Genre: Romantiek / Muziek
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 6 mei 2004
Bekijk via Videoland
Plot Dirty Dancing: Havana Nights
"Break the rules. Find your freedom. Live your life."
Havana: November, 1958. Katey verhuist in de broeierige weken voor de revolutie met haar ouders naar Cuba. Katey's vriendenkring bestaat uit Amerikaanse jetset leeftijdgenootjes. Toch valt haar oog al snel op Javier, een charmante ober en een zeer getalenteerde Cubaanse danser. Ze daagt Javier uit om mee te doen aan de nationale danscompetitie in een chique nachtclub in Havana. Door de oefenavondjes ontdekt Katey de andere kant van Cuba. De mooie Amerikaanse hotels verruilt ze voor rokerige nachtclubs waar alleen de lokale bevolking komt. Hier leert Javier haar pas echt wat dansen met passie is.
Javier Suarez
Carlos Suarez
Lola Martinez
Polly
Marit!
Het is echt een super film! Super muziek, en het origineel is veel mooier! die heet trouwens anders,,'Dance lik this' En ook heel goed verhaal!
bootylicious
De film was opzich wel oke.
Maar het iririteerde mij dat die jongen zo jong leek.
net een broekie van 15 jaar.
mopech
Ik vind hem leuker dan Dirty dancing 1.... Het dansen de muziek.....Ik kon er wel van genieten
veron35
Ik zie toch echt niet waarom deze zo geweldig schijnt te zijn (volgens sommige). Net als Step up een ondergemiddelde film.
michiel_11
Lekker muziekje en leuk gedans. Maar het verhaal is erg voorspelbaar.
madelon12
Vond geweldige films, I love dancing movies:p
Vooral het dansen nou heb ik echt het gevoel dat ik ook zo wel dansen.
En die jongen is vooral lekker:p
fieko
is omdat ik een zus en zusje heb anders had ik hem nooit gekeken
An']['oN
I agree with nele, deel 1 was gwn saai. Na deze kreeg ik meteen zin om achter de chickies aan te gaan, haha
veron35
Veel beter en moderner dan Dirty Dancing 1.
Dit slaat dus echt nergens op. Dirty Dancing 1 is zeker niet verouderd. En ik zie echt niet in waarom deze beter is dan deel 1. Het is in feiten gewoon een remake op een andere lokatie, met andere muziek, en kleine veranderingen. Net als High School Musical dat is van Grease. De film heeft bovendien ook niet een bijzonder nummer. The Time of my Life was natuurlijk een gigantische hit. Het acteerwerk is ook slechter dan in deel 1. Dirty Dancing was nog orgineel. Deze en Step Up daarom niet.
madelon12
Echt een goeie film,
van als die dansfilms krijg ik zelf gewoon te gaan shake met mijn ash.
Haha:p
Dirty dancing 1 vind ik echt voor de generatie voor mijn ouders, deze film spreekt zeker meer aan voor de jeugd.
Zijn wel totaal andere dansen dan step up maar zeker zo mooi
soom
Kleine voldoende. Waarom het ook Dirty Dancing 2 heet, ghehe?
. Had liever een iets origineler naam gekozen...!
Romola en Diego geven een aardige show weg. Ze zien er als een aardig plaatje uit. Leuke bijrol van Patrick Swayze.
Één van m'n nichten heeft jaren aan professioneel dansen gedaan, waar ze ook haar latere man en vader van haar toekomstige kind heeft leren kennen. Is wel een beetje herkenbaar dus, wat Romola en Diego hier laten zien.. Ik kreeg het tijdens een scene werkelijk echt koud, maar of dit nu is omdat ik nog steeds wat ziekig ben of niet weet ik niet.... 2,5 * dus..
me21
ik vind dit echt een top film !! op zich vond ik dirty dancing 1 leuker en mooier ,maar deze vond ik ook wel wat hebben .. de muziek is echt mijn stijl ,en ik vond et leuk dat er dit keer niet van die overdreven mooie mensen in de film spelen ,zoals elke andere film .de acteurs doen het super ,precies dat soort lui die je tegen kan komen op straat .en jah .et kerelke kan heel leuk dansen hahah ,zou et leuk vinden om zelfs eens door hem geleid te worden
lucdecoster
Dirty dancing 1 vond ik ook veel beter. Ik zie nochtans graag dansfilms maar deze film was voor mij niet zo boeiend.
Yis
Leuke film!
Moest wel erg wennen in het begin dat ie ook Dirty Dancing heet, want hij lijkt absoluut niet op Dirty Dancing 1..
Maar vind het nu een leuke film, mooi dansen en leuke muziek!
mikey
Meisjesfilm haalt niet het nivoo van de 80's classic, ook met Patrick. Onderliggend thema is wie is nou goed en kwaad tijdens de revolte op Cuba. De passie van de latin people en wat coming of age drama plus een beetje 'comedy' of manners. Leuk voor de kids denk ik. Acteurs deden hun best maar het bleef wat tam. (op patrick na)
ane19
Ik vond het leuke film alleen in begin vond ik beetje saai maar voor de rest was de film geweldig
Leuke jongen die Javier
heheh
Bloody Mary
Zaaalige film!! Film waar je echt vrolijk van wordt... Mooi, romantisch verhaal. Hele leuke jongen, inderdaad!! 4,5*
skipy05
was veel beter dan ik verwacht had. het begin was het maar flauwtjes maar naarmate de film vorderde vont ik hem veel beter. het beste stuk was als ze de 1ste wedstrijd danste. heel goed verhaal en toffe muziek.
kimberlyVD
Ik vond ook dat de film beter werd naarmate hij vorderde... Daarom bleef hij me ook boeien en voldeed hij aan men verwachtinge!
Mooie film, mooi verhaal, het einde is ook wel ontroerend
4****
glamour_girl120
Dit heeft een goed verhaal. EN heel romantisch , egt een goede film
Malick
Waarom deze film de titel Dirty Dancing II mee kreeg kan ik niet helemaal begrijpen. Het enige wat ze van het origineel meegenomen hebben is het danswerk en een kleine cameo rol van Patrick Swayze. Wat ik wel weet is dat deze mooi in het rijtje pas van Step Up en Save the Last Dance. Heel luchtig, veel gezwijmel en natuurlijk het nodige danswerk. Je krijgt waarvoor je betaalt. Naar mening niet de slechtste dansfilm die ik tot nu gezien heb. Dat vooral komt door de jaren ‘’50 sfeertje rondom Cuba. Dus een schaamteloos product voor het vrouwelijke schoon onder ons.
kimmiegirli1
Ik vind dirty dancing 2 echt zoveel leuker als Dirty dancing 1..!
Echt me lievelingsfilm..!
Dianaa`
Leuke film! Zelf vind ik Dirty Dancing 2 leuker dan 1. Het is moderner en het verhaal is leuker.
mil.
Na dirty dancing 1, die me met veel moeite één keer kon boeien, is deze echt een opluchting. Het zomerse gevoel van dansen en plezier hebben datdirty dancing 1 mist, is hier volop aanwezig... Ik kan niet precies zeggen waarom, maar Dirty Dancing gaf me niet genoeg het gevoel dat ik op zelf tussen die mensen zou willen staan. Bij het tweede deel daarintegen had ik meteen zin in zweterige clubs, passionele stijldansen en zuiderse landen.
Wat ik niet snap is dat mensen deze film vergelijken met step up... die films zijn tof om het dansen, maar het verhaal is slap of zelf helemaal niet aanwezig, wat bij Dirty Dancing 2 helemaal niet het geval is...
De muziek is ook héél tof om te horen, zet je echt aan tot dansen^^
°4,5
notorious_kim
Spijtig genoeg heb ik niet veel goeds te zeggen over deze film. Alweer een vervolg op een succesvolle film, en de kwaliteit is er naar! Heb hem ooit gekocht, toen ik er naar keek was ik zwaar teleurgesteld. Sindsdien onbekeken in de kast.
E-Ve
Dit is toch helemaal geen vervolg op Dirty Dancing, het noemt Dirty Dancing Havana Nights. Er is nu zelfs sprake, aangezien Patrick Swayze aan de betere kant is na de diagnose alvleesklierkanker, dat er een sequel zou komen op Dirty Dancing.
Ik vind Dirty Dancing een echte klassieker, meeslepend verhaal, inderdaad niet zo hedendaags meer, maar het is dan ook een film uit 1987.
Vanavond speelt Havana Nights, dus daarna zal ik daar mijn mening over uitspreken.
nele
Javier is echt hét ideale vriendje!
Een echte meidenfilm, moet je zeker gezien hebben!
E-Ve
Na het bekijken, vind ik het nog steeds geen vervolg of sequel. Het is gewoon een film met ongeveer gelijklopende verhaallijn, jammer dat ze hem Dirty Dancing 2 noemen, ze hadden toch iets origineler kunnen bedenken of hem gewoon enkel Havana Nights te noemen. Ik vind hem oke, mooi en meeslepend, maar gewoon iets te gelijkaardig aan de klassieker. Maar Javier, trekt idd wel de aandacht.. *3.5

Dirty Dancing
1987

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

White Oleander

Center Stage
Drama, 2000

Anna and the King
Drama / Biografie, 1999
dansencubastranddansreicher amerikaner cuban revolutionlittle boydance competitionverliefd wordenjaren 50havanaus stateshollywood dancing