Genre: Komedie / Romantiek
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 1 maart 2001
Bekijk via Videoland
Plot Costa!
Janet gaat met haar zus Angela en diens vriendinnen op vakantie naar Spanje. Daar ontmoeten ze Rens, een propper bij een plaatselijke discotheek. Buitenbeentje Janet en de populaire Rens worden verliefd, wat tot verontwaardiging leidt bij de anderen.
Ik heb deze wel eens gezien, of althans voor het grootste deel (heb een zus he
) en wat een bagger zeg. Ik moet zeggen, als man geniet je wel van de sexy bikini shoots van oa Katja en Georgina. Kan er niks aan doen, maar ze zijn gewoon mooi en sexy. Sowieso vind ik Katja echt lekker altijd. Maarja, de film kan niet teren op een stel te strakke bikini's. En dat doen ze wel. Waardeloos verhaal waar alleen 13 jarige meisjes lol aan zullen beleven doordat ze nog moeten puberen. Dramatisch acteerwerk en verder is de rest eigenlijk ook slecht.
dinal12000
Jee wat is deze film laag gewaardeerd. Wat mij betreft onterecht. Leuk Nederlands product.
Filmfreaker
Bioscoopkraker. Wat een laag gemiddelde dan voor een bioscoopkraker, niet dat ik de film ooit heb gezien, maar hij lijkt me inderdaad slecht. Verbaas me dan over het feit dat het een bioscoopkraker is geworden.
Quido
Op basis van het feit dat je de film niet gezien hebt, verbaast het je ...
rose
katteke
Vroeger vond ik dit een erg leuke film (veel herinneren aan samen met een vriendin van de middelbare school
). Nu ben ik er wel klaar mee
Legan
Hmm, even noteren...Woensdag 4 juni...RTL5....VERMIJDEN !!!
dennis1979
Hmm, even noteren...Woensdag 4 juni...RTL5....VERMIJDEN !!!
Vermijden??? Dit slaat natuurlijk nergens op. Mensen die Costa! niets vinden zijn denk ik de mensen die niet van zon, zee, strand, sex en mooie mensen houden!! Ik ben zelf propper geweest in Malgrat de Mar en telkens als ik deze film terug zie denk ik weer: Was ik maar weer achttien.
valerio2003
ik heb deze film toendertijd in de bios gezien en vond hem echt heel erg leuk.
lucdecoster
ik heb deze film toendertijd in de bios gezien en vond hem echt heel erg leuk.
Het is een mooie film met mooie vrouwen, de film verdient niet in de flop100 te zitten. Ook Kurt Rogiers, onze Belg, is een topacteur.
Haen
dit is ´de filmsite voor liefhebbers´, bioscoopkrakers worden bioscoopkrakers door een ander publiek.
Haen
speedy23
[ Ook Kurt Rogiers, onze Belg, is een topacteur.
Een topacteur? Meen je dat echt? Een derderangsacteurtje die nog niet een de enkels komt (en nooit zal komen) van acteurs als Jan Decleir, Josse De Pauw en Frank Aendenboom. En bij de jongere generatie acteurs als een Stany Crets, Koen De Bouw en Jenne Decleir. Om er maar enkele te noemen. Maar Rogiers een topacteur noemen....
rose
zelden zoiets doms gelezen over deze film.
speedy23
zelden zoiets doms gelezen over deze film.
Is dan ook een 'domme' film.
wibro
Deze opmerking slaat alles. Ik ga vanavond toch maar eens kijken.
speedy23
Deze opmerking slaat alles. Ik ga vanavond toch maar eens kijken.
Ik ben nieuwsgierig naar wat je ervan denkt.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten
Jezus, hoe bedoel je, een hetze tegen een film?! Niks mis met Costa!
Niks mis met Costa!
Het is maar hoe je het bekijkt. Volgens mij is er vanalles mis met Costa!. Je kan het ook zien aan het gemiddelde. Scoort niet alsof het een 'goeie' film is.
wibro
Hè hè het zit erop.
Waar ging het nou om? Volgens mij nergens om.
Waar waren die mooie meiden? Ik heb ze niet gezien.
En Kurt Rogiers, een topacteur? Zeker voor die opmerking van "stuk hollandse shit" in het begin van de film.
Acteren? Gewoon slecht, super slecht.
Maar goed, ik heb hem afgekeken en dat betekent dat ik mag stemmen. En dat wordt een topnotering, wel in negatieve zin uiteraard
*Annee
Heb de film net gezien op tv. Costa! zit vol met clichés, het lijkt allemaal nasynchroniseerd, Victor Löw die een Engels sprekende gehandicapte speelt is niet erg geloofwaardig maar verder is het een leuke zomerfilm met heel ex-BNN in de cast.
Vergeleken bij Volle Maan, Snowfever en Pista! 5 sterren waard.
P8rb
Mwah de film was wel te pruimen. Spanje is overigens best leuk hoor, was er halve maand geleden nog.
DVD-T
Net even herzien en stem verlaagd van 2.5 naar 2*.
Eigenlijk een belachelijke film,slecht acteer werk,slecht geluid,slechte editing.Maar ik krijg door deze film toch wel heel veel zin om weer naar Spanje op vakantie te gaan.

'Costa!'-vervolg met Abbey Hoes en Katja Schuurman nu te zien op Pathé Thuis

Simon