• 9.374.492 stemmen

Dirty Dancing: Havana Nights (2004)

Romantiek / Muziek | 86 minuten

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 6 mei 2004

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Dirty Dancing: Havana Nights

"Break the rules. Find your freedom. Live your life."

Havana: November, 1958. Katey verhuist in de broeierige weken voor de revolutie met haar ouders naar Cuba. Katey's vriendenkring bestaat uit Amerikaanse jetset leeftijdgenootjes. Toch valt haar oog al snel op Javier, een charmante ober en een zeer getalenteerde Cubaanse danser. Ze daagt Javier uit om mee te doen aan de nationale danscompetitie in een chique nachtclub in Havana. Door de oefenavondjes ontdekt Katey de andere kant van Cuba. De mooie Amerikaanse hotels verruilt ze voor rokerige nachtclubs waar alleen de lokale bevolking komt. Hier leert Javier haar pas echt wat dansen met passie is.

Javier Suarez

Carlos Suarez

Lola Martinez

avatar van J.Bell

J.Bell

Mooie film, leuke momenten, alleen jammer dat Patrick dr in zat, echt niet om aan te zien, geef me wat dat betreft maar gewoon dirty dancing.

Maar voor de rest was het een leuk avondje bioscopen.

aangezien wij wel van dit soort film houden...

avatar van beertjz

beertjz

Ik vind dd2 heel romantische en tis om naar te kijke heb em al 7 keer gezien en vele beter dan dd1 zenne en javier vind ik een mooi kerel echt waar da meen ik enne ik zit er precies mee in te dansen enz.......

super vind ik

avatar van beertjz

beertjz

J.Bell schreef:

Maar voor de rest was het een leuk avondje bioscopen.

aangezien wij wel van dit soort film houden...

en het was romantische

avatar van Ash-ley

Ash-ley

Goede film..Deel 1 was miss iets mooier maar jemoet ze niet vergelijke want alleen de basis van het verhaal is hetzelfde..deze film heeft meer passie(A)en heeft meer sex-apeal

avatar van Esje

Esje

Deze is inderdaad beter dan deel 1.

De muziek vind ik ook geweldig.

Acteerwerk was inderdaad iets minder, maar het dansen en de muziek maakt het goed.

avatar van Sjammie

Sjammie

wow, wat een film zeg...

je krijgt gewoon zin om te dansen...

en lekker romantisch , daar hou ik wel van...

en de muziek is GEWELDIG..

tsja dan maakt dat kleine detailtje dat ze niet zo goed acteren niet zo veel meer uit....

avatar van salsera

salsera

Nee, het verhaal is slecht en de muziek heeft niks met salsa te maken. Als echte salsakenner [geboren en getogen in het Caribisch gebied, kan ik je vertellen dat dit geen salsa muziek is. Het is gecommercialiseerde Amerikaanse geldklopperij. Huur de DVD van Celia Cruz "Azucar" en "Celia Cruz in Africa", dan hoor en zie je wat salsa echt is. De echte salsaliefhebber kan niet blijven zitten.

avatar van Lastrina

Lastrina

Leuke en romantische film.

Leuke muziek, 3.5 ster.

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Prachtige film!!!

je wordt er vrolijk van, de muziek is heeeeerlijk, de acteurs zijn knap, de locatie is fantastisch

echt een leuke, romantische film!! Prachtig

een volle 5 !!

avatar van ADHD

ADHD

Ik kreeg de film als cadeautje te zien op de weg terug van vakantie. Op zich vond ik het een vermakelijke film, echter totaal niet origineel. Ik vond dat er teveel op het oude werd voortgeborduurd en dat hebben we wat mij betreft wel een beetje gehad. Verder vond ik de dansprestaties van de vrouwelijke hoofdrolspeelster erg tegen vallen, ik denk dat ze in 'the real world' geen danswedstrijd zou winnen! Met de mannelijke hoofdrolspeler was overigens niks mis. Al met al geeft ik 3 sterren.

avatar van J.Bell

J.Bell

Esje schreef:

Deze is inderdaad beter dan deel 1.

De muziek vind ik ook geweldig.

Ik denk niet dat je het eigenlijk mag gaan vergelijken....

DD 1 speelt in een ander land in een andere tijd en met andere muziek, (welke ik overigens fantastisch vind)..

avatar van Malou

Malou

Ik vind het echt een geweldige film en ik heb hem nou al zowat 10x gezien ofzo. Ik vind hem ook veel beter dan de eerste film. Er zit veel meer passie in en de muziek is echt geweldig. Het klopt natuurlijk niet helemaal want het is muziek van deze tijd en niet die van de jaren '60. Als je Javier op het eerste blik ziet dan vind ik hem niet zo aantrekkelijk maar als hij gaat dansen dan ziet hij er helemaal sexy uit!!! 1 ding begrijp ik niet helemaal. Het lijkt wel alsof de Cubaanse mensen met ieder willekeurig iemand zo sensueel dansen. Het lijkt mij nogal prive maar goed.

Ik vind het echt een top film! Een 10 krijgt ie van mij!

avatar van meyerke

meyerke

vond deze film ni zo goed als de eerste, maar da zal aan mijn smaak van muziek liggen, vind die cubaanse muziek/dans maar niks, maar da had ik op voorhand kunnen weten.

verhaal achter de film was wel beter dan van dd1, da moet ik wel toegeven.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

jaah erg leuke en romantische film daar hou ik wel van !!

en Diego Luna is zoo sexy

avatar van queenie

queenie

eindelijk eens gekeken, had hem al lang in huis, maar achteraf leuke film. Patrick Swayze deed dus ook nog mee dat wist ik niet. Leuk geacteerd. 3*

avatar van nickey

nickey

leuke opvolger

avatar van nickey

nickey

leuk vervolg, heb genoten

avatar van hinie

hinie

Ik vond het verschrikkelijk.

Vond de spanning in de film ver te zoeken tussen de 2 hoofdrolspelers en dat vind ik wel belangrijk in een romantische film.

Geef mij deel 1 maar!

avatar van Sparkle

Sparkle

Ik vind 'm beter dan verwacht. Ik miste echter de empathie naar de hoofdrolspelers. Bij deel 1 kan ik me goed in hun plaats zetten, maar hier niet (ik kan me een revolutie voorstellen, maar meeleven gaat niet). Ook een minpunt vond ik dat de muziek hier minder belangrijk leek. Bij deel 1 gaf de muziek me een extra sfeer vooral omdat je de muziek toen ook kende.

En toch... het verhaal is minder kleffig en minder voorspellend, dat vind ik heel behoorlijk voor een sequel.

avatar van lalaguna80

lalaguna80

hinie schreef:

Ik vond het verschrikkelijk.

Geef mij deel 1 maar!

Hier sluit ik me helemaal bij aan!! 1,5 ster voor zo nu en dan een leuk latin-liedje....

avatar van queenie

queenie

pas gekeken en achteraf de moeite waard. vaak blijken films waar je niet veel van verwacht leuker te zijn dan de toppers die tegenvallen 4*

ik heb mijn stem opgeschroefd van 3 naar 4 na hem pas nog eens gezien te hebben met vriendin

avatar van MarjoleinM

MarjoleinM

Bah, wat een pubermeisjesfilm. Sorry girls

avatar van mairislie

mairislie

Begint volgens mij om 20.55!!!

avatar van Disney1987

Disney1987

Aardig vervolg op Dirty Dancing, met leuke Latin liedjes.

Wel grappig dat Patrick Swayze een kleine rol speelt.

Het originele nummer van Hips Don't Lie van Shakira en Wyclef Jean is in de film te horen.

avatar van titia

titia

brrr, ik heb deze bij toeval gekeken gisteravond (toevallig was mijn boek net uit...), en laat ik positief zijn, hij was niet zo slecht als ik had verwacht. (Maar ja, dat kon ook blijna niet) Deel 1 heb ik echt veel te vaak gezien, en deze "jat" daar zo af en toe wat van, de muziek is wel goed, prima met dit zomerse weer! Maar verder... slap verhaal, slechte hoofdrolspeelster, en patrick swayze uit de motteballen. Tja.

avatar van wesley titanic

wesley titanic

Saaaie film en ik snap niet waarom patrick swayze zo'n flut rol kreeg hij is nog maar net een 0.5* waard

avatar van kelly1610

kelly1610

Beter dan deel 1. Ik vind persoonlijk de acteurs en het verhaal leuker. Lijkt op 1 maar net iets leuker. Toch vind ik dat deel 1 zo'n film is die je gezien moet hebben, omdat het een "klassieker" is 2 niet. 3.5* (hoewel ik neig naar 4)

avatar van *jessey*

*jessey*

vind ik zeker beter dan het eerste deel, hoewel in het eerste deel wel meer wordt gedanst. toch zit er een goed verhaal in. de meesten zeggen inderdaad dat het een meisjesfilm is, en misschien dat ik hem daardoor ook wel 4.5* geef.

Leuke film. Vind ook beter dan deel 1. Leuk verhaal en ook leuke muziek. Echt een film om vaker te kijken zeker weten.

avatar van patricia-tepest

patricia-tepest

dit is echt mijn favoriet,wat een lekkere film om na te kijken. als je deze film bekijkt heb je zo'n zin om te gaan dansen en de muziek is geweldig toen ik het nummer van shakira hoorde hips don't lie toen kwam hij me al bekend voor en ja hij zit ook gedeeltelijk in deze film verwerkt. hij krijg van mij 4 sterren