• 9.374.631 stemmen

Dirty Dancing: Havana Nights (2004)

Romantiek / Muziek | 86 minuten

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 6 mei 2004

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Dirty Dancing: Havana Nights

"Break the rules. Find your freedom. Live your life."

Havana: November, 1958. Katey verhuist in de broeierige weken voor de revolutie met haar ouders naar Cuba. Katey's vriendenkring bestaat uit Amerikaanse jetset leeftijdgenootjes. Toch valt haar oog al snel op Javier, een charmante ober en een zeer getalenteerde Cubaanse danser. Ze daagt Javier uit om mee te doen aan de nationale danscompetitie in een chique nachtclub in Havana. Door de oefenavondjes ontdekt Katey de andere kant van Cuba. De mooie Amerikaanse hotels verruilt ze voor rokerige nachtclubs waar alleen de lokale bevolking komt. Hier leert Javier haar pas echt wat dansen met passie is.

Javier Suarez

Carlos Suarez

Lola Martinez

avatar van Channiej

Channiej

Deze film is redelijk. Ik vind hem niet echt bijzonder. Dirty dancing blijft voor mij echt het leukste. En hips don't lie is uiteraard niet met shakira..maar het origineel.

avatar van Yphygenia

Yphygenia

Deze film heb ik vorig jaar op weg naar huis in het vliegtuig voorgeschoteld gekregen, en toen keek ik hem graag zodat ik afgeleid was. Opzich geen heel slecht vervolg.

3,0

avatar van prometida

prometida

Deze film heb ik eerst gezien. Toen besloot ik om op dansles te gaan. Omdat ik het zoooo geweldig vind. Dat dansen, ik zat gewoon te kwijlen'.

een paar weken na deze film ben ik Dirty dancing 1 gaan kijken. Iets mindere film.

Maar gelukkig heb ik ze gezien. Want nu heb ik een nieuwe hobbie (Styldansen) en ik vind het geweldig. Deze film kan ik nog wel een paar keer aanzien

4,0

avatar van prometida

prometida

Herzien! Toch maar 4,5 .. ik vind het ZO een leuke film

avatar van sexy_l0ve7

sexy_l0ve7

Ik vond deze film helemaal top! Hij was heel er gezellig en leuk! Diego Luna (Javier) was ook zo lekker. Maar weet iemand de titel van het liedje hips don't lie? Die werd in deze film 2 X gezongen maar dan een andere versie. Ik wil graag de titel van dit lied weten.

avatar van Britty

Britty

sexy_l0ve7 schreef:

Claudette Ortiz - Dance like this

avatar van *San*

*San*

Ik zag deze film op een verjaardag en vond hem een beetje saai.. Sorry voor de fans..

Ik vind deze film juis geweldig lekkere muziek, mooi verhaal, de spelers waren leuk om te zien, ik heb em echt al 10x gezien. Ik heb zelf de cd van de film gekocht alleen om ook lekker mee te kunne dansen. Maar het is een typische film waarover juist gezegt word van hij is zo slecht, of juist: hij is geweldig. Maar ik vond het wel een coole film.

avatar van MoniCaAa

Vooral Diego Luna was erg cute

4,5 *

avatar van *eef

*eef

Goede film, leuk is dat Patrick Swayze (Dirty Dancing) ook nog eens te zien is als dansleraar. Alweer een zwijmelverhaal met ongeveer hetzelfde verhaal, muurbloempje bloeit op door een jongen, maar de liefde is eigenlijk ongehoord. Door de nieuwe locatie, andere muziek en andere dans is dit toch een leuke film.

avatar van Riiann

Riiann

Nog niet gezien, maar is hij leuker dan de eerste Dirty Dancing?

avatar van hinie

hinie

Dat is voor iedereen verschillend natuurlijk!

Ikzelf vond hier helemaal niks aan.

Dirty Dancing was ,naar mijn mening stukken beter.

Geen slechte film, maar de originele was stukken beter...

Wel leuk dat Patrick Swayze weer meedeed.

avatar van veron35

veron35

In de gids staat dat hij vanavond op tv komt. maar hier staat van niet.

avatar van stinissen

veron35 schreef:

In de gids staat dat hij vanavond op tv komt. maar hier staat van niet.

Ik denk het niet.

avatar van JustBunny

JustBunny

www.tvgids.nl staat ie wel , dus wie weet

avatar van ThatsTheWay

ThatsTheWay

Dirty Dancing 2

komt vanavond om 20.30uur

op talpa/tien!!

ik ga hem kijken!!

avatar van stinissen

Dus toch

Dit is echt zo'n leuke film!!

En Javier is zo sexy!!

avatar van veron35

veron35

Vertoont veel gelijkenissen met deel 1, maar dan alles 2 keer zo slecht.

avatar van =Untouchable=

=Untouchable=

Glow_After_Dark schreef:

Dit is echt zo'n leuke film!!

En Javier is zo sexy!!

Haha, dat is eigenlijk ook de enige reden dat ik deze film wel aardig vind. De muziek doet het ook wel goed. Verder beetje standaard, bijna hetzelfde als Dirty Dancing 1. Niet veel bijzonders, aardig om een keer naar te kijken.

avatar van ginny

ginny

heeyz mensen

De muziek spreekt me wel aan.. maar dat is natuurlijk persoonlijk. Er zat wat accenten in die hetzelfde waren als de eerste film en verder vind ik het wel jammer dat het geen vervolg is van de eerste.. de titel is niet voor niks dirty dancing 2..

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

ginny schreef:

heeyz mensen

Wat ik mij nog kan herinneren is dat toen ze van plan waren om dit vervolg op dirty dancing 1 te maken, het de bedoeling was dat dezelfde mensen als uit deel 1 mee zouden doen.

Helaas haakte degene die de rol van Baby speelde ( Jennifer Grey ) af. Patrick Swayze zag daarna een gehele rol eigenlijk ook niet meer zitten. Vandaar dat ze deze film moesten gaan maken zonder de oorspronkelijke hoofdrolspelers.

Dat zal misschien de reden zijn dat ze toen maar een geheel andere richting opgegaan zijn qua verhaal en niet voortgeborduurt hebben op de vorige personage's.

avatar van Riiann

Riiann

Jeetje, wat is dit een mooie film!! Een Diego Luna dan! Zo hé! Wat een lekkerding!! Hij kan ook nog eens super dansen!! Helemaal mijn film dit. En die muziek is ook prachtig!

*5,0 Daarom van mij.

avatar van Jolienepien

Jolienepien

Vette film! Ik vind hem nog leuker dan Dirty Dancing 1! mooie dansen ook enzo. Lijkt wel erg op Dirty Dancing 1, maar ik vind hem wel leuker.

Het is heel lang geleden dat ik dirty dancing 1 heb gezien, dus ik kan het niet echt vergelijken. Toen ik afgelopen week dirty dancing 2 had gezien was ik meteen verkocht

Ik zat zo in de film, dat na 5 minuten de film al af was gelopen, leek het. Daarna wou ik de film hebben, en die heb ik nu. Dus nu kan ik de film lekker vaak kijken Ik vindt Dirty dancing 2 beter dan de 1e, maar dat komt denk ik omdat dit meer mijn muziek is.

van mij krijgt dd2 een 5!

avatar van moviegirl

moviegirl

Leuke swingende film 3*

avatar van Jaleesa

Jaleesa

Dit is echt één van mijn lievelings films omdat ik helemaal weg ben van Cuba en dansen natuurlijk ik zelf vond hem nog leuker dan deel 1 maar dat komt omdat ik deze dans soort mooier vind! 5**

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Wel erg weing Patrick Swayze.

Maar vanwege de muziek en de sfeer toch een 3.