• 9.379.030 stemmen

Releasedatum: 1 maart 2001

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Costa!

Janet gaat met haar zus Angela en diens vriendinnen op vakantie naar Spanje. Daar ontmoeten ze Rens, een propper bij een plaatselijke discotheek. Buitenbeentje Janet en de populaire Rens worden verliefd, wat tot verontwaardiging leidt bij de anderen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ja, want dat een songfestivalhitje gecoverd werd, DAT was echt het grote probleem van deze film .

avatar van *San*

*San*

Nou ik vond deze film top,, en Georgina is echt goed ! 5 Sterren Voor Georgina!

avatar van deStef

deStef

laatst weer gezien, kwam op tv, En vanwege de vakantie die er binnenkort weer aankomt toch maar weer effe gekeken. Het is echt zo'n slappe film die het moet hebben van de mooie mensen en vakantiegevoel. Leuk om weer eens te zien, en grappig hoe slecht er soms wordt geacteerd.

verhoogd van 2 naar 2,5

avatar van Fontane

Fontane

markie1978 schreef:

Geweldige film, voor al Georgina Verbaan is geweldig goed.

Gisteren de film weer een keer gezien. Helaas staat deze film op eenzame hoogte en zijn er weinig Nederlandse films die kunnen voldoen aan deze kwalitiet.

100% mee eens! Vele vinden deze film slecht, maar Costa! heeft wel laten zien dat een Nederlandse film wel degelijk een enorm succes kan zijn! Dat is absoluut de 5 van de 5 waard!

markie1978: ''eenzame hoogte'', echt wel!

avatar van lienaa

lienaa

geen geweldige film maar ook niet slecht.

soms slecht geacteerd maar ik vond georgina verbaan wel heel goed. meestal ben ik nederlandse films snel zat en kijk ik hem niet af maar deze heb ik helemaal tot het einde gezien.

avatar van by_the_way

by_the_way

lienaa schreef:

maar deze heb ik helemaal tot het einde gezien.

Proficiat!

avatar van Peter J

Peter J

Het leukste in deze film vind ik de scene waarin Georgina Verbaan voor de spiegel een puistje op haar gezicht uitknijpt en de inhoud van het puistje in een overdreven hoeveelheid smurrie tegen de spiegel terecht komt......

avatar van Asmahan

Asmahan

Dat vond ik nou uitgerekend het absolute dieptepunt.

avatar van markie1978

markie1978

Ik vind de Eurovisie liedjes geweldig gebruikt in deze film, iets waar de meeste mensen niet voor uit durven te komen, omdat het niet stoer zou zijn. Georgina Verbaan maakt deze film erg vrolijk.

avatar van rollerman

rollerman

vermakelijk maar niet geweldig... 2,5*

avatar van montoyaruler

montoyaruler

wat een boutfilm

avatar van narero

narero

vond het zeker een super film vooral op dat moment dat ik hem zag nog tiener en net terug uit spanje dus echt leuke film

avatar van kimmieyy

kimmieyy

vroeger was ik er helemaal gek van, maar ik heb 2 weken geleden die film nog eens gezien! En ik vond er niks aan

avatar van robertus65

robertus65

Zoetzappige puberfilm, waarin de meisjes eruit zien als domme gansjes van 14 en de jongens als leeghoofdige valse nichten. Zal dan ook vooral leuk zijn voor pubers. Enigste vermaak waren enkele actiescènes met Daan Schuurmans.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Tja ik was 12 toen deze film uitkwam en toen was het nog best leuk om met de hele brugklas er heen te gaan :-P

Maar nu gewoon 1,5 ster

Supermooi verhaal....!!!!!

En super leuk dat dansen

En vind dat liedje van Katja Schuurmans alleen niet zo geweldig.. Alleen de refrein dan.

Maar wel leuke film, zeker leuk om te zien!

een 4.

avatar van Kelsey16

Kelsey16

wat een k*tfilm en waardeloos geacteerd, misschien leuk voor een meisje van 8?

avatar van sjanne79

sjanne79

(ik ben het met je eens vandaar dat ik JOU reactie gebruik)

avatar van zinulzki

zinulzki

Verschrikkelijke film. Kurt rogiers is de slechtste acteur allertijden.

avatar van Chulaa

Chulaa

Vrolijke film.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik vind het een zeer matige film.

Georgina verbaan is leuk om te volgen , Daan en Katja Schuurmans echter spelen verschrikkelijk.

2**

avatar van markq1

markq1

Zo slecht was ie nou ook weer niet

avatar van Ethicus

Ethicus

Zo slecht was ie nou ook weer wel. 1,5*

avatar van missl

missl

dit gaat echt helemaal nergens over om dit een goede film te vinden, en nee dat is geen kwestie van smaak enkel een kwestie van leeftijd.

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Mooie typische Hollandse film à la flodder met mooie grieten. Het verhaal stelde niet veel voor maar ik denk dat dit bijzaak was. Kurt Rogiers wordt met de dag beter.

avatar van kanjertje

kanjertje

Inderdaad, verhaal was eerder bijzaak.

Maar de mooie muziek mooie omgeving en het uitgangsleven brengen je helemaal in een vakantiemood.

Mijn vrouwtje en ik hebben er gisteravond toch een leuke TVavond door gehad.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

kanjertje schreef:

Eindelijk iemand die het begrijpt!!!

avatar van GertB

GertB

Gister op tv gezien, vond het een amusante film eerlijk gezegd..

Hij viel in mijn ogen zeer goed mee kwa verhaal enz.

avatar van snow

snow

dank je wel

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Samen met De Zeemeerman is dit één van de dieptepunten uit de Nederlandse cinema. Is Volle Maan nog slechter dan dit btw?