• 9.379.001 stemmen

Gesproken taal: Engels, Spaans en Russisch

Releasedatum: 15 juni 2023

Plot The Flash

"Worlds collide."

Barry Allen ontdekt dat hij als superheld The Flash over zoveel snelheid beschikt dat hij kan reizen door de tijd. Hij gebruikt die gave om te proberen een rampzalige gebeurtenis uit zijn verleden - de dood van zijn moeder en de onterechte beschuldiging tegen zijn vader - te voorkomen. Maar op de terugweg naar het heden komt Barry vast te zitten in een ander universum.

Barry Allen / The Flash

Kara Zor-El / Supergirl

Bruce Wayne / Batman

Albert Desmond

avatar van The Oceanic Six

Eindelijk een eerste duidelijke blik van Michael Keatons nieuwe Batman outift! | FilmTotaal filmnieuws

Ik vind het echt geweldig om Michael Keaton weer in zijn iconische Batmanpak te zien. De 1989 film is nog steeds een van de allerbeste Batmanfilms ooit gemaakt.

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

Keaton, affleck als beiden batman?

Wat heeft de zack snyder justice league films en solo films te maken met tim burton zijn batman uit 1989?

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 21 juni 2023 in de bioscoop (Warner Bros. Pictures)

avatar van Dick Starbuck

Dick Starbuck

Check net de trailer. Damn!!.... Laat maar komen.

avatar van johan_sb2

johan_sb2

De inspiratie is helemaal op zo te zien. We hebben dit met Spiderman al gezien. Is toch een vrij matige film. Dit is gewoon makkelijk inspelen op nostalgie. Dc en Marvel kunnen beter eerst een heeeeeeeel lange pauze nemen.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Jotil schreef:

Vanaf 21 juni 2023 in de bioscoop (Warner Bros. Pictures)

EDIT: vanaf 15 juni 2023 in de bioscoop. Ook in IMAX en Dolby Cinema.

avatar van schram101

schram101

Voelt inderdaad een beetje als leentjebuur dit.

avatar van davidov

davidov

"Spiderman deed dit al/ leentje buur" neem aan niet erg bekend met het bronmateriaal van Flash?

Flash draaide min of meer altijd al om het terugdraaien vd tijd en daarmee per ongeluk nieuwe tijdlijnen/dimensies/werelden (het is maar hoe je het wil noemen) veroorzaken, en de puzzel om dat weer op te lossen. Dan zit je al snel idd met verschillende versies van hetzelfde karakter zoals we ook al bij Spiderman zagen. De TV-serie doet ook eigenlijk praktisch niets anders, al is het elke keer met een twist.

Ik kan alleen niet zeggen wie er in de comics eerder waren met dat idee. Afgezien daarvan; het is toch van alle tijden dat als er in Hollywood iets succesvol is, dat andere partijen dat proberen na te doen / mee te liften op het succes. Animatiefilms doen dat super vaak Bugs Life/Antz, Sharks Tale/Finding Nemo... maar ook bij live action; na de eerste Fast Furious films meer films over racen met auto's en heel recent bijv Avatar 2 / Wakanda Forever heel toevallig beiden met een stam die op land leeft en een blauw/paarse variant die onder water leeft.

Ik vrees dat als een film echt volledig origineel moet zijn dat er maar weinig films tegenwoordig zouden uitkomen.

--------------------

Vond de trailer best ok eigenlijk, maakt me wel nieuwsgierig. Er bekruipt me wel het gevoel dat ze alles wat DC de laatste jaren heeft uitgebracht met 1 film kunnen resetten, zo van; die bende is opgeruimd, kunnen we met een schone lei een 2e poging wagen om een DCU op te bouwen. Zou ook aansluiten bij signalen dat er geen vervolg komt op Justice League, Cavill niet terug komt, etc.

johan_sb2 schreef:

Een lange pauze terwijl iedereen dit wil zien? Iedereen vond de rentree van Tobey Maguire en Andrew Garfield cool en nu smullen we ook van Michael Keaton. Ik vind het werkelijk geweldig dat mijn favoriete Batman weer actief is na 30 jaar. Dat het niet je ding is mag best, maar de films worden massaal bezocht.

Captain Pervert

Keaton! KEATON!!!! Batman (1989) sier al sinds jaar en dag mijn persoonlijke top10 en hoe cool is het dan dat daar een soort-van-vervolg op komt. Heerlijk!

Maarre, ik heb helemaal niks met die Flash. Moet je hiervoor ook de TV-serie (2014, 9 seizoenen) hebben gezien of staat dit op zichzelf?

/edit nogmaals bekeken, gaaf detail is dat als Batman verschijnt, de originele Danny Elfman tune uit 1989 ook weer klinkt. Geweldig!

avatar van thijs.claessen

thijs.claessen

Mr-Mcmovie schreef:

Keaton, affleck als beiden batman?

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

[quote]thijs.claessen schreef:

nooit de flash gekeken? je kunt met snelheid naar meerdere werelden gaan zoals earth 1 2 of 88 elk aarde is vaak anders of zelfde personages maar dan ander beroep[/quote

Inderdaad nooit gezien

Captain Pervert

Na mijn aanvankelijke enthousiasme wegens Michael Keaton, de Batman uit één van mijn favoriete films aller tijden, nu toch wat getemperd.

De stijl & toon van de film is wel héél anders dan de Tim Burton films.

Kort geleden hebben ze de 20e trailer uitgebracht (en daarmee 98% van het plot alweer weggegeven) maar het voelt meer en meer alsof Batman uit zijn universum is gerukt en ergens anders in is geplakt. Wordt vast niet slecht door leuke verwijzingen (wanna get nuts, let's get nuts) maar 5 sterren? Hard hoofd.

avatar van Corran

Corran

Captain Pervert schreef:

Die zin vond ik net het enige minpuntje van de trailer, omdat ik dat meer ervaar als iemand die VERWIJZING!!! in mijn oor staat te schreeuwen, alsof het Rogue One is. Of één van die 15 films waar Arnold nog eens zegt dat hij gaat terugkeren.

Ook weer waar.

avatar van HearHear

HearHear

Tickets voor de première (13 Juni) zijn besteld!!

Zeer benieuwd naar deze film, hopelijk valt ie deze keer niet tegen

avatar van HypaHypa

HypaHypa

Verschillende (exclusieve) Premières in België.

Ik ben uitgenodigd voor deze zaterdag

Zeer benieuwd

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Captain Pervert schreef:

Ja , maar dat gevoel ( dan wel ervaring ) van de Burton films komt toch niet in de buurt vrees ik bij deze film ? De hele sfeer , look, settings , alles is anders behalve de kop van Keaton .

avatar van HypaHypa

HypaHypa

Deze film vond ik echt wel de max!!!

Goed verhaal, veel acteurs & vooral echt goeie actie.

Veel spektakel & humor die echt goed was deze keer (meer dan verwacht).

Deze film heeft me op veel vlakken echt positief verrast.

2u25 gaan vlot voorbij.

Zeker en vast gaan kijken zou ik zeggen, hopen dat dit wel een succes wordt aan de kassa.

1 van de betere/beste DC Films dat ik al gezien heb, ik ga volgende week nog eens

Ps: uiteraard blijven zitten met de aftiteling

avatar van Movie-World

Movie-World

Een goeie mix van: humor, emotie, actie & spektakel!!!

Ik ken de Flash eigenlijk niet zo goed (serie niet gezien), maar deze film was echt zeer goed.

Er gebeurd redelijk veel in deze film, ook wel beetje spider man: no way home gevoel.

Michael Keaton (ook wel beetje de reden waarom ik naar de film ben gegaan) kan het nog altijd

Goeie opening van de film, waar de film het niveau ook vasthoudt. (meestal zwakt het dan wat af).

Meer humor dan ik verwacht had.

& het spektakel dat je te zien krijgt is echt groot!!

Beste DC film in jaren, misschien ook wel 1 van de beste superhelden films in het algemeen in jaren.

Hopelijk lokt deze film volk, dat het een mooi en verdiend kassa succes wordt.

Andy Muschietti heeft een zeer goede film afgeleverd!! meer van dat aub

avatar van The Oceanic Six

Zit Keaton er qua minuten ruim in, of is het een cameo van een paar minuten ofzo?

john mcclane 2 schreef:

Eens, zie dit bericht van mij

The Flash (Film, 2023)

avatar van HearHear

HearHear

The Oceanic Six schreef:

Nee hij zit er zeker en vast voldoende in

avatar van Banjo

Banjo

• 2036 berichten

Is dit weer zo'n over de top film met flitsende multiverse toestanden!?.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Het multiverse-concept mag wel gepensioneerd worden onderhand, wordt wel erg makkelijk om elke fanboy-wens te vervullen in één film zonder het zware werk ervoor moeten te doen. En we weten dat de special effects teams overwerkt en onderbetaald zijn maar dit hadden ze wel een paar maanden langer mogen laten koken in de computer; niet om aan te zien voor een 2023 film.

Maar er valt genoeg te genieten als je het een en ander door de vingers ziet, en Keaton als Batman is nostalgie ten top; makkelijk geïncasseerd maar missie geslaagd.

avatar van MosquitoSmasher

MosquitoSmasher

Leuk, maar alles behalve super. Paar hele toffe momenten, dat wel.

Met de humor had ik echt helemaal niets, maar een paar mensen in de zaal (erg weinig mensen viel me op) moesten wel lachen wanneer Barry 2 leuk probeerde te doen. Sorry, maar ik ergerde me meer aan Ezra's acteerwerk en grapjes dan dat ik het echt leuk vond. In JL was hij ok, maar om een of andere reden klinkt hij zo zeurderig in deze film, hij zanikt. Dare I say, hij klinkt nichterig, sorry.

Ik ben denk ik ook een beetje klaar met die Multiverse achtige praktijken, dat merkte ik met Spiderverse 2 ook al. Ik ben geen hele grote Flash kenner, maar de manier waarop hij ineens terug de tijd in kon gaan vond ik allemaal echt te simplistisch. Maar wellicht is dit allemaal canon, en zit dit ook in de comics, serie etc.

Maar de actie is absoluut vermakelijk, erg tof om Keaton te zien ook. Kal El zei me weer helemaal niets, ineens is dat meisje er met vrijwel geen uitleg. Ik vond sommige scènes chaotisch, van hot naar her ging het ook. Voor mij hoeft er geen deel 2 te komen, maar dat gaat ongetwijfeld wel gebeuren. Als ze dan echter wederom Miller casten.....dan weet ik het niet meer. Maar ja, blijft Hollywood he?

avatar van Naudsaf

Naudsaf

Ezra Miller is meer irritant dan leuk. De CGI was niet geweldig. Het was erg veel allemaal, hoop hak op de tak. Keaton was leuk om weer in een Batman pak te zien en de oude Batmobiel.

avatar van werry

werry

Zeker geen perfecte film, maar wel een erg goede film met genoeg fanservice. Ik kan de irritatie aan een bepaalde hoofdpersoon wel begrijpen, maar had zelf niet dit gevoel. Keaton maakt natuurlijk deze film, hoewel het ook erg gaaf was om de andere batman terug te zien. De film probeert hier en daar grappig te zijn en dat zal voor de een beter gelukt zijn dan voor de ander. Ik kon het op momenten wel waarderen.

Het hele multiverse en het terug in de tijd rennen is goed in beeld gebracht en zeer mooi vormgegeven. Dit is Flash zoals het hoort te zijn. Bepaalde personages konden mij niet bekoren zoals Iris West. In de serie kan ik haar veel meer waarderen, maar dit heeft vast met de actrices te maken.