Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 8 februari 2001
Plot What Women Want
"He has the power to hear everything women are thinking. Finally... a man is listening."
Na een ongeluk is de playboy Nick Marshall ineens in staat om alles te horen wat vrouwen denken. Hij besluit deze gave te gebruiken op de vrouw die de positie binnen hun bedrijf krijgt die Marshall graag had willen hebben, om zo de baan van haar af te kunnen pikken. Hij wordt echter verliefd op haar.
Nick Marshall
Eve
Margo
Erin
GFM
Best een aardige film hoor nadat hij "de gave" heeft gekregen zelfs een paar zeer komische momenten maar de film duurt gewoon een half uur te lang...
Angie
Leuk bed8 zkrz mjah, maar 'n einde zint mij ook niet neej.. B'tje jammer. Toch 'n 3,5 voor het verhaal opzich, heeel kluchtig..
heb je nu last van een rsi-poot of is dit tienertaal?
mikey
charmeur gibson wordt met de minuut vreselijker. als dit een vrouwenfilm is ben ik blij dat ik mannelijk ben. nerveuze film met zelfingenomen types. alda was een lichtpuntje. speelde die dochter vroeger niet in growing pains? 1.5
Treht
ik vond de film wel geinig maar niet bijzonder en voor een enkele keer kan het wel maar ik zou het verstandiger vinden als gibson bij zn rolletjes bleef zoals die in payback etc...zo'n oude klootzak die maar niet dood wil gaan en vervelend genoeg overal blijft opduiken.
Mel gibson through the roof. Ik dacht op elk moment dat hij zn gun pakt en dat vervelende twister en mad about you mens neerschiet.
Captain Pervert
- 2099 stemmen
Best wel een vrouwenfilm maar dan wel een hele leuke.
Helen Hunt is best een lekker ding met die neus enzo. En dat doorkijkshirt als de door de regen heeft gelopen.
zeus
Van de week nog eens gezien op tv en had na de film een goed gevoel. Dus ik verhoog een verhoging van 0.5*.
djelle
Helen Hunt en Mel Gibson zijn 2 schitterende acteurs, hoewel ik Gibson liever in één of andere vuile actieprent als Lethal weapon zie spelen, maar kom. De film op zich had wel een boeiend en redelijk origineel verhaaltje te pakken, en werkte dat ook fijnzinnig uit met enkele opmerkelijke scenes. Het moet eigenlijk wel heerlijk zijn om al de vrouwen hun gedachten te kunnen lezen he? Stel je voor...
Goed uitgewerkt idee.
Voor de rest had deze film niet zoveel te bieden en had ik het gevoel dat alles nogal breed uitgesmeerd was, op den duur begon alles wat te vervelen. De gebruikelijke clichés kwamen er ook in voor en alles begon op het randje van routineus aan te voelen op bepaalde ogenblikken. Met momenten was het best aardige prent met een goed idee, maar er had dus meer ingezeten en hij mocht wel een half uurtje korter geduurd hebben. (2)
(2)
Misschien leer je wel een boel huishoudelijke tips?
Rujar
(2)
Denken vrouwen dan ???
djelle
Huishoudelijke tips: laat maar zitten hoor!
Denken vrouwen dan ???: Ja, maar niet als ze autorijden of in de politiek gaan ofzo. Beperk ze voor de algemene veiligheid tot het huishouden.
Dustyfan
Ik hoop dat je dit ironisch bedoelt...
Tuurlijk!
Je dacht toch niet dat ik dat meen?
Ik ben geen seksist hoor.
mikey
Beperk ze voor de algemene veiligheid tot het huishouden.
Huishouden is best gevaarlijk, er gebeuren daar veel ongelukken bij.
Kobayashi
Het laatste halfuur was veel te moraliserend, leek wel een aflevering van 7th heaven
mikey schreef:
Let maar op dat je geen feministische groepering in je nek krijgt. Tegenwoordig... Dat laatste half uur was inderdaad nog het ergst.
Vera
Grappige film wel, alleen niet echt fantastisch.
Hij word op het laatst een beetje langdradig en dan zou je hem het liefst uit willen gooien!
Maar ondanks dat...waren de acteer prestaties toch wel grappig...2.5 sterren!
The One Ring
Hij was af en toe best grappig, maar moest dat einde nou echt weer gaan zo als altijd? Jammer.
2,5 *
sweetlake
Ik vind dit teveel een echte vrouwenfilm geworden!
Ik ben toch echt heel vrouwelijk, maar ik vond deze film duidelijk door een man bedacht!
BlueJudaskiss (moderator films)
Niks tegen de drie hoofdrolspelers, maar deze film was gewoon niet grappig. Met het basisidee had veel meer gedaan kunnen worden.
Nubis
Jezus wat een lage waardering.
Voor zo'n mega melige film!
Oja, ben 't trouwens met sweetlake eens.
Gewoon echt supergrappig, meer kan ik niet zeggen.
mazdalfa
Zeer matige film. Een wel erg gemakkelijk verhaaltje dat misschien in de jaren '50 nog wel vermakelijk had kunnen zijn, maar tegenwoordig echt niet meer kan. De grimassen van Mel Gibson op de momenten dat we zijn gedachten horen zijn gewoonweg irritant. Helen Hunt heeft me nog nooit kunnen overtuigen als actrice en ook in deze film doet ze dat niet.
Bovendien is de film overgoten met een zoetsappigheid die zijn weerga niet kent. Bah.
Anderhalve ster voor de moeite én voor het NIET kiezen van Meg Ryan in de vrouwelijke hoofdrol
arne66
Opzich wel een leuk verhaal dat hij de gedachten van vrouwen kan lezen. Alleen was de film erg langdradig.
Alleen vond het wel zonde van dat einde... Had niet zo moeten verlopen, dat alles weer bij het oude was.
SuperSideSwipe
Erg grappig uitgewerkte film.
Vind dat Gibson de perfecte acteur is voor deze rol. Leuk verhaal die voor de verandering eens aan de verwachtingen voldoet doe je krijgt bij het lezen van de inleiding.
3,5
soom
Helen Hunt&Mel Gibson: Geweldige komedie. Supergrappig!
EN nog romantisch ook.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

The Curious Case of Benjamin Button

The Ultimate Gift
Drama, 2006

Billy Elliot
Drama / Komedie, 2000
telepathywomanizeralleenstaande vadersuperkrachtteenage daughtermisogynyadvertising executivevrouwelijke regisseurfemale psyche