Genre: Komedie / Roadmovie
Met onder meer: Breckin Meyer, Amy Smart en Seann William Scott
Releasedatum: 21 september 2000
Bekijk via NLZIET
Plot Road Trip
"The greatest college tradition of all."
Een jongen gaat vreemd en de vrijpartij wordt opgenomen met een videocamera. De tape wordt per ongeluk naar zijn vriendin gestuurd, aan de andere kant van Amerika. Wat volgt is een lange road trip, in een poging de tape te pakken te krijgen voordat de vriendin 'm krijgt.
Josh Parker
Sperm Bank Nurse
Jacob
Motel Clerk
tijn79
Heerlijke film, met als enige minpuntje die strontirritante Tom Green, maar ja daar moet je van houden denk ik..
Pauluschhh
ik vond het gewoon een erg vette film waar ik erg om heb moeten lachen. Ik vond het hoofdpersonage wel slecht gekozen. Ik heb het dan over Josh. Vond zijn acteerprestaties wat minder.
Al met al een bovengemiddelde komedie!
Wiese
Ik had er meer van verwacht. De hele verhaallijn met Tom Green sloeg nergens op, terwijl hij zelf groot voorop de hoes staat.
Mescaline
Deze film voor de 2de keer bekeken en wat me vooral opviel was het sterke acteer niveau van de nog jonge cast!
Het verhaal is simpel maar erg leuk uitgewerkt!
Zeer vermakelijk deze film en een goed tijds-verdrijf
van 3,5 naar 4! heerlijke comedy zonder al teveel denkwerk
film88888
Hele leuke film, en vermaakt super.
Leuk tienerplot, en soms echt wel heel grappige momenten.
3,0
wu-tang
deze film is echt geweldig , door de jaartjes al heel wat keren gezien en
als die op tv is kijk je gewoon weer terwijl je de dvd gewoon in de kast hebt liggen haha
hatebreeder
Geweldie (tiener)komedie in de trant van Amerian Pie waar de film trouwens zeker niet aan onder doet! Genoeg grappen in deze film om je 1.5 uur mee te kunne vermaken
Vinokourov
Rotzooi, dus --> Vermijden. Tenminste dat is mijn advies
Eurotrip schijnt nog erger te zijn.
Erlanga
Naja, ik vond hem wel fijn om naar te kijken. Niet vermijden is mijn advies ;D
powerman
Deze film heeft wel heel veel onderbroekenlol. Iets te veel naar mijn mening maar als je in een meelige stemming bent zal de film best leuk zijn. Als je dus van tienerkomedies met onderbroekenlol houdt, is dit een goede film. Zelf ben ik er niet zo kapot van.
Bram87
Pfff, dit vond ik dus niks. Als ik deze in mijn tiener jaren had gezien was mijn punt mischien hoger uitgevallen. Maar nu kon ik dit niet echt waarderen. 2 Sterren.
alexito412
deze film is verdient echt een beter cijfer, 3,10 vind ik veel te laag... moet echt in de buurt van de 3,5 liggen minimaal
moviemafketel
- 19752 berichten
Wat blijft die Amy Smart toch een lekker ding.
Had hem jaren geleden al eens gezien, maar moet zeggen dat sommige stukjes best grappig zijn gebleven. Grappige combi van karakters.
Ik vond die slangen-scenes wel grappig en die opa met zijn pratende hond.
Lekker luchtig filmpje die een goed gevoel geeft.
jumpstylemovie
Erg grappige film. Sean William Scott speelt weer erg goed en er is erg veel puberale humor te vinden. Ook een grappig verhaal.
White Trash
Vond hem altijd erg grappig en na hem gister te hebben herzien vind ik dat nog steeds!
juhnzun
Ze raden me deze aan omdat ik Eurotrip goed kon waarderen
maar nee is echt waardenloos hoogtepunt of beter gezegt laagtepunt was de scene waarin die kerel anale gefist wordt door die doctor
nee het knopje ging gelijk uit
barns
Hmm.. dit is gewoon een erg leuke komedie, en verveelt niet na een kijkbeurt.
van duijn
Best wel geinige film. Maar je begint te wennen aan zulke grappen. Als je al heel wat van deze soort komedies heb gezien ga je toch minder hard lachen....
DwarreI
Misschien is het moment daar om de overstap naar een ander filmgenre te gaan wagen?
Al zou ik tegenwoordig nooit meer naar een dergelijke platvloerse komedie grijpen, indertijd heb ik me hier echt kapot om gelachen, toch wel een van de betere in zijn soort.
Naomi Watts
Voor een Road Trip comedy ben ik meestal wel te porren, Road Trip staat best goed bekend maar met Todd Phillips aan het roer sta ik niet te springen. The Hangover was ook een regelrechte ramp natuurlijk.
Grootste probleem is dat de situaties waarin ze komen niet absurd genoeg worden en ook is het rendement van de grappen veel te laag, een euvel wat in The Hangover ook al aan bod zou komen. Veel niet leuke grappen, veel te makkelijk ook en Todd Phillips heeft hier het geluk dat hij Seann William Scott in de gelederen heeft, die weet met zijn goede gevoel voor timing, zijn ijzersterke delivery en zijn voortreffelijke mimiek Road Trip toch nog leuk te maken. Hierdoor verbergt ie een beetje dat dit best een matige comedy is.
De rol van Meyer is mijn inziens ook veel te serieus terwijl ie best grappig uit de hoek kan komen, Tom Green is ronduit vervelend en Amy Smart is natuurlijk nooit een geloofwaardige loveinterest. Al met al toch wel genoten, puur dankzij Scott.
Cheapcaster
American Pie-achtig, en roadtrip. Mooie combinatie en vermaak.
Rosicky
Kon er mee door. Minder slecht dan vele andere onzinfilms. De cliches en te makkelijke grappen zijn ook hier in overvloed aanwezig. Doordat er ook zo nu en dan een wel geslaagd,leuke grap tussen zit neem ik dat eerste maar op de koop toe.

Road Trip: Beer Pong

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006
sekscollegesexismsperm bankpolitiekblonderondritcrude humorsororitypolitically incorrectuniversiteitcross countrystonersperm donorschool buslosing moneymale virgindorm room seks komediesex tape young adult