• 9.373.561 stemmen

Met onder meer: Breckin Meyer, Amy Smart en Seann William Scott

Releasedatum: 21 september 2000

• tv Vrijdag om 22:20 uur op Comedy Central

Plot Road Trip

"The greatest college tradition of all."

Een jongen gaat vreemd en de vrijpartij wordt opgenomen met een videocamera. De tape wordt per ongeluk naar zijn vriendin gestuurd, aan de andere kant van Amerika. Wat volgt is een lange road trip, in een poging de tape te pakken te krijgen voordat de vriendin 'm krijgt.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Inderdaad best een leuke film met Stifler uit American Pie en DJ Qualls uit The New Guy. Dat kan natuurlijk al niet meer stuk 3.5 sterren

avatar van Dead01

Dead01

• 1976 stemmen

Vind het nog een goede film voor op het gemak naar te kijken.Is wel wat voorspelbaar maar toch wat gelache,vind het wel spijtig dat Tom Green wat te weinig in beeld komt maarja film is nog geslaagt.3,5sterren

avatar van mikoz

mikoz

grappige film maar niet bijzonder 3*

avatar van Cicero

Cicero

Sean William Scott & Tom Green waren meesterlijk! Ook die lange idiote slungel, die dunne corky die met die dikke negerin naar bed ging. Lachen!!!!

(*4,0)

avatar van leverafronny

leverafronny

Idd, een leuk filmpje om te kijken als je je verveelt. Toch wel een paar grappige momenten zoals het prijskaartje die nog aan de bril van E.L. hangt wat ook meteen z'n persoonlijkheid verraadt of Kyle Edwards (die magere) die in de spermabank zat op te scheppen dat ie sex had gehad.

Maar leukste personage was toch die Barry Manilow (image), gespeeld door ene Tom Green (was dat niet die man de Charlie's Angels met z'n boot naar de schuilplaatst van de tegenstander bracht). Leukste moment met hem was dat met die slang die hem in z'n hand beet en maar niet wou loslaten en natuurlijk toen hij de video van Josh nog enigzins redde door met z'n blote kont - juist op het moment dat Josh sex had met Beth - te staan 'dansen'...

Dus zeker de moeite waar om eens te kijken, vond deze persoonlijk ook beter dan American Pie...

Maar wat ik niet begreep is waarom Josh die video nog meenam naar de kamer van z'n vriendin, ik had em toch gewoon op de gron kapot gesmeten of gewoon de band eruit gehaald hebben!

PS: werken die spoilers trouwens niet meer?

avatar van speedy23

speedy23

Als je op deze film al gestemd hebt kan je de teksten die gespoilerd zijn wel zien. Als je goed oplet, zie je dat die ietsjes kleiner zijn...

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Road trip ****

Erg grappige roadfilm ala amrican pie maar dan nog beter. De personages in road trip zijn werkelijk hilarisch , net als de vele grappen en situaties , gewoon te veel om op te noemen ....

Eén van de betere komedies voor jongeren gericht.

avatar van frodette

frodette

Kheb deze film nog maar 2 keer gezien en dan nog nie helemaal . tis nog een grappige film

dat is toch met Hugh Grant of vergis ik me

avatar van leverafronny

leverafronny

Toch niet in een hoofdrol denk ik...

avatar van XfofaXX

XfofaXX

frodette schreef:

dat is toch met Hugh Grant of vergis ik me

Waar heb jij Hugh Grant gezien?

Laten we er overigens over eens zijn: ofwel vindt je Tom Green fantastisch ofwel een domme lul

avatar van frodette

frodette

Haha :P nee maar ik dacht da is Hugh Grant

Maar jah tis toch een mooie film

avatar van mikey

mikey

film die nooit echt leuk wordt. behalve misschien die grap met de pratende hond en de anale bevrediging. heel plat en melig en te vaak zo'n soort film gezien. 2.5

avatar van jasmyn

jasmyn

Waar blijft die vergelijking dan? Tom Green versus Hugh Grant hihi

Ik zal trouwens morgen ff een cijfertje achterlaten ga hem vanavond kijken, ben benieuwd..

Ben normaal trouwens niet echt fan van dit soort flauwe humor films,maar wie weet valt hij in de smaak !

avatar van jasmyn

jasmyn

Hahaha ik vond hem leuk !!!! 3.5 *

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Dit genre films blijft heerlijk, en Road Trip is een erg goede in zijn genre. 4*.

avatar van gemaster

gemaster

Ik zag laatst een stukje op de BBC van deze film. Inderdaad erg goed in zijn genre en velen malen leuker dan de American Pie films. Ik verhoog naar 4*.

avatar van _Casper_

_Casper_

3*, leuke film.. afentoe wat lachen.. en nix te overdreven

Goed voor in zen genre idd, en graag meer films als deze=)

avatar van chiquita

chiquita

Eergisteren weer eens gezien. Wat en geweldige film! De personages, het verhaal, de gebeurtenissen: hilarisch!

Verhoog mijn stem naar 4*

avatar van Nieke

Nieke

Tiener-humor...

Mjah, ik hield er ook wel van .

avatar van mr_noname

mr_noname

Leuke film, binnekort op tv maar weer even gaan kijken! 3.5* Ster!...

avatar van Sjoerd_B

Sjoerd_B

Ik zag dat hij vanavond op tv komt chill maar weer eens gaan kijken. Deze film is een zekere 3.5* waard. Zoveel geweldige humor. En die Tom Green helaas wel een kleine rol maar echt geweldig.

avatar van jeroenh4l

jeroenh4l

heb hem nu al 3 keer op tv gezien maar hij blijft leuk. 4 punten.

avatar van AHWA

AHWA

Grappige film. Ik had vooraf verwacht dat ik me erg zou storen aan Tom Green en -vooral- aan Andy Dick, maar dat waren gelukkig secundaire personages.

En ja..Amy Smart...Tasty Coma Wife

3,5 ster

avatar van Epitaph

Epitaph

I'm getting to old for this Shit! ,dit is niks voor my.

avatar van Yak

Yak

Kan me nog wel herinneren dat ik met twee vrienden deze film in Delft ging zien. Links van me zat één van hen zich hélemaal het schompus te lachen, rechts van met zat de ander zich groen en geel te ergeren.

avatar van Bentley

Bentley

ik heb de film gister WEER gezien.(voor de derde keer ofzo) En ik heb wederom helemaal in een deuk gelegen.

Als je deze film leuk vind moet je zeker ook een Without a Paddle gaan kijken.

4****

avatar van savi_7

savi_7

erg gelachen met deze film, alhoewel de beste scene niet eens in de film zit. is dit een leuke lachfilm de toch wel een beetje uniek is.

avatar van Doom

Doom

savi_7 schreef:

mwha, is voor mij een beetje nageaapt van American Pie, veel sexgrappen enzz... Paar normale grappen, niet veel bijzonders, maar het verhaal is wel grappig bedacht.

avatar van savi_7

savi_7

dat bedoelde ik ook Doom met uniek dat het verhaal erg leuk is, ben het met je eens van AP, maar wat is er mis met sexgrappen en in Ap zitten ook andere grappen dan a1 sex

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Geweldig grappige film, vooral de scene met de wentelteefjes is hilarisch.