Genre: Actie / Avontuur
Bekijk via Netflix
Bekijk via Prime Video
Bekijk via HBO Max
Plot Wonder Woman 1984
"A new era of wonder begins."
De jaren 80. Diana, werkzaam als antropologe bij het Smithsonian Institute in Washington D.C., probeert haar activiteiten als Wonder Woman zoveel mogelijk geheim te houden. Wanneer zakenman Maxwell Lord het instituut bezoekt, komt hij met behulp van een nieuwe collega, Barbara Ann Minerva genaamd, in het bezit van een mysterieuze Dreamstone. Maxwell besluit de bijzondere krachten van de Dreamstone voor eigen gewin te gebruiken, waardoor de hele wereld gevaar loopt.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Wonder Woman 1984 (MusicMeter)
- Kijk op Netflix
Emir Said Bin Abydos
Handsome Man
Carol (Co-Worker)
mikeholland
Dat viel tegen, had er veel meer van verwacht....en dit zou dé superheldenfilm van 2020 worden....
en dit zou dé superheldenfilm van 2020 worden....
Dat is ook gelukt. Meer waren er dit jaar niet
Harleen Quinzel
Ik wenste dat ze een betere film gemaakt hadden. De eerste twintig minuten zijn fun, maar hebben geen moer met het plot van de film te maken. Zodra Kirsten Wiig, Pedro Pascal en de zwakste mcguffin ooit geintroduceerd worden gaat de rem erop. Gedaan met de fun..het is doodserieus, vervelend gewauwel en het duurt tot 1:22 minuten in de film voor het pakje nog eens aan gaat.
Ik voelde me tijdens het kijken naar dit als Ian Malcolm..."eventually you are going to have Wonder Woman in the movie are you?"
Wel okay...uiteindelijk wordt er richting de finale dus gewonderwomanned, maar of ik daar echt blij van werd? De finale zelf is het meest belachelijk pathetische gedoe dat ik sinds lang op het scherm gezien heb en het gevecht tussen Wiig en Gadot aan het eind lijkt alsof Catwoman en Catts haatseks gehad hebben en dit het gevolg is. Nee...gewoon nee.
Ik dacht dat die Imagine video het meest idiote was waar Gal Gadot in geschitterd had in 2020....ik was verkeerd.
Pijnlijk: 'Wonder Woman 1984' is nu de slechtst beoordeelde DCEU-film | Filmtotaal filmnieuws
Ook knap. WW1 is de beste van het rijtje en WW84 de slechtste.
Patty Jenkins heeft ook al concrete plannen voor vierde 'Wonder Woman'-film | Filmtotaal filmnieuws
Ze zal wel mogen blijven, maar ik zou eens een andere regisseur nu op WW3 zetten. Jenkins heeft met deel 2 aangetoond dat ze wel klaar is met de franchise.
Hans Posthumus
Jeetje, wat een beroerde film. Ik vind Gal Gadot erg leuk om naar te kijken, maar dit was wel een hele lange zit. Slap verhaal, een schurk die acteerde alsof hij met het Sinterklaasjournaal meedeed en te weinig spektakel. Jammer, gemiste kans.
Hans Posthumus
Omschrijving van de film:
"De jaren 80. Diana Prince wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en is op weg naar de Sovjet-Unie. Daar zal ze het op moeten nemen tegen Barbara Ann Minerva, beter bekend als de levensgevaarlijke 'Cheetah'. Barbara was een Britse antropoloog die via de plantengod Urtzkartaga speciale krachten heeft gekregen."
Ik heb echt iets anders zitten kijken, volgens mij klopt die plotomschrijving niet.
Waardeloze opvolger van het toch echt wel leuke eerste deel. Wat regisseuse Patty Jenkins daar goed deed doet ze hier steevast fout. De plot is kansloos, met de setting wordt niets gedaan, de aktiescenes zien er niet uit, Chris Pine wordt er letterlijk met de haren bijgesleept, Gal Gadot speelt erg slecht en de film is onnodig opgerekt tot epische proporties. Enige lichtpuntje is bad guy Pedro Pascal die, hoewel volledig over de top, er in ieder geval wel helemaal voor gaat. Dat kunnen we van de rest van de film niet zeggen.
Met Wonder Woman kregen we de beste film van de DCU. Al lag de lat daar niet zo bijzonder hoog. Maar toch een zeer aangename film. Logisch dat iedereen uitkeek naar WW84 (de afkorting doet me altijd denken aan World War ipv Wonder Woman). Het is een rommeltje geworden en hier mag gerust naar iedereen gewezen worden. Het script is een rommeltje met enkel verhalen die door elkaar lopen en noodgedwongen een geheel moeten vormen. Ik ken de achtergrond van Cheetah niet, maar hier is gewoon een gefrustreerde Catwoman. En Pedro Pascal is opnieuw het voorbeeld van een zwakke vijand. Waar is de tijd van The Joker, Lex Luthor, Bane of Catwoman. Het kan slechter, maar veel zit er toch niet in. En waarom moet in hemelsnaam Chris Pine terug opgedraafd worden... De grappen die hij moet brengen zijn dezelfde uit deel 1, maar omgedraaid als Steve Trevor moet wennen aan de nieuwe tijd - waar Wonder Woman moest wennen aan de wereld tussen de mensen.
De studio heeft zich gemoeid met de productie, waarop Jenkins moest sleutelen en knippen aan de film. Maar zelfs los daarvan weet ze de charme van het eerste deel niet terug te brengen. Wonder Woman en Aquaman waren enkele jaren geleden nog de 'redders' van de DCU. Moest toen deze film eerst uitgekomen zijn, had het de doodsteek betekend. Jenkins zal veel moeten goedmaken met het 3e deel.
Mischa
Film ziet er prachtig uit, de jaren ‘80 worden mooi in beeld gebracht. WW84 snijdt een paar heel interessante thema’s aan, maar het geheel wordt mi verpest door een ongeloofwaardig script, zwakke dialogen en het en der vrij matig acteerwerk. Jammer genoeg een behoorlijke tegenvaller.
Collins
Een film met een simpel verhaal en talrijke actiescènes. En lang. Maar liefst 151 minuten speelduur. Weinig opwindend ook. Na de furieuze opening, die zeer vermakelijk is maar verder niets met de rest van de film heeft te maken, besteedt de film ruimschoots tijd aan de sociale situatie van het hoofdpersonage. Vele oninteressante minuten passeren. Vervolgens neemt de film ruim de tijd om de kijker bekend te maken met de jaren 80. De tijd waarin het verhaal zich afspeelt. Eveneens niet interessant en bovendien bekend terrein. Mijn punt: veel filmduur is overbodig en verveelt.
Wat rest is een bonte mengeling van actiescènes waarin Gal Gadot (oftewel Wonder Woman) zich voortdurend heel opzichtig in een Green Screen omgeving bevindt. Daarbij zag de CGI er tamelijk gladjes en niet overtuigend uit.
Gadot speelde haar rol trouwens ok. Beter dan Kristen Wiig die bij de vertolking van haar personage alle vormen van overdrijving toepast die acteertechnisch mogelijk zijn. Ook beter dan Pedro Pascal, die de schurk speelt in dit verhaal. Een kinderlijk personage zonder enige dreigende uitstraling. En dan is er nog Chris Pine. En Pine is gewoon een vreselijke acteur.
Nee. Het was niks. Een enkele gevechtscène, wat humor in het middendeel (veel te karig) en een enkele ironische dialoog waren de moeite. Dat is erg weinig als je dat afzet tegen de lange filmduur.
WW1984 is een zielloze superheldenfilm die is volgestopt met weinig aansprekende CGI en weinig aansprekende personages die zich roeren binnen een weinig aansprekend verhaal. Een zeer voorspelbaar verhaal. Wat meer maskerende humor en relativering had de film goed kunnen gebruiken.
Slecht.
Mik71
Werkelijk dramatische film. Je zou bijna denken dat de lockdown een paar dagen voor de release in de bioscoop puur en alleen is ingesteld om mensen te behoeden om naar deze film te gaan.
Gal Gadot acteert waardeloos. De special effects zijn verschrikkelijk. De bad guys zijn helemaal geen bad guys. En het moralistische einde is helemaal tenenkrommend.
DCU had al wat missers gemaakt met Batman vs Superman en Justice League en je zou dan toch hopen dat ze hiervan zouden leren en misschien wat afkijken van de MCU.
Pure gemakzucht deze film. Wat ook wel blijkt uit de gigantische plotholes.
aSMoDeuS
Kutverhaal, kutregie, kutacteerwerk, kutSFX, kutactie, kutgrappen, kutmoraal, kutfilm.
Schandalig dat hier zoveel geld aan verbrast is. 200 miljoen dollar door de plee.
zyntex
Slechte film. Het eerste deel vond ik wel leuk maar deze is te rommelig. De intro waar ze nog kind is, is wel leuk daarna gaat de film bergafwaarts het riool in.
Arri
Mik71
Zo, als de ik reactie hier moet geloven is dit wel een héél erg slechte film.
Dat is een hele sterke conclusie !
Maar in de Corona tijd en bij gebrek aan goed aanbod geldt: In het land van de blinden is éénoog koning:
Zo, als de ik reactie hier moet geloven is dit wel een héél erg slechte film.
Laat je niet misleiden, door de vele zure reacties, veel mensen brullen vanaf de zij lijn, makkelijk praten, zouden ze het zelf beter hebben gedaan.
Hij haalt het bij lange niet bij wonder woman de eerste, maar er zitten wat kinderachtige en ongeloofwaardige elementen in, maar ook fantastische elementen, zeker de moeite waard.
Haha wat is dit nou weer voor iets idioots? Nee, wij aan de zijlijn doen het niet beter nee. We hebben allemaal geen 200 miljoen Euro liggen.
Het gaat erom wat je ermee doet als je wel de middelen krijgt en dan is er gewoon een hele beroerde film afgeleverd.
Jij mag het ontzettend goed vinden, maar als bijna niemand die mening deelt dan moet je toch maar eens afvragen wie het meest vertroebelde beeld heeft.
- 2079 stemmen
WW84 was de verwachting zeer hoog mee, voor de fans en liefhebbers van de Superhelden films.
De eerste Wonder Woman was de over treffende trap, en een meesterwerk.
Helaas haalt dit vervolg het niet.
Maar hij is wat ongeloofwaardiger en sommige scenes verliezen, het krachtige wat de eerste wel had.
In het winkelcentrum, als voorbeeld, was wat kinderachtig van opzet met de Home alone achtige boeven en hoe zei zich presenteerde.
En wat Aladin en de wonderlamp achtige opzet.
Kan me voorstellen, de enigszins teleurstelling, en kritieken.
Echter het begin is sterk, en ook veel passages in de film, zijn prachtig gemaakt.
Het lag absoluut niet aan de wonder schone en fantastische Gal Gadot.
Zei moest roeien met de riemen, die ze had, om er het beste van te maken.
De film had serieuzer van opzet moeten wezen, wat harder zoals de eerste.
Desalniettemin, de film is de moeite waard en de muziek van Hans Zimmer van The Gladiator is weer van hoog niveau.
Het eind van de film, is zelfs ontroerend, de verpakte boodschap.
Hopen de derde het niveau weer heeft van de eerste.
Wonder woman WW84 ook de wat jongere is deze Wonder woman een stuk toegankelijker.
- 2079 stemmen
Dit is de zoveelste keer, dat jij zo agressief reageert, en mensen naar beneden haalt, doe jij vaker bij quoten.
Kap daarmee !
Asociaal van je, elke keer.
Kap daarmee !
Asociaal van je, elke keer.
Wie haal ik naar beneden? Welk asociaal gedrag? Als je niet tegen een mening op een forum kan, dan zit je hier op de verkeerde site.
Het is trouwens wel lachen met jou. Eerst andere reacties zuur noemen en dan huilen bij tegengas. Hahaha. Kom zeg.
- 2079 stemmen
Denk jij beter je film koffer kan inpakken, en je moet veel van je quotes is terug lezen.
Hoe jij vaak mensen benaderd.
Kijk in de spiegel joh.
Laag niveau hoe je vaak reageert, en jij bepaalt niet wie waar zit.
Dat soort types, als jou kunnen alleen maar beledige, met je lachen.
je geniet er zichtbaar van.
Hoe jij vaak mensen benaderd.
Kijk in de spiegel joh.
Laag niveau hoe je vaak reageert, en jij bepaalt niet wie waar zit.
Dat soort types, als jou kunnen alleen maar beledige, met je lachen.
je geniet er zichtbaar van.
Haha, waar heb je het toch weer over? Ik bepaal wie waar zit?
En ja, ik geniet er wel een beetje van als mensen hypocriet verontwaardigd doen, terwijl ze zelf begonnen met andermans reacties weg te zetten als zuur. Dan moet je gewoon je mond dicht houden.
Ben blij dat jij de film heel erg goed vond. Toch nog iemand.
- 2079 stemmen
Haha, waar heb je het toch weer over? Ik bepaal wie waar zit?
Ben blij dat jij de film heel erg goed vond. Toch nog iemand.
Als jij bepaalt, wie waar zit.
En het nodig vind, mij te bannen, omwille het mij opvalt, hoe jij reageert.
Dan moet jij dat zelf weten ! als jij jou tools zo zou willen gebruiken.
Ik vind jij, ook anders kan reageren.
Anders had ik zo niet gereageerd.
En ik zit al vele jaren, bij de Moviemeter.
En zo ken, ik hier nog veel meer.
Verder ben ik niet boos, maar wel teleurgesteld.
Zeker hoe jij mij benaderd, als de enige hier.
Verder laat ik het rusten nu.
Veel film plezier !
Nooit geweten dat ik een crewlid van deze site was. In dat geval moeten veel mensen dan toch gaan vrezen
Nouja, tegen dit niveau kan ik niet op. Ik wens je een prettige zondag.

Wonder Woman
2017

Wonder Woman-regisseur haalt uit naar streamingsdiensten: "Het lijken wel nepfilms"

'Wonder Woman 1984' volledig geschrapt van bioscoopagenda

Bioscopen maken zich zorgen over tekort aan content op lange termijn

'The Marksman' met Liam Neeson stoot 'Wonder Woman' van de troon

Wolfwalkers
Animatie / Avontuur, 2020

Sound of Metal
Muziek / Drama, 2019
dc comicssuperheldgebaseerd op stripvrouwelijke regisseurjaren 80action herodc extended universe (dceu)action girl