Genre: Animatie / Avontuur
Gesproken taal: Frans en Engels
Releasedatum: 24 november 2004
Plot The Incredibles
"No gut, no glory."
Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtszaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.
- Trailer (YouTube)
- The Incredibles (MusicMeter)
Bob Parr / Mr. Incredible (stemrol)
Helen Parr / Elastigirl (stemrol)
Violet Parr (stemrol)
Dashiell 'Dash' Parr (stemrol)
Buddy Pine / Syndrome (stemrol)
Lucius Best / Frozone (stemrol)
Mirage (stemrol)
Jack-Jack Parr (stemrol)
Jack-Jack Parr (stemrol)
Edna 'E' Mode (stemrol)
seth gecko
nou..ik vond hem nu nog beter en leuker dan deel 1.
een kinderfilm kan je dit bezwaarlijk nog noemen,maar wel een actiespektakel voor de hele familie die enkel op deze manier tot leven gewekt kan worden.
het spektakel spat gewoon van het scherm en het laatste uur gaan alle remmen los met verbluffende actiescenes.
ook het verhaal lag me iets beter de 2de kijkbeurt met enkele leuke details zoals het beginfilmpje met de manier waarop de helden hun toekomst bekijken en de manier waarop ze later willen settelen en hoe dit later tegenovergesteld blijkt te zijn, en de manier waarop Bob helen aan haar armen naar zich toe trekt tijdens hun ruzie om haar te kussen bij de bevrijding nadat hij dacht dat ze dood was...het zijn zulke kleine dingen die de film nog fijner en leuker maken.
4.5*****
Ravenstein
Er had misschien meer ingezeten en de film had gerust iets korter gemogen, maar ik heb me toch erg goed vermaakt met deze Pixar-productie.
Een pluim voor de James bond-referenties in de muziek van Michael Giacchino en de design die soms zo van Ken Adam had kunnen zijn.
Een vervolg zie ik zeker zitten!
:DOEMAARGEK*
Nice! Dat babytje is erg leuk. Maar eigenlijk, wtf is dit nou voor een film? Er zit geen verhaal in of niks. En 't gaat eigenlijk ook nergens over! Toch wel gelachen.
jack-sparrow
ongeveer hetzelfde niveau van finding nemo.
maar hij is best heel goed gemaakt.
leuke personages en actie.
ik geef hem 3.5
basketballerke
Degelijke film. Het zag er allemaal er mooi uit, maar hij boeide me niet al teveel.
Kleine 3*
Tenshinhan
Niet dat ik er veel van verwachte, aangezien ik zo goed als alle disney/ pixar films van de afgelopen 10 jaar drie niks vind, maar ik blijf er maar verbaast van zijn wat een film als deze in top 250 lijsten doet en briljante recensies over het algemeen krijgt. De film zit vol inspiratieloze personages die mij niet trekken en de simpele humor is helemaal niet mijn ding. Alleen de animatie red zich nog.
0,5 ster.
1991
Dit vind ik een van de beste animatie films van pixar.
Zeer goed verhaal, veel leuke momenten. Ik was de hele film geboeid. Ik hoop dat er een 2e deel komt.
4.0****
suziewoezie
echt een leuke animatie film. Deze film vind ik zelf dat het een 5 waard is !!
Olivia
Ik vond hem gewoon leuk!
Niet super, maar wel vermakelijk. Hij was ietsje minder qua humor, ik had wat sterkere grappen verwacht.
Maar het idee erachter is leuk, en de bad guy was erg grappig. Ik geef 'm een 3,5 *
Sannepan
Aangezien ik heb dubbelgelegen bij Finding Nemo, was ik toch wel erg benieuwd naar deze film. Helaas vond ik het allemaal behoorlijk nietszeggend en het boeide me niet echt.
De film begint best leuk, maar naarmate het verhaal vordert, blijft de humor steeds vaker weg en is er alleen nog maar actie. En actie kan best leuk zijn, maar dan wel MET humor.
De animatie vond ik ook niet zo bijzonder. Uiteindelijk komt deze film voor mij op 2* uit.
Barcel
Echt leuke film, zeg! Met grappige momenten en prachtige en schitterende beelden dat de makers gemaakt hebben, is echt superknap!
%%%%%%
Vond Geen leuke animatie
het Ging nergens over.Kon me niet boeien.En het duurde me te lang.Wat was het doel van deze film
Vond aleen die super krachten leuk 1,5
moviegirl2
Nee, k ben het eens met %%%%%%. Deze animatiefilm sloeg echt nergens op
Ik had wel wat leukers verwacht, want er werd zo zweverig over gedaan en t is veel te evel opgehemeld
sjar02
Leuk! Grappige kinderen, grappig verhaal. Geen klassieker, maar wel de moeite waard.
my style
een prachtige film met een leuk en luchtig verhaal.Niet echt veel humor in deze film maar wel leuke acties . Met plezier naar gekeken!
Wassup !
Er zijn veel betere animatie-films op de markt dan dit hoor mensen. Zat met een heel teleurgesteld gevoel achter
. Jammer, jammer, jammer... Zonde want de computeranimaties zijn heel goed, daar slaagt de film wel in. Nipte 2.5/5
!
the good guy
Zeer plezante film, maar na Finding Nemo een beetje een afknapper voor Pixar, volgens mij
maerk
Beste animatiefilm die ik ooit heb gezien. Binnenkort komt Ratatouille uit, ook van Pixar en geregisseerd door Brad Bird. Ben benieuwd.
5 sterren.
Minority_Check
niet echt de beste maar 1 van de beste
de animatie is erg goed en er zijn hele grappige scenes in
maar er miste toch iets
ik hoop echt dat er een tweede deel komt
timburton
Alleen de baby was tamelijk humoristisch, maar dat werd dan weer bruut verstoort door de een en alle commerciele Amerikaanse Disney-humor. Disney, ga Donald Duck tekenen want Animatie kunnen jullie niet. Ik kies gewoon lekker voor DreamWorks. Dankzij de baby een 1*.
garlic senior
ik vind dat naast Dreamworks ook Disney goede animatiefils maakt zoals the lion king
kimmieyy
De film was wel oké, maar ik vond de humor zo voorspelbaar. Het is typisch een kinderfilm
sju
Herzien en zeker geen kinderfilm! Lekkere grappen waarbij vooral de superhelden-clichés op de hak worden genomen. Animatie blijft gewoon super! 4,5*
horsefilmfan
Hij is erg leuk.Die krachten komen ook allemaal een keer van pas.
4,0
pink_roosje
vind het een van de slechtere films, niet wat ik verwacht van disney en Pixar. maar nog wel een 3* waard
tommykonijn
Coole pixar-film met veel actie en leuke scenes, vermakelijk was hij ook want vervelen doe ik me echt niet onder deze film, goede animatie (maar dat vind ik altijd dik in orde bij de pixar films) en het verhaal vind ik ook heel leuk bedacht (we kennen al Superman, Batman en Spiderman en dit is weer eens iets anders!) echt een leuke film

4.5* (net geen 5*)

Incredibles 2