• 9.377.664 stemmen

Geregisseerd door: Patty Jenkins

Met onder meer: Gal Gadot, Kristen Wiig en Chris Pine

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Wonder Woman 1984

"A new era of wonder begins."

De jaren 80. Diana, werkzaam als antropologe bij het Smithsonian Institute in Washington D.C., probeert haar activiteiten als Wonder Woman zoveel mogelijk geheim te houden. Wanneer zakenman Maxwell Lord het instituut bezoekt, komt hij met behulp van een nieuwe collega, Barbara Ann Minerva genaamd, in het bezit van een mysterieuze Dreamstone. Maxwell besluit de bijzondere krachten van de Dreamstone voor eigen gewin te gebruiken, waardoor de hele wereld gevaar loopt.

Diana Prince

Emir Said Bin Abydos

Carol (Co-Worker)

avatar van Shinobi

Shinobi

De nieuwe releasedatum is zojuist door Gal Gadot bekend gemaakt en deze staat nu gepland voor vijf juni 2020. Gaat lekker daar bij DC...

avatar van Kondoro

Kondoro

Moet eerst nog een hele berg andere DC films kijken..

Kondoro schreef:

Moet eerst nog een hele berg andere DC films kijken..

Zo heel veel titels zijn dat niet.

Wel beroerd dat Wonder Woman zo laag komt. Dat was nou de enige echt geslaagde DC film.

avatar van Kondoro

Kondoro

The Oceanic Six schreef:

Zo heel veel titels zijn dat niet.

Niet? Ik dacht dat DC wel een aardige catalogus had .

Kondoro schreef:

Niet? Ik dacht dat DC wel een aardige catalogus had .

DC Extended Universe - Wikipedia - nl.wikipedia.org

Je hoeft slechts 5 titels te bekijken en je bent weer bij.

Maar waarschuwing, de meeste titels zijn zwak.

avatar van eltorro

eltorro

Ik kijk er naar uit. Heb tot nu toe van elke DCEU film kunnen genieten met Aquaman, Man of Steel en Wonder Woman als toppers.

avatar van Decec

Decec

Wauw.....

avatar van John Milton

John Milton

Wel een erg lekkere trailer hoor, ik word er blij van.

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1986 stemmen

Hoezo alleen de stem van Chris Pine?

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Duke Nukem schreef:

Hoezo alleen de stem van Chris Pine?

Scherp! Dat stond destijds, juni 2018, meen ik zo vermeld op IMDb. Ik heb een correctie ingediend.

avatar van Nicholas

Nicholas

Wat een beeldschone vrouw is het toch. Trailer: meh.

avatar van The Oceanic Six

Release vertraagd naar 2 oktober.

avatar van tronnie

tronnie

Wonder Woman 1984 ? Leuk ! Kijk er naar uit..

Dacht eigenlijk dat er geen 2e zou komen van dezelfde filmregisseur omdat Patty Jenkins toch na het succes van de eerste Wonder Women een contract tekende bij Netflix ?

avatar van bart007bond

bart007bond

Ik heb er een hard hoofd in.

The Oceanic Six schreef:

Release vertraagd naar 2 oktober.

Release vervroegd naar 1 oktober.

Nieuwe trailer geplaatst!

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

Fijne trailer. De eerste blik op Cheetah is ook zeker niet verkeerd.

avatar van brawljeff

brawljeff

Deze trailer is qua toon al een stuk meer naar mijn smaak. Hopelijk sluit de film zelf daar ook bij aan. Alle komediescenès met Chris Pine lijken wel tenenkrommend slecht te gaan worden.

Wonder Woman 1984 opnieuw uitgesteld door corona | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NU.nl schreef:

De film zou eigenlijk op 2 oktober uitkomen, maar de filmstudio heeft dat nu verschoven naar 25 december.

Vraag me toch af of dit ook voor Nederland geldt.

avatar van CorvisChristi

CorvisChristi

Hoe vaak en hoe lang kan je nog een film uitstellen? Die verrotte crisis, daar zijn we voorlopig echt nog niet vanaf. Ondertussen lijden bioscopen gigantische verliezen, mede door het feit dat een blockbuster als Mulan ook nog eens op Disney+ is uitgebracht.

Het gevaar schuilt erin, dat op een gegeven moment, corona of geen corona, de interesse op den duur afzwakt, waardoor films hun hype gaan verliezen.

Nu staat Wonder Woman 1984 slechts een week na Dune gepland. Wat maakt de crisis in december dan anders dan nu? Het is niet zo dat in december de zaken er volledig anders voorstaan en iedereen en masse opeens naar de bioscoop gaat. Of er moeten 'wonderen' gaan gebeuren.

Waarom niet gewoon een film als deze nu uitbrengen en de komende 3 maanden lekker laten draaien in de bios, zodat men verspreid in de gelegenheid is om deze alsnog te zien?

Wedden dat we in november het bericht krijgen dat WW84 is uitgesteld naar februari 2021?

Het lijkt me juist verstandig om zo'n toegankelijke blockbuster als deze nu uit te brengen, maar helaas...

Gelukkig kunnen we nog allemaal naar de verwarrende en vervelende blockbuster van deze zomer, Tenet, gaan kijken. Toch nog iets...

avatar van anne J

anne J

Jammer dat het weer is uitgesteld .. Zou hiervoor wel even naar de bios gaan.

kappeuter schreef:

Vraag me toch af of dit ook voor Nederland geldt.

Ik heb dit nagevraagd:

In Nederland een dag vroeger: vanaf 24 december in de bioscoop.

avatar van The Oceanic Six

Gerucht: 'Wonder Woman 1984' uitgesteld naar volgend jaar | Filmtotaal filmnieuws

Sterke geruchten dat de film naar juni 2021 gaat.

Waarmee je de bioscopen gewoon tot voorjaar 2021 zou mogen sluiten want dit was de laatste grote blockbuster die nog releasekansen had.

avatar van Macmanus

Macmanus

Zij lijken niet te kiezen voor het Disney model met een extra 20 bucks betalen. Maar dat betekend natuurlijk ook dat zo een bios release niet super boeiend gaat zijn voor veel Amerikanen. Benieuwd wanneer de eerste bioscopen gaan vallen daar...kan niet lang duren.

avatar van The Oceanic Six

Officieel: 'Wonder Woman 84' deze kerst zowel in bios als op HBO Max (zonder bijbetaling) | Filmtotaal filmnieuws

Haha, wat een schijnheilig geneuzel van die producers. Dat ze nu mikken op twee paarden is natuurlijk gewoon commercieel verstandig. In de bios haal je geen miljard meer op momenteel. Dus mikken ze op de helft en betaalt HBO Max ongetwijfeld een enorm bedrag om de film ook meteen al te mogen tonen. Slim dat HBO niet a la Disney extra geld van de abonnees eist. Dat was zo onsympathiek. Denk dat veel mensen nu een HBO Max abonnement nemen.

Ik ga overigens wel voor een bioscoopbezoekje. Een van de weinige blockbusters die in 2020 zal draaien. Wat dat betreft wel een pluim voor deze film.

avatar van badfans69

badfans69

Tweede Wonder Woman-film eerder in Nederland dan in VS te zien | NU.nl

De tweede Wonder Woman-film draait vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen. Dat heeft distributeur Warner Bros donderdag gemeld. Nederland is een van de eerste landen ter wereld waar de film te zien zal zijn.

avatar van Macmanus

Macmanus

The Oceanic Six schreef:

HBO max hoort bij Warner Media. Dus het is eigenlijk hun eigen platform.

avatar van The Oceanic Six

BREAKING: Pathé weigert 'Wonder Woman 1984' in de bioscoop te vertonen; Vue volgt mogelijk | Filmtotaal filmnieuws

Haha er is elke keer wel wat. Film lijkt dus niet te gaan draaien in de meeste bioscopen hier.

Wel dom van de ketens. Zelfs al kan je de film op streaming zien, dan nog zullen hordes mensen naar de bioscoop gaan. Die verwende bioscopen beginnen wel rond te slaan als een stel huilende kleuters zeg. Ze graven hun eigen graf.

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

The Oceanic Six schreef:

Lijkt me sterk dat het om de HBO kwestie gaat daar in Nederland er geen optie is om de film te streamen. Het lijkt me een geschil tussen Warner Nederland en Pathe/ Vue

avatar van skinny_tie

skinny_tie

catdog schreef:

Daarnaast heeft Pathé ook de laatste tijd (onder andere) Trial of The Chicago 7, Mank en On The Rocks vertoond, die allemaal kort daarna te streamen waren. Wonder Woman 84 staat ook nog steeds op de pagina met verwachte films.