• 9.376.097 stemmen

Gesproken taal: Frans en Engels

Releasedatum: 24 november 2004

Plot The Incredibles

"No gut, no glory."

Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtszaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.

Bob Parr / Mr. Incredible (stemrol)

Helen Parr / Elastigirl (stemrol)

Violet Parr (stemrol)

Dashiell 'Dash' Parr (stemrol)

Buddy Pine / Syndrome (stemrol)

Lucius Best / Frozone (stemrol)

Mirage (stemrol)

Jack-Jack Parr (stemrol)

Jack-Jack Parr (stemrol)

Edna 'E' Mode (stemrol)

avatar van yosemite44

yosemite44

das vroeg!

Phooze

heey, ga ff met de eer strijken

De "acteurs" die ik bij deze film had gevonden heb ik van een vage site, maar ik vond gewoon dat deze film van Pixar nu al wel op moviemeter mocht staan (toch.......?)

avatar van BS

BS

zag hem gisteren staan ja, heb hem net even gekeken.Geen idee wat het moet worden,maar de teaser is wel geinig.

avatar van empirekees

empirekees

De stijl van 'The Iron Giant' komt hier zeker wel in terug.

avatar van gotti

Lijkt me leuk!

avatar van Goodfella

Goodfella

Volgens IMDb over een jaar-en-één-dag bij ons in de bios

Trailer ziet er leuk uit iig.

avatar van MDA

MDA

Geweldige Teaser belooft weer veel. Eerste Pixar waarin mensen de hoofdrol hebben. Teaser krijg je ook te zien voor Finding Nemo. Ben benieuwd.

Phooze

Ik heb niks gezien hoor, voor Finding Nemo.

avatar van MDA

MDA

Voor Finding Nemo kreeg ik de Teaser trailer te zien.

avatar van Moya

Moya

Jep ik kreeg ook de Teaser te zien voor Finding Nemo,

Maar wat ik ervan moet verwachten

Ja het is de eerste pixar waar mensen de hoofdrol hebben ,maar ik heb het gevoel dat het niet zoveel gaat voorstellen.

Ik denk dat ze het maar op poppen ,monsters ,dieren en rare wezens moeten houden.. maar ja we zullen zien het duurt nog wel een tijdje.

avatar van Tazzzmania©

Tazzzmania©

de kracht ligt juist niet in hoe de karakters belichaamd zijn, maar eerder in de typische subtiele Pixar humor! Ze weten op de één of andere manier de digitale karakters een hart mee te geven dat je laat vergeten dat het allemaal computeranimatie is.

MDA schreef:

Voor Finding Nemo kreeg ik de Teaser trailer te zien.

Damn, ja, mijn geheugen

Ik was te druk met andere dingen toen Maar inderdaad, het komt weer boven drijven.

Zombie McGruder

Vandaag op een B.V.I. Benelux-dag in Pathé De Kuip flink wat stukken van dit aankomende juweeltje gezien - so who wants to touch me?

Seriously though, uiteraard was de film nog niet af (die Sun-systemen bij Pixar zijn flink aan het renderen op dit moment), maar de stukken die we te zien kregen, waren echt geweldig. Regisseur Brad Bird (die eerder het prachtige en vreselijk ondergewaardeerde The Iron Giant maakte) laat duidelijk zien dat hij jaren als creative consultant bij The Simpsons heeft gewerkt. De humor is, zoals we inmiddels van Pixar mogen verwachten, briljant.

O en om Pixar-liefhebbers nog jaloerser te maken: ik heb nog een geweldige Incredibles-sporttas als goodie-bag meegekregen. Hehehe .

Phooze

Damnit, waar woon je, I want to touch you...

hans vd togt

mmm... het is niet eerlijk NIET EERLIJK aaaaarg (ik ga nu ff spelen met mijn toy story speelgoed....ook leuk)

hans vd togt

eigenlijk zelfs leuker bedenk ik me net...:-)

Zombie McGruder

Geloof me, je MOET strakkies een Mr. Incredible en Elastigirl action figure hebben! Start saving!

Grrrrr

Jordy

leuk artikel van je op aintitcool Zombie!

Jordy schreef:

leuk artikel van je op aintitcool Zombie!

Leuk commentaar ook:

What crack is that zombie smoking?

Zombie McGruder

Hahaha... Tja, sommige mensen vonden The Emperor's New Groove kennelijk toch leuker dan ik.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Lijkt me een zeer grappige film, aan de teaser te zien. Helaas zegt dat niet altijd even veel. Dat de film van Pixar komt, zegt eigenlijk een heleboel. Met andere woorden : Laat maar komen, die film !

Doet het niet bij mij.

Vreemd, bij mij wel (Firefox).

avatar van Hobbes

Hobbes

http voor je weblink weghalen en hij doet 't.

Over 't plaatje: Bionic Six!

hans vd togt

ben ook wel benieuwd naar deze pixar...als het maar geen buzz lightyear tekenfilm achtige shit wordt...en daar lijkt het aan de plaatjes alleen wel een klein beetje op

avatar van jassonn

jassonn

Zie niet in wat er nieuw is aan het plaatje,is precies het zelfde als de gene die er al staat.