• 9.373.638 stemmen

Met onder meer: Breckin Meyer, Amy Smart en Seann William Scott

Releasedatum: 21 september 2000

• tv Vrijdag om 22:20 uur op Comedy Central

Plot Road Trip

"The greatest college tradition of all."

Een jongen gaat vreemd en de vrijpartij wordt opgenomen met een videocamera. De tape wordt per ongeluk naar zijn vriendin gestuurd, aan de andere kant van Amerika. Wat volgt is een lange road trip, in een poging de tape te pakken te krijgen voordat de vriendin 'm krijgt.

avatar van Doom

Doom

savi_7 schreef:

dat bedoelde ik ook Doom met uniek dat het verhaal erg leuk is, ben het met je eens van AP, maar wat is er mis met sexgrappen en in Ap zitten ook andere grappen dan a1 sex

Ja ok dat klopt, een 2.5 is voor mij ook nog een film die ik gewoon kijk... niet top maar och kan er wel leuk mee door

avatar van koreaan

koreaan

Leuke film, had wel een paar hilarische momenten.

avatar van ikvoereendjes

ikvoereendjes

Een erg grappige teen movie, later vaak nagedaan maar zelden zo grappig (Sean William Scott was toen nog grappig later werd hij 'over the top')

avatar van mikoz

mikoz

Geweldig gezellige film. Zeker geen meesterwerk , maar gewoon lekker om met vrienden op de bank te kijken.

avatar van Wezze

Wezze

Goede film, maar sloeg toch stijl achterover van verbazing toen de tv-krant deze film 4 sterren gaf.. normaal worden dit soort films hard afgekraakt.. 3.5*

avatar van Dead01

Dead01

• 1976 stemmen

Na het herzien mijn stem beetje verlagen.Is wel geen slechte film maar ook niet goede film.Vind wat spijtig dat Tom Green zijn rol zo klein is ,ze mochten hem wat meer gebruikt hebben.

Voor de rest film om eens te bekijken als je eens wat wilt lachen.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

avatar van Beek

Beek

Ik heb een heleboel slappe komedies zelf redelijk hoog gewaardeerd. Ik vind slappe humor die goed neergezet wordt zoals Deuce Bigalow Male Gigolow of de American Pie series goed maar vond dit echt slecht. Kan ook zijn dat ik niet in de stemming ben geweest maar niet meer dan*1.5..

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vond hem erg leuk, vooral omdat er veel acteurs i voorkomen die ik ken.

3,5 sterren

avatar van BlueSword

BlueSword

geweldigde film, echt lachwekkend!

avatar van D-ark

D-ark

melige grappen genoeg in deze film
bijvoorbeeld met de wiskundenerd die altijd zit te blowen
Maar toch erg leuk
aanrader
3,5

avatar van Niqk

Niqk

ik heb deze film gistereavond 3 en een half keer acher elkaar gekeken.. ik was te lam om de dvd speler af te zetten en the eels - mr e's beautiful blues blijft een geweldig nummer...

mitch.. unleash the fury.. come on mitch.. the mouse is tasty... UNLEASH THE FURY!!

heerlijke kerel die tom green

avatar van belgium21

belgium21

leuke film. lekker ontspannend om naar te kijken. 3.5 *

avatar van poepje

poepje

een leuke film, heb me kapot gelachen.

avatar van illogical

illogical

Ik wilde deze kopen, maar ze hadden hem niet eens bij mediamarkt .. vet stom.

avatar van illogical

illogical

Heb em gister gehuurd.. Hij was erg lachen

Ik had al de slappe lach om die nerd

avatar van film-gek

film-gek

grappige film

avatar van hel1

hel1

leuke vermakelijke film. het is vooral de nerd die het hem deed naar mijn mening. veel leuker als american pie!

avatar van euroburger

euroburger

Niet te ver-ge-lij-ken met American Pie, Road Trip is een niemendalletje dat ik helaas had opgenomen in de dvd collectie toen ik hem nog niet gezien had. Helemaal niets terwijl ik juist van het genre hou, is veelzeggend lijkt me....

avatar van hel1

hel1

euroburger schreef:

dus american pie en roadtrip behoren wel tot hetzelfde genre...? wat is je reden dat je deze zo tegen vond vallen?

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

ik heb deze ook al gezien .

hij is best goed , en grappig.

erg leuk als je je verveelt.

ik geef hem 3.5

avatar van behangdelul

behangdelul

Heel goed...sean william scott is echt een topper in deze film...de bijdrage van Tom Green, hoe kan het ook anders; nutteloos en niets toevoegend....

4,0

avatar van Sabrewulf

Sabrewulf

Minder grappig dan de American Pie films, maar wel een aardige film.

3,5

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Een leuke komedie,en veel grappige scénes. 3.5 sterren

avatar van Joe-K

Joe-K

Erg goede komedie, hard gelachen en nog een paar keer overnieuw gekeken, echt hard lachen gewoon met vette grappen en een geweldig sfeertje.

avatar van Williamq12

Williamq12

Vandaag weer op televisie: Biertje en een zak chips erbij staan garant voor een leuke avond!

avatar van Werwolf

Werwolf

Precies! Leuk vermaak om samen met vrienden met een pilsje in de hand te bekijken.

avatar van Tars

Tars

Leuk scenario, afwisselend voorspelbaar/niet voorspelbaar.

Acteurs zijn ook best wel goed. Ja kan heel goed met deze film lachen

avatar van Dead01

Dead01

• 1976 stemmen

Herbeken en niets nieuws aan toe te voegen. 3 sterren

avatar van starsailor

starsailor

Heb me kapot gelachen, Tom Green is geweldig als de gids en DJ Qualls is ook perfect in de rol van nerd. Ook een leuke soundtrack met een geweldige bijdrage van Eels.