• 9.373.068 stemmen

Met onder meer: Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 8 februari 2001

Plot What Women Want

"He has the power to hear everything women are thinking. Finally... a man is listening."

Na een ongeluk is de playboy Nick Marshall ineens in staat om alles te horen wat vrouwen denken. Hij besluit deze gave te gebruiken op de vrouw die de positie binnen hun bedrijf krijgt die Marshall graag had willen hebben, om zo de baan van haar af te kunnen pikken. Hij wordt echter verliefd op haar.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Leuke film. Leuk verhaal en door dit onderwerp zijn er een aantal leuke momenten voorgekomen.

3,5 *

avatar van otherfool

otherfool

Zeer behoorlijke RomCom, een stuk beter dan verwacht. Jammer dat de goede grappen van het eerste uur, en het mooie dramatische verhaal van Greer's karakter in het laatste half uur aan de kant worden geschoven voor het standaard happy romantic ending.

3*.

avatar van koreaan

koreaan

Mijn verwachtingen waren zeer laag, mel Gibson in een komedie. Had nooit verwacht dat het goed zou uitpakken.

Heb best wel genoten van de film, ook omdat ik zelf wel geinteresseerd ben in het reclame gebeuren.

Bad dad good dad ach het hoort bij deze film

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Een leuke film, met grappige momenten 3*

avatar van D-ark

D-ark

Een film waar ik geen hoge verwachtingen van had maar een na het kijken toch een erg goede scherpe komdie vond.

3,5

avatar van Stallion

Stallion

Leuke komedie. Leuke grappen over vrouwen en geen domme onderbroekenlol. 3,5 ster

avatar van joline

joline

Ik had er echt veel meer van verwacht. 2,5*

Wat heb ik gelachen om deze film, echt goede humor.

De chemistry tussen Mel en Helen is aanwezig en komt geloofwaardig over, toch wel belangrijk voor een love-comedy als deze.

avatar van lowhusky

lowhusky

Een tijd geleden gehuurd. Ik moet zeggen dat het een leuke film is. Soms geen goede humor maar wel 3 sterren waard.

avatar van IronEagle

IronEagle

Ik heb Helen Hunt wel eens beter zien spelen...

Maar Mel Gibson maakt deze film het kijken waard

avatar van Vintage

Vintage

ok film, waard om te kijken, zelfs een 2e keer, in my case...

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

ben deze nu aan het kijken hij is nu al bijna een anderhalf uur bezig.. leuke film tot nu toe nog een half uurtje te gaan..

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

weer zo'n leuke film zoals we gewend van 'Mel Gibson' zijn.. vond dat het een leuke verhaal had, (ik wil ook gedachten lezen ) en er goed werd geacteerd.. krijgt een verdiende 3*** van mij..

avatar van Rancid

Rancid

Leuk idee, maar niet zo bijster uitgewerkt. Af en toe een redelijke grap, maar over het algemeen erg ongeloofwaardig, overdreven en flauw (en dan bedoel ik niet het feit dat 'Mel Gibson' ineens de gedachten van vrouwen kan horen, dat vind ik dus juist wel een leuk idee). Deze film is trouwens wel heel sexistisch: alle vrouwen in de film denken heel erg langzaam en weinig .

Tja, leuk komedietje om eens te kijken, maar dit was al de 2e keer en dat is één keer te veel. 2,5*

avatar van BlueSword

BlueSword

umm...ja wel aardig, had hem wel is eerder gezien en vond hem nu wat leuker dan toen, maar niet echt geweldig.

wel een origineel idee alleen niet zo super goed uitgewerkt, lach er niet echt in een deuk.

toch nog een feel-good filmpje.

avatar van Lola3

Lola3

Origineel maar natuurlijk komt alles weer goed. :swat ik verdomd frustrerend vind, want ik denk in een situatie waar hij het juist goed verpest heeft bij zijn vriendin en dochter, dat het 10 min later weer koek en ei is.

2,5

Leuke film wel, met Gibson in een komische rol. De combinatie met Helen Hunt is ook geslaagd.

Verder is het verhaal grappig bedacht. Het zou het leven een stuk aangenamer maken als je zou weten wat er echt in een vrouw omgaat ( of niet??)

3 sterren is ie mi wel waard

avatar van *eef

*eef

Mel Gibson, die een Golden Globe nominatie heeft gekregen voor deze rol, speelt uitstekend de rol van Nick Marshall. Verder speelt Helen Hunt een zeer misterieuze Darcy. Judy Greer speelt ook wéér in deze film een bijrol, maar deze actrice gaat het ooit nog maken! Zie bijvoorbeeld haar rol in 'The village'!! Het onderwerp van de film is goed gevonden en goed gespeeld! Zeker een aanrader!

avatar van WB

WB

Deze film brengt naast de trailers weinig nieuws. De grappen die in de trailer worden getoond, zijn ook alle grappen in de film. Daarentegen geen slechte film. Gibson speelt leuk.

avatar van Kisje

Kisje

Leuk filmpje en naar mijn mening goed uitgewerkt! Het idee is goed gevonden, kortom ik heb er van genoten! Je bent gewoon om Mel Gibson in actieprenten te zien, maar hier zie je hem van een héél andere kant , leuk om te zien..

3.5 *

avatar van film_kaza

film_kaza

Eerst vond ik het altijd jammer om een acteur in meerdere films te zien omdat ik dan altijd zoiets had van : het is gemaakt, het is toch allemaal nep. Bij Tom Hanks had ik dat probleem kennerlijk niet. Maar eerst wel bij Helen Hunt die ook een rol heeft in Cast Away. Vooral had ik dat probleempje bij As Good As It Gets, dat kwam vooral ook omdat die rol mij niks aansprak of deed.
Maar bij deze film kon ik van haar genieten ls een doodewone acteur. Hetzelfde voor Mel Gibson.

De film zelf was niet een hilarisch meesterwerkje al waren dat wel de eerste reacties die ik hierover hoorde.
Ik vond de film een "typisch VS" filmpje.
Het begint met het leven van Nick Marshall die natuurlijk alles normaal vind. Eerst leer je alles kennen maar na het ongeluk gaat alles bij wat je zojuist leerde kennen fout, dan weer goed, dan weer fout, en het loopt toch weer goed af.

Ik geef toe dat deze film diepgang en humor had. Goeie acteerpresentaties en geen verhaal dat allang bestond.

3,5

avatar van anne J

anne J

Leuk! Origineel verhaal, dit kom je namelijk echt nooit tegen.

Maar het was ook weer niet zo'n super komedie vond ik. Wel vaak lachen, leuk voor een avondje film kijken.

Super scene: Mel Gibson halfdronken in zijn appartement aan het dansen, benen harsen, etc. Zo.. Lollig ^ ^

avatar van nightbreed

nightbreed

Ik ben denk ik 1 van de weinigen die Mel Gibson niet bijzonder vind.

Ik vind het eigenlijk meestal maar een irritant mannetje in films.

Uitzondering is deze film waar ik hem niet irritant maar neutraal vind.

Gewoon een grappig filmpje, perfect voor op de zondag.

Cijfer: 3

avatar van mikey

mikey

Kobayashi schreef:

Het laatste halfuur was veel te moraliserend, leek wel een aflevering van 7th heaven

Vind ik 7th heaven tenminste nog eerlijk, deze film is een hele gemene wolf in schaapskleren, eerst moet je lachen (als je hunt en gibson kunt verdragen-belangrijke voorwaarde). En dan komt de wijsvinger. Bijna een aanranding gewoon.

avatar van ILDIB

ILDIB

Leuk idee, redelijk spel, maar waarom speelt hunt altijd zo melodramatisch. laatste 20 minuten niet om aan te zien.. 3

avatar van Eny

Eny

arne66 schreef:
Alleen was de film erg langdradig.
Alleen vond het wel zonde van dat einde... Had niet zo moeten verlopen, dat alles weer bij het oude was.

Helemaal mee eens Op het laatst had ik echt moeite om er doorheen te komen Maar de film heeft wel leuke grapen vond ik 3,5*

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Gister herzien! Wat is dit een geweldige film! Een van de beste komedie's die ik heb gezien! Mel Gibson zit heerlijk in zijn rol als macho reclameman....... Ik heb me slap gelachen om zijn heerlijke uitspraken! Geweldig.....Wel jammer vind ik het laatste half uur, dit verslapt de film en doet deze geen goed! Maarjah, in die anderhalfuur daarvoor heb ik me zeer vermaakt dus wat rukt het ook....!

- How are you this morning mister Marshall

- Fit as a dancing bear...!

Blijft leuk! Een van de beste scenes is en blijft die voor de spiegel, als gibson de vrouwelijke producten uitprobeert! I'm a bich, i'm a mother, i'm a brother, it's confusing....! Helemaal fout, geweldig!

* * * * 1/2

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Erg onderschatte, en leuke comedy, waarin Mel Gibson laat zien ook komisch talent te hebben.

Het verhaal is vrij orgineel en de uitvoering is uitstekend, en dat komt mede door de leuke grappen en situaties.

Alleen een beetje jammer dat de film op het einde veelvoudig in cliche's valt.

4****

avatar van DragQueen

DragQueen

een warme komedie, met leuke rollen van gibson en hunt. hij bezit een gave die bijna iedere man wel zou willen bezitten. die gave zorgt tevens voor leuke situaties. leuke feelgood movie. 3,5 sterren.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Zeer matige film. Nooit (bedoeld) grappig, duurt veel te lang, en de meeste grappen zijn regelrechte inkoppers.