• 9.375.864 stemmen

Met onder meer: Breckin Meyer, Amy Smart en Seann William Scott

Releasedatum: 21 september 2000

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Road Trip

"The greatest college tradition of all."

Een jongen gaat vreemd en de vrijpartij wordt opgenomen met een videocamera. De tape wordt per ongeluk naar zijn vriendin gestuurd, aan de andere kant van Amerika. Wat volgt is een lange road trip, in een poging de tape te pakken te krijgen voordat de vriendin 'm krijgt.

avatar van Peppy666

Peppy666

Vond hem leuk.

avatar van tijn79

tijn79

Heerlijke film, met als enige minpuntje die strontirritante Tom Green, maar ja daar moet je van houden denk ik..

avatar van Minotaures

Minotaures

Hierdoor krijg ik ook zin om een road trip te willen doen!

avatar van Pauluschhh

Pauluschhh

ik vond het gewoon een erg vette film waar ik erg om heb moeten lachen. Ik vond het hoofdpersonage wel slecht gekozen. Ik heb het dan over Josh. Vond zijn acteerprestaties wat minder.

Al met al een bovengemiddelde komedie!

geniale film!

avatar van Wiese

Wiese

Ik had er meer van verwacht. De hele verhaallijn met Tom Green sloeg nergens op, terwijl hij zelf groot voorop de hoes staat.

avatar van Mescaline

Mescaline

Deze film voor de 2de keer bekeken en wat me vooral opviel was het sterke acteer niveau van de nog jonge cast!

Het verhaal is simpel maar erg leuk uitgewerkt!

Zeer vermakelijk deze film en een goed tijds-verdrijf

van 3,5 naar 4! heerlijke comedy zonder al teveel denkwerk

avatar van film88888

film88888

Hele leuke film, en vermaakt super.

Leuk tienerplot, en soms echt wel heel grappige momenten.

3,0

avatar van wu-tang

wu-tang

deze film is echt geweldig , door de jaartjes al heel wat keren gezien en

als die op tv is kijk je gewoon weer terwijl je de dvd gewoon in de kast hebt liggen haha

avatar van kevinvd

kevinvd

erg vette film !! mooie dames ook xD

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Geweldie (tiener)komedie in de trant van Amerian Pie waar de film trouwens zeker niet aan onder doet! Genoeg grappen in deze film om je 1.5 uur mee te kunne vermaken

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Rotzooi, dus --> Vermijden. Tenminste dat is mijn advies .

Eurotrip schijnt nog erger te zijn.

avatar van Erlanga

Erlanga

Naja, ik vond hem wel fijn om naar te kijken. Niet vermijden is mijn advies ;D

avatar van powerman

powerman

Deze film heeft wel heel veel onderbroekenlol. Iets te veel naar mijn mening maar als je in een meelige stemming bent zal de film best leuk zijn. Als je dus van tienerkomedies met onderbroekenlol houdt, is dit een goede film. Zelf ben ik er niet zo kapot van.

avatar van Bram87

Bram87

Pfff, dit vond ik dus niks. Als ik deze in mijn tiener jaren had gezien was mijn punt mischien hoger uitgevallen. Maar nu kon ik dit niet echt waarderen. 2 Sterren.

avatar van pooper

pooper

dit vind ik 1 van de betere komedies!!!!!!!

4,0

avatar van canciser

canciser

Erg grappige films, 1 van de beste comedy's in zijn soort. 3.5*

avatar van alexito412

alexito412

deze film is verdient echt een beter cijfer, 3,10 vind ik veel te laag... moet echt in de buurt van de 3,5 liggen minimaal

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Wat blijft die Amy Smart toch een lekker ding.

Had hem jaren geleden al eens gezien, maar moet zeggen dat sommige stukjes best grappig zijn gebleven. Grappige combi van karakters.

Ik vond die slangen-scenes wel grappig en die opa met zijn pratende hond.

Lekker luchtig filmpje die een goed gevoel geeft.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Erg grappige film. Sean William Scott speelt weer erg goed en er is erg veel puberale humor te vinden. Ook een grappig verhaal.

avatar van White Trash

White Trash

Vond hem altijd erg grappig en na hem gister te hebben herzien vind ik dat nog steeds!

avatar van juhnzun

juhnzun

Ze raden me deze aan omdat ik Eurotrip goed kon waarderen

maar nee is echt waardenloos hoogtepunt of beter gezegt laagtepunt was de scene waarin die kerel anale gefist wordt door die doctor

nee het knopje ging gelijk uit

avatar van barns

barns

Hmm.. dit is gewoon een erg leuke komedie, en verveelt niet na een kijkbeurt.

avatar van sandesh036

sandesh036

Ik vond 'm geweldig!

avatar van van duijn

van duijn

Best wel geinige film. Maar je begint te wennen aan zulke grappen. Als je al heel wat van deze soort komedies heb gezien ga je toch minder hard lachen....

avatar van DwarreI

DwarreI

Misschien is het moment daar om de overstap naar een ander filmgenre te gaan wagen?

Al zou ik tegenwoordig nooit meer naar een dergelijke platvloerse komedie grijpen, indertijd heb ik me hier echt kapot om gelachen, toch wel een van de betere in zijn soort.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Voor een Road Trip comedy ben ik meestal wel te porren, Road Trip staat best goed bekend maar met Todd Phillips aan het roer sta ik niet te springen. The Hangover was ook een regelrechte ramp natuurlijk.

Grootste probleem is dat de situaties waarin ze komen niet absurd genoeg worden en ook is het rendement van de grappen veel te laag, een euvel wat in The Hangover ook al aan bod zou komen. Veel niet leuke grappen, veel te makkelijk ook en Todd Phillips heeft hier het geluk dat hij Seann William Scott in de gelederen heeft, die weet met zijn goede gevoel voor timing, zijn ijzersterke delivery en zijn voortreffelijke mimiek Road Trip toch nog leuk te maken. Hierdoor verbergt ie een beetje dat dit best een matige comedy is.

De rol van Meyer is mijn inziens ook veel te serieus terwijl ie best grappig uit de hoek kan komen, Tom Green is ronduit vervelend en Amy Smart is natuurlijk nooit een geloofwaardige loveinterest. Al met al toch wel genoten, puur dankzij Scott.

avatar van Cheapcaster

Cheapcaster

American Pie-achtig, en roadtrip. Mooie combinatie en vermaak.

avatar van Rosicky

Rosicky

Kon er mee door. Minder slecht dan vele andere onzinfilms. De cliches en te makkelijke grappen zijn ook hier in overvloed aanwezig. Doordat er ook zo nu en dan een wel geslaagd,leuke grap tussen zit neem ik dat eerste maar op de koop toe.

avatar van JustMike

JustMike

cool, lauw, supercoole lauwe film