• 9.370.054 stemmen

Geregisseerd door: M. Night Shyamalan

Met onder meer: Josh Hartnett, Ariel Donoghue en Saleka Shyalaman

Releasedatum: 1 augustus 2024

Plot Trap

"30,000 fans. 300 cops. 1 serial killer. No escape."

Cooper gaat met zijn tienerdochter naar het concert van de artieste Lady Raven. Tijdens het concert bemerkt hij een grote aanwezigheid van politie die de zogenaamde Butcher in de val wil lokken. De autoriteiten hebben namelijk vernomen dat hij hier aanwezig zal zijn. Maar wie is deze seriemoordenaar?

avatar van huiguh

huiguh

Zoveel onwaarschijnlijkheden en onzinnige acties en personages in 100 minuten, gaat me te ver.

Popcorn vermaak met je verstand op een laag pitje, oké. Maar hiervoor moet je compleet hersendood zijn...

1 ster, omdat ik niet in slaap ben gevallen.

avatar van Man of Steel

Man of Steel

Een zeer zwakke film. Nee, dit was hem niet. Ik houd er helemaal niet van om een film af te branden. Maar hier zou het haast kunnen. En ik verplicht mezelf altijd om een film af te kijken. Ergens wordt hier de plank helemaal mis geslagen. Het verhaal an sich kan er nog wel mee door, maar de uitvoering is volstrekt ongeloofwaardig. Met name het acteer werk was echt slecht. Alles werd er kolderiek door.

Ik houd het op een citaat van mijn vrouw, "wat een vervelende film".

avatar van Fonzo

Fonzo

Creative-lady schreef:

Mooie film. In het begin wist je niet echt wie de seriemoordenaar was, maar na een tijdje? Wist je het wel.

niet? Was vanaf moment 1 toch wel duidelijk.

amenmalek schreef:

Toch best vermakelijk allemaal hoor. Niet te veel over nadenken en gewoon kijken. Pilske derbij. 3,5*

Bedankt voor de tip! Met pils is deze film beter.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Nog net oké.

Typische M. Night Shyamalan, en dan is dat vooral door het ietwat mysterieuze begin en de grote dosis lompigheid. Josh Hartnett is voor dat laatste wel ideaal gecast: niet 's werelds beste acteur, maar net dat zorgt voor minder sérieux. Het is voor mij te snel duidelijk hoe de vork in de steel zit - daar mocht Shyamalan voor een iets behoudendere aanpak gekozen hebben. En uiteraard is de finale ook best zwak. Te veel eindes, alsof men maar niet wilde stoppen. Realistisch en geloofwaardig is dit uiteraard totaal niet, maar minstens een uur lang heb ik mij redelijk vermaakt.

2,5

avatar van Hans Gruber

Hans Gruber

Tegenvallende thriller. De film wordt nooit echt spannend en bij een thriller is dat wel een must. Ik vraag me echt af waar heb ik in hemelsnaam naar gekeken. Ik was steeds aan het denken dadelijk wordt het vast spannender maar dat gebeurde dus niet. Toch de film maar afgekeken maar ook het einde kon mij niet bekoren. Voor mij 1,5* waard.

avatar van proggy2

proggy2

Kijkadvies: tot 12 jaar

avatar van markel

markel

De cast is middelmatig op Hartnet na, erg overtuigend.

Film begint langzaam, wou al afhaken, blij dat ik em uitgekeken heb.

Het kijken absoluut waard.