• 9.378.158 stemmen

Met onder meer: Samantha Scaffidi, Griffin Santopietro en David Howard Thornton

Releasedatum: 19 januari 2023

Plot Terrifier 2

"Who's laughing now?"

De moordlustige clown Art wordt weer tot leven gewekt door een sinistere entiteit. Hij keert terug naar Miles County en opent op Halloweenavond de jacht op een tienermeisje en haar broertje. Terwijl de lichamen zich opstapelen, proberen de twee in leven te blijven. Ondertussen ontdekken ze waarom Art het op hen gemunt heeft.

UmbraVitae schreef:

Op IMDb staat als releasedatum 06/10, hoop ook dat we deze hier in België en Nederland nog deze maand kunnen zien.

Snap niet dat mensen zo vaak klagen over té lange speelduur, zelfs op voorhand Als ne film goed is, vind ik lange speelduur juist dik pluspunt.

Net zoals die heerlijke speelduur vd afleveringen, vh 4de seizoen Stranger Things. Velen klagen ook al vinden ze het vette reeks...

Ik ben bang dat wij het kunnen vergeten, althans bij Pathé. Pearl krijgen ze ook al niet. Hadden beide perfecte films geweest voor de tot nu toe ronduit bagger oktober maand voor Pathé.

avatar van Basto

Basto

• 11960 berichten

UmbraVitae schreef:

Meeste films zijn helaas niet zo goed dat ze een lange tijdsduur kunnen blijven boeien. Mijn top 10 staat vol lange films, maar bij slasher en actiefilms vind ik doorgaans een intense dosis van 90 minuten het lekkers. Vaak wordt er ook te veel tijd besteed aan uitleg. En nog erger. Veel hedendaagse actiefilms worden volgeladen met romantiek. Niet omdat daardoor de film beter wordt, maar omdat ze zo ook vrouwen naar die films willen lokken….

Weeral?

Volgens mij hebben ze daar steeds hetzelfde groepje queezy mensen die ze inhuren en naar horrorfilms sturen.

avatar van The Oceanic Six

Ghehe, op die foto zie je iemand met blote voeten in sandalen die niet lekker is geworden. Dat verbaast me weer niks, die dacht zeker naar een arthousefilm te gaan

Ik moet hier altijd om lachen. Engste film ooit, te walgelijk om te kijken. Hoe vaak horen we dit al? Het zal best een pittige film zijn, maar dat was deel 1 ook al.

Gewoon bijna 2 keer zo lang als het eerste deel. .

kos schreef:

Gewoon bijna 2 keer zo lang als het eerste deel. .

Handig toch, misschien laten ze het derde deel dan gewoon schieten.Toch al één sequel minder

Maar ik begrijp die speelduur serieus ook niet. 90 minuten is al behoorlijk voor de meeste horror films, en Terrifier is nu niet meteen een film die veel opbouw of achtergrond hoeft.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Ze delen kotszakjes uit op bepaalde plaatsen. Kan ook al helpen. Do not re-use

vomit bag

avatar van Kondoro

Kondoro

avatar van Antinous

Antinous

Nieuwe horrorfilm Terrifier 2 zo schokkend dat kijkers braken en flauwvallen in bioscoop.

Wanneer komt deze film dan in Nederland? dat moet ik zien.

al ben ik niet snel ergens van onder de indruk. bij de film irreversible liepen er ook mensen huilend de film uit bij die verkrachtingsscene terwijl ik daar hard lachend bijna van mijn bioscoop stoel af viel. . ik heb een psychopathische gedachtegang en kan erg genieten van de goorste dingen.

avatar van Flitskikker

Flitskikker

Wanneer komt deze film dan in Nederland? dat moet ik zien.

Mijn interesse is ook gewekt. Deel 1 was direct-to-dvd in Nederland geloof ik. Hopelijk komt deel 2 wel in de bioscoop.

Ik heb Srpski Film gezien (4,5 / 5 sterren), dus ik ben wel wat gewend. Irréversible moet ik maar eens opzoeken dan.

avatar van Ajax&Filmfreak

Ajax&Filmfreak

Wanneer komt deze film dan in Nederland? dat moet ik zien.

Ben je hier wel voor in therapie?

avatar van mister blonde

mister blonde

Is gewoon slimme promotie. Doen ze handig.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Wat schattig.

Flitskikker schreef:

Ga dan gelijk voor "Slow Torture Puke Chamber (2010)".

Antinous schreef:

Allemaal heel dapper, maar ik zou het nog stoerder vinden als je bij deze film niet huilend en kotsend van walging de zaal verlaat.

avatar van tattoobob

tattoobob

Want dat was zo goor en bruut en geweldig om te zien.....not

tattoobob schreef:

Want dat was zo goor en bruut en geweldig om te zien.....not

Op het gebied van ranzigheid mag die film er zeker wezen.

avatar van The Oceanic Six

Met een beetje google zoekwerk zie ik dat de film vermoedelijk 24 oktober op blu-ray verschijnt. Volgende week dus. Dan is de film dus vast voor velen van ons snel te bekijken.

avatar van maurice32

maurice32

Beter dan de eerste terrifier.

Voor een low budget film , moet ik zeggen dat de effecten echt goed zijn .

Vooral 1 scène van de film , was vrij ziek .

Maar bijna 2,5 uur naar een slasher movie kijken, dan wordt het voor mij persoonlijk gewoon te lang.

Vanwege de lengte 3 sterren, was die korter dan waarschijnlijk 3,5 ster

avatar van Theunissen

De film Is inderdaad sinds vandaag te pindakazen en duurt met circa 135 minuten (inclusief de scène na de aftiteling) vrij lang. Ik heb hem nog niet bekeken, maar wel alvast binnengehaald.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

De hype (helaas) niet waard:

- te lang(e scènes);

- geen spanningsopbouw in het relaas;

- verwaarloosbaar plot (op zich niet erg);

- an sich enkele leuke kills (niet meer dan dat, en jammer genoeg aardig over de top zodat eventuele angstige gevoelens enkel transformeren in lachstuipen);

Gezien het budget alsmede de aanvaardbare make-up toch wel *** waard.

avatar van The Oceanic Six

Ik was al bang dat de belachelijke lange speelduur een fun-killer zou gaan worden. In de komende dagen maar eens zelf ervaren.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Heerlijk over the top wacko gore horror, met mijne favoriete clown 'Art the Clown' en ne hele vette knipoog. Desondanks de lange speelduur voor een horrorfilm, heb ik me geen milliseconde verveeld, integendeel, was top vermaak van begin tot eind. Dikke 9/10.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Het is vooral jammer dat er echt slecht geacteerd word. Dat zou zelfs voor een horror film niet verkeerd zijn als er eens goed werd geacteerd. Maar voor de rest maakt Terrifier 2 zijn naam als horrorfilm meer dan waar. Wat een smeerpijperij zeg, en dat vinden ze mooi om te zien blijkbaar, toch.

Is er ook maar iets bekend over een NL bioscoop release of nope?

MosquitoSmasher schreef:

Is er ook maar iets bekend over een NL bioscoop release of nope?

Lijkt me uitgesloten. Sowieso is oktober (horrormaand) al bijna voorbij en is de film al online te vinden en ook later dit jaar op blu-ray te koop. Dat gaan ze hier dan nooit meer draaien lijkt me.

Wel jammer, had hier best naar de bios voor willen gaan.

avatar van maurice32

maurice32

Op youtube kun je nu al de hele film kijken.

avatar van Karim1991

Karim1991

Wat een heerlijke filmpje zeg.

Heb echt genoten. Niet klagen over de acteerprestaties etc..

Verstand op 0 zetten en kijken maar.

Heb nog echt heel veel kunnen lachen hoe de clown zich gedroeg tijdens zijn werkzaamheden (lol)...

avatar van Erikb99

Erikb99

En wat vond ik er nou van:

De film begint waar deel 1 eindigde. Wat mij meteen op viel was wel de tijd die ze nu gebruikt hebben om diverse karakters op te bouwen, waar ze met deel niet aan deden. Ook was het budget duidelijk meer dan bij deel 1. Werd ook beter in geacteerd dan in deel 1. Natuurlijk wordt er ook overdreven gereageerd maar dat hoort nou eenmaal bij een slasher film. De soundscore had een erg jaren 80 vibe wat werkte. Natuurlijk wordt er weer flink in gemoord met de nodige gore. Echt spannend wordt de film nooit, het is een verhaal wat om de moorden van Art the Clown is heen gebouwd. Doordat er geen rede hangt om waarom Art doet wat hij doet voelt het regelmatig wat doelloos aan. Aanrader? Ja best wel. Alleen duurt de film met een run-time van 2 uur en 18 minuten voor mij veel te lang. Er had makkelijk een half uur afgekund om nog altijd een leuke slasher te hebben. En er is ook nog een End-Credit filmpje. Maar de titel engste film slaat duidelijk niet op deze film.