• 9.373.574 stemmen

Met onder meer: Morgan Freeman, Ashley Judd en Cary Elwes

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Releasedatum: 26 februari 1998

Plot Kiss the Girls

"Smart Girls. Pretty Girls. Missing Girls."

Alex Cross, politie-inspecteur en doctor in de psychologie te Washington, verneemt dat zijn nichtje, die rechten studeert in Noord-Carolina, is verdwenen en waarschijnlijk werd ontvoerd. Hij haast zich naar Durham om er aan de zoekacties deel te nemen. Ver buiten zijn gezagsgebied en tot grote wrevel van de plaatselijke speurders, begint hij zijn eigen onderzoek. Dankzij zijn buitengewoon deductievermogen ontdekt hij dat er eigenlijk acht meisjes verdwenen zijn, en dat een van hen net vermoord werd teruggevonden. Ze was verkracht en zorgvuldig vastgebonden aan een boom, in het woud rond Durham. Cross ziet dat hij te maken heeft met een zogenaamde 'verzamelaar' van buitengewone, al even knappe als verstandige, meisjes...

Kate McTiernan

Det. Nick Ruskin

Davey Sikes

Dr. William 'Will' Rudolph

FBI Agent Kyle Craig

Det. John Sampson

Chief Hatfield, Durham P.D.

Dr. Ruocco

avatar van Jordy

Jordy

Vakkundig gemaakte thriller. Goed geacteerd, redelijk spannend, film ziet er wel mooi uit. Iets beter dan het vervolg (Along Came A Spider) in ieder geval. 3 sterren.

avatar van neo

neo

spannende thriller

avatar van Ryan

Ryan

Een goede thriller met een krachtige soundtrack op de dvd

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

Zo'n typische Amerikaanse snertthriller, dertien in een dozijn.

Morgan Freeman heeft toch echt wel wat beters te doen, dacht ik zo ...

*' 1,5 op 5 *'

Tony

avatar van maximus

maximus

Ja een film met mooie vrouwen die moet ik zien dacht ik

En ja niet verkeerd vond ik er zaten hele spannende momenten in best wel goede film dus

daarom 3*

avatar van pjotr

pjotr

Ik verwachtte nogal wat van deze film na het zien van "Things to do in Denver...." maar wat viel deze film tégen zeg......En wat een gatenkaas-script.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Redelijk goede thriller met twee goede hoofdrolspelers. De film blinkt nergens in uit maar is wel zeer genietbaar om te kijken. Soms is hij wel wat langdradig maar de film heeft genoeg pluspunten om het een magere 3 sterren te geven.

avatar van Ericinho

Ericinho

niet geweldig, maar erg onderhoudend.

avatar van flicks

flicks

Wel een spannende film met mooie sfeeromgevingen, sommige dingen waren een beetje jammer zoals de achtervolging van de chirurg die heel lang duurde tot zijn huis maar hij merkt niks... verder is het een spannende film om een keer te zien, ook goed gespeeld daarom 3.5 sterren

avatar van Cheiz

Cheiz

Onderhoudende film, erg goed geacteerd door Morgan Freeman. De scene waarin Ashley Judd ontwaakt in de kerker en vervolgens vraagt of iemand haar kan horen is prachtig in beeld gebracht.

avatar van GFM

GFM

ik was er niet kapot van...vond along came a spider zelfs beter... 13 in een dozijn standaardthriller... 2,5*

avatar van tess

tess

Ik vond deze echt heel erg spannend!! Ik was tot het eind geboeid!! Een heel goed einde en veel beter dan Along Came a Spider, die overigens ook erg goed is!

avatar van Beejeej

Beejeej

aardige film, maar niet heel erg bijzonder. zaten wel wat spannende stukken in en ik vind Morgan Freeman wel een toffe acteur, maar hij heeft wel eens interessantere films neergezet.

avatar van gotti

Standaard "catch the killer" film. Niet veel bijzonders... 2*

avatar van Thriller

Thriller

Hij viel mij niet tegen, spanning was af en toe wel aardig, en acteerwerk ook goed vond ik. De film was naar mijn mening iets te lang, het laatste stuk was minder dan het begin. 3,5*

avatar van zeus

zeus

Leuke onderhoudende thriller en Morgan Freeman acteerde weer goed. 3*.

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Morgan freeman niet alleen. Ik vond Ashley Judd een van haar beste rollen in haar filmcarriere spelen. Zeer overtuigend gespeeld

avatar van Ravnoss

Ravnoss

Slappe verfilming van een in mijn ogen erg goed boek.

avatar van Snuck

Snuck

ik vond de film goed tot dat ik het boek had gelezen. ik vind hem nu redelijk

avatar van shabri

shabri

morgan freeman is eigenlijk altijd wel goed, maar de film opzich ook

avatar van Mike Lopez

Mike Lopez

Kiss the girls is wel spannend film, maar ik vind alleen maar te veel toevallen zoals morgan freeman zo ver man zomaar kan schieten en hij weet al wie hij is, dus onmogelijk toch? en ashley judd heeft toch in water gelegen en ze hadden al vanaf begin kunnen zoeken in bos maar ze deden eind pas, gek toch? en die meisje die ontvoerd zijn niet zo bang en rustig. nou een 3 puntje (***) voor acteerprestaties van ashley judd en morgan freeman en spannend! Dit is geen spoiler hoop ik

avatar van T.S.S.A.

T.S.S.A.

Erg standaard en toch Morgan heeft gewoon iets Magisch wat in deze film misschien iets minder naar boven komt dan in bijv. Se7en. Het verhaal opzich is goed verzonnen alleen het is zo ontzettend slecht gefilmd het is geen moment spannend. Ook de acteerprestaties (op die van Morgan na) waren echt om te huilen gewoon echt niemand kwam geloofwaardig over het enige leuke stukje aan de film is met het pakje melk mjah komt vast omdat ik melk zo vies vind

toch nog 3.5 sterren voor deze niet spannende redelijke boeiende thriller (eigenlijk 2 mjah 1.5 voor Morgan)

avatar van Ramon K

Ramon K

Bij zo'n recensie had ik toch keihard 1,5* geplaatst...

avatar van tevelenco

tevelenco

Onderhoudende thriller.

Met een goed en boeiend verhaal en prima akteerprestaties van Morgan Freeman en Ashley Judd.

Nergens echt bijzonder , maar goed genoeg om me de hele film te kunnen blijven boeien.

avatar van Sillygirl

Sillygirl

Ik vond deze thriller echt geweldig om naar te kijken.

Ook omdat ik Morgan Freeman een goede acteur vind.

avatar van HeatWave

HeatWave

De naam doet vermoeden dat het om een tienerkomedie gaat. Niets is minder waar.

Het gaat hier om een goede aktie-thriller.

Van dit genre heb ik er afgelopen tijd al meer gezien.

Toch vond ik het thema van de film erg verrassend en origineel, en begrijp nu ook de naam van de titel, al werd me dit pas later in de film duidelijk.

avatar van Bartje87

Bartje87

goede film, niet zo goed als se7en, maar toch zeker waard om een keer te bekijken. en morgan heeft zeker weer goed geacteerd. 3,5*

avatar van Jorick

Jorick

Wederom een goede film van Fleder, maar toch is dit niet z'n beste werk. Freeman en Judd acteren degelijk en de film zit over het algemeen goed in elkaar.

avatar van NERD

NERD

Detective Somerset in zijn jonge jaren, daar deed Alex Cross me wel heel vaak aan denken. Is natuurlijk ook gespeeld door Morgan Freeman, maar de film deed me meerdere malen denken aan Se7en. Kan alleen niet precies zeggen waarom, het verhaal misschien? Het thema? Zal wel zoiets zijn. Niet zo goed als Se7en, maar zeker niet slecht.

avatar van DRJeFF

DRJeFF

Het is een leuke film,geen byzonder origineel verhaal maar gewoon goed te kijken.

En films met Freeman vallen volgens mij nooit echt tegen.