Genre: Drama / Thriller
Met onder meer: Julián Villagrán, Marian Álvarez en Ester Expósito
Gesproken taal: Spaans
Bekijk via Netflix
Plot Cuando los Ángeles Duermen
Een zakenman valt achter het stuur in slaap. Hij wordt wakker van een schok. Hij realiseert zich dat hij aan het stuur zat... Hij heeft een vrouw aangereden. De interacties met haar bange vriendin veroorzaken een reeks duistere gebeurtenissen.
Germán
Mario
Estela
Sargento Guardia Civil
SmackItUp
Gaat gebukt onder een bizar slecht plot en enorm storend acteerwerk. De Spaanse visuele degelijkheid is hier immers bijzonder ver te zoeken.
Zo oninteressant vind je ze zelden. 1*
frans123
danks smack...klikte hem net aan...dus weer uit.
SmackItUp
danks smack...klikte hem net aan...dus weer uit.
Laat mij je niet weerhouden om hem aan te zetten, wellicht dat je het wel iets vindt. Maar visueel gezien een atypische Spaanse film.
frans123
Ja misschien eens proberen. Het gemiddelde staat op 2,6.......Dat zegt ook genoeg ( maar niet alles....)
Mercurio
Sterke en originele, Spaanse psychologische thriller, waarin twee mensen na een aanrijding aan elkaar gekluisterd zijn in afwisselend de dader- en slachtofferrol.
Basto
- 11938 berichten
Aardige thriller die net niet sterk genoeg geregiseerd is om boven de middelmaat uit stijgen. Op zich aardig geschreven, maar het lukt de regisseur niet om het geloofwaardig te houden en het wordt ook nooit grotesk genoeg om op dat vlak te vermaken.
Niet slecht, maar ook niet bijzonder goed.
Het gaat eigenlijk helemaal nergens over.
Man rijdt snuifchick aan, legt haar in auto. Komt snuifchick 2 tegen en zet haar ook in auto. Chick 1 gaat dood. Chick 2 wil dat man schuld krijgt.
Behoorlijke samenvatting
Basto
- 11938 berichten
Tja meer ist niet hè
Ja zo weet ik er nog wel een paar.
Jongen ontmoet meisje op schip. Schip zinkt.
Man komt in de gevangenis. Helpt in de bibliotheek en ontsnapt.
Dwerg maakt lange wandeling en gooit ring weg.
xaid
Donnie Vallermee
Ja zo weet ik er nog wel een paar.
Jongen ontmoet meisje op schip. Schip zinkt.
Man komt in de gevangenis. Helpt in de bibliotheek en ontsnapt.
Dwerg maakt lange wandeling en gooit ring weg.
JUIST!
Dat zijn:
1: Titanic (1998)
2: Shawshank Redemtion (1994)
3: Lord of the Rings ?
PS: Shawshank is (ook) mijn All time favourite ?
IH88
Cuando los Angeles Duermen
Sfeervol. Cuando los Angeles Duermen heeft een sterk uitgangspunt, en de acteurs doen het goed. Helaas laat het verhaal wat steken vallen. Soms moet je in dit soort films sommige belachelijke en onrealistische plotontwikkelingen voor lief nemen, maar de regisseur maakt het wel heel bont.
Het hoofdpersonage Germán, en acteur Villagrán, zijn ook saai, en de scenes tussen hem en zijn slachtoffer Silvia (de wel sterke Expósito) hadden veel beter uitgewerkt kunnen worden. Bendala wil wat zeggen over de hypocriete en duistere kant van de mens, maar het is allemaal wel heel oppervlakkig uitgewerkt. De twist rond de vrouw van Germán komt ook totaal uit het niets, en dat komt vooral doordat haar rol zeer slecht is uitgewerkt.
Rickyman
Spaans thrillertje over een man die onderweg is naar huis om de verjaardag van zijn dochtertje te vieren, maar natuurlijk zit het een beetje tegen waardoor het allemaal ietsje later gaat worden..
Aardig gedaan, soms grof maar vermakelijk om te zien. Cast ook gewoon prima, al zag ik een nagesynchroniseerde versie en ziet dat er wel slecht geacteerd uit, maar met orgineel geluid gewoon uitstekend kwam ik later achter..
Tja meer ist niet hè
hahahaha ja zo was het...zonde van je tijd he??
frans123
Toch gekeken...halverwege verveelde ik mij de takken...laatste uur door gezapt. En weer hollen.....en hollen...Geen voldoende. Vanuit moreel besef ben ik het niet eens met het einde. misdaad mag niet lonen
Zo is dat
david bohm
Een film die wat doet denken aan Falling Down (1993) - MovieMeter.nl maar daar in de verste verte niet aan kan tippen. Motieven van de protagonist zijn hier louter persoonlijke issues en fouten terwijl Falling Down ook een flinke dosis maatschappijkritiek bevat.
De hoofdrolspeler beschikt amper over mimiek en weet z'n emoties dan ook amper over te brengen naar de kijker. Ook de rest van de cast speelt verre van de sterren van de hemel.
Een flink deel van de film speelt zich af in schemerige toestanden met hysterisch gekrijs op de koop toe. Het einde vind ik dan nog wel aardig.
Zeer matig.
princesspeach
Verschrikkelijk vervelende film alleen maar rennen en schreeuwen
Noodless
Niks verkeerd mee met deze Spaanse thriller die voldoende weet te boeien tot het einde. Het verhaal is simpel, maar de gevolgen die telkens opduiken door de handelingen van het hoofdpersonage( Julián Villagrán) zijn interessant en maken het steeds erger ondanks zijn goede bedoelingen. Helaas werkt de vriendin (Ester Expósito) van het slachtoffer niet zo goed mee en veranderen gaandeweg zijn goede bedoelingen omdat zij hem de schuld geeft en daardoor hij het gevoel krijgt dat zijn leven en dat van zijn gezin drastisch kan veranderen. De uitwerking van de slotscène heeft geen clichématige benadering en is best spannend. Het einde werkt ook bevredigend want zijn vrouw begrijpt perfect het hele plaatje en doet alles voor haar gezin. 6,5/10
lang pee
Nog maar eens een enerverende vervelende saaie Spaanse film, niks nieuw dus, acteren is meestal niet al te best en nu dus ook niet, niet kijken is de supertip.....

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Capharnaüm