Genre: Animatie / Avontuur
Gesproken taal: Frans en Engels
Releasedatum: 24 november 2004
Plot The Incredibles
"No gut, no glory."
Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtszaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.
- Trailer (YouTube)
- The Incredibles (MusicMeter)
Bob Parr / Mr. Incredible (stemrol)
Helen Parr / Elastigirl (stemrol)
Violet Parr (stemrol)
Dashiell 'Dash' Parr (stemrol)
Buddy Pine / Syndrome (stemrol)
Lucius Best / Frozone (stemrol)
Mirage (stemrol)
Jack-Jack Parr (stemrol)
Jack-Jack Parr (stemrol)
Edna 'E' Mode (stemrol)
Hans, let svp even op lange, layout verpestende URL's. Zie de FAQ
Robbie H.
Dit lijkt me dus opnieuw weer een hardstikke mooie animatie film. Ben zeer benieuwd of hij net zo'n sterk verhaal en net zulke leuke humor heeft als Finding Nemo...
Zombie McGruder
Nieuwe Incredibles-trailer: hierrrrrrrr!
"Where is my suit, woman?" - verder niks aan toe te voegen. Briljant. Simpelweg briljant.
morpheus
De trailer is niet zo grappig als we ze van Pixar gewend zijn maar minimaal net zo briljant. Geweldige typetjes, dat wordt smullen in november! en Jackson heeft zón coole stem.
Phoenix
Heb het nooit zo op animatie van mensen (anime niet meegeteld). Hopelijk bewijst Pixar het tegendeel.
Denk trouwens dat Jackson's voice-acting inderdaad briljant gaat worden
Chainsaw
"You tell me where my suit is, woman !!"
Trailer ziet er goed uit en Pixar kennende gaat dit helemaal goed komen ...
davidov
heerlijke trailer, je ziet ze zelden zo goed.
Let ook op de muziek die ze gebruiken
het 2e james bond deuntje was al te horen tijden de teaser....maar nu hebben ze hem ook nog geremixed
krijg kippenvel van deze trailer, en dat heb ik niet vaak bij die dingen.
davidov
is it me...of doet mr incredible (vooral bij het interview) me erg denken aan Woody Harrelson, dat hoofd een beetje, maar vooral die lichaams taal in zn gezicht!
stukje met de microfoon heb ik het over
Esteban
Deze trailer didn't catch me... totaal niet, en dat is de eerste Pixartrailer die daar in faalt.
Phooze
Vind de animaties er eigenlijk niet al te goed uitzien.
Jordy
Inderdaad, de lichaamsbewegingen zijn zo goed... ook zo mooi in het begin, dat stukje met de microfoon. Wanneer Mr. Incredible uiteindelijk te dicht bij de "camera" komt, en daardoor uit focus raakt... van dat soort details kan ik echt smullen bij Pixar films
Chainsaw
From the creators of Toy Story, Monster's Inc en Finding Nemo. Noemt Pixar nu elke keer, als ze een hit hebben gehad, die film bij hun volgende film ? In dat geval kan dat over een paar jaar nog een lange trailer worden ....
Phoenix
Hehe, ik zie het al voor me:
From the creators of:
[insert waslijst]
[insert titel film]
Eind.

davidov
dat viel me ook al op jordy, geweldig oog voor detail hebben ze.
Het grootste voordeel van deze film ten opzichte van finding nemo is volgens mij dat de hoofdpersonen in deze film wel grappig zijn (waar nemo en marlin me niet eens konden laten grinniken)
Een nadeel is echter dat je met dieren makkelijker maffe dingen kan doen door ze menselijke trekjes te geven of andere absurde dingen.
Maar ik maak niet geen zorgen deze film zal denk ik minstens zo leuk worden als zn voorganger.
Phooze
In deze film geven ze superhelden menselijke trekjes, eigenlijk gewoon hetzelfde.
Sjoerd
Over dat pak van mevrouw incredible: "Virtually indestructible and machine washable, darling... That's a new feature".
wordt erg cool deze, gok ik.
Jordy
In dat geval kan dat over een paar jaar nog een lange trailer worden ....
Ze slaan Bug's Life (wijselijk) over
Denk dat het gewoon bij drie films blijft, voor Cars zal het wel "from the makers of Toy Story, Finding Nemo & The Incredibles" worden (aangenomen dat deze het goed gaat doen).
davidov
superhelden zijn en blijven mensen, dat laat iedere helden film zien (batman, superman, spiderman, ga zo maar door)
vissen zijn geen mensen...
Het is dus geen vernieuwend concept dat superhelden menselijke trekjes hebben want dat hebben ze altijd al gehad
jassonn
Ze slaan Bug's Life (wijselijk) over
Cars,word dat de nieuwste na The Incredibles?
Kledij en omgeving ziet er nog steeds even plastiekerig/steriel uit, lichaamsbewegingen lijken zo overgenomen uit de Disneystal. Extreme overacting dus.
Pixar is een firma die zich enkel technisch weet te ontwikkelen lijkt het wel, en dat is ook niet moeilijk. Betere hardware -> betere resultaten. Knap hoor. Misschien tijd om eens wat artistieke aanpassingen aan te brengen.
Jordy
Jij hebt verstand van film, merk ik al.
Oké, weerleg het dan eens ?
Het draait al jaren om #polygonen, textures en andere nonsense bij films als deze. Hoe realistisch ziet het eruit, hoeveel detail kunnen we in een film verwerken. Het hele verkoopspunt van Monsters Inc was een stukje software dat ervoor zorgde dat ze haartjes mooi konden weergeven. Allemaal dingen die vooral afhangen van processing power, en maar weinig te doen hebben met artistieke beslissingen.
Artistiek gezien is er amper iets veranderd tussen dit en de eerste Toy Story. 3D wordt nog steeds als een stijl gezien, ipv een middel. 3D = plastiek, met overreflectie en een bouncy feel. Alsof er met 3D niks anders aan te vangen is dan steeds maar weer hetzelfde te herhalen, alleen dat technisch beter.
Zombie McGruder
Onzin. Als bij Pixar één ding bovenaan staat, dan is het wel een gedegen verhaal en script. Misschien kunnen die verhalen jou niet boeien, maar dit is eerder jouw probleem dan dat van Pixar.
Het verkoopspunt van Monsters Inc. was een simpel verhaaltje over 'monsters in the closet'. Bijzonder geslaagd uitgewerkt ook.
Uhuh.
UHUH.
Ja inderdaad. Toy Story en Finding Nemo lijken zo verschrikkelijk veel op elkaar. 3D is gewoon een techniek, net als 2D dat is. Wat een verzameling bullshit weet jij hier bij elkaar te schrijven, zeg.

Incredibles 2
2018