatie (maar dat vind ik altijd dik in orde bij de pixar films) en het verhaal vind ik ook heel leuk bedacht (we kennen al Superman, Batman en Spiderman en dit is weer eens iets anders!) echt een leuke film

4.5* (net geen 5*)