• 9.369.475 stemmen

Met onder meer: Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 8 februari 2001

Plot What Women Want

"He has the power to hear everything women are thinking. Finally... a man is listening."

Na een ongeluk is de playboy Nick Marshall ineens in staat om alles te horen wat vrouwen denken. Hij besluit deze gave te gebruiken op de vrouw die de positie binnen hun bedrijf krijgt die Marshall graag had willen hebben, om zo de baan van haar af te kunnen pikken. Hij wordt echter verliefd op haar.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van GFM

GFM

Best een aardige film hoor nadat hij "de gave" heeft gekregen zelfs een paar zeer komische momenten maar de film duurt gewoon een half uur te lang...

avatar van Angie

Angie

SzJoowNiejCah schreef:

Leuk bed8 zkrz mjah, maar 'n einde zint mij ook niet neej.. B'tje jammer. Toch 'n 3,5 voor het verhaal opzich, heeel kluchtig..

heb je nu last van een rsi-poot of is dit tienertaal?

mikey

charmeur gibson wordt met de minuut vreselijker. als dit een vrouwenfilm is ben ik blij dat ik mannelijk ben. nerveuze film met zelfingenomen types. alda was een lichtpuntje. speelde die dochter vroeger niet in growing pains? 1.5

avatar van Treht

Treht

davidov schreef:

ik vond de film wel geinig maar niet bijzonder en voor een enkele keer kan het wel maar ik zou het verstandiger vinden als gibson bij zn rolletjes bleef zoals die in payback etc...zo'n oude klootzak die maar niet dood wil gaan en vervelend genoeg overal blijft opduiken.

Mel gibson through the roof. Ik dacht op elk moment dat hij zn gun pakt en dat vervelende twister en mad about you mens neerschiet.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2099 stemmen

Best wel een vrouwenfilm maar dan wel een hele leuke.

Helen Hunt is best een lekker ding met die neus enzo. En dat doorkijkshirt als de door de regen heeft gelopen.

avatar van Hannibal

Hannibal

Captain Pervert schreef:

En dat doorkijkshirt....

Pervert!

Captain Pervert schreef:

Best wel een vrouwenfilm maar dan wel een hele leuke.

Niet man!

avatar van Jorick

Jorick

Wel man!

avatar van zeus

zeus

Van de week nog eens gezien op tv en had na de film een goed gevoel. Dus ik verhoog een verhoging van 0.5*.

Afschuwelijke film. -0,5 ---> 1

djelle

Helen Hunt en Mel Gibson zijn 2 schitterende acteurs, hoewel ik Gibson liever in één of andere vuile actieprent als Lethal weapon zie spelen, maar kom. De film op zich had wel een boeiend en redelijk origineel verhaaltje te pakken, en werkte dat ook fijnzinnig uit met enkele opmerkelijke scenes. Het moet eigenlijk wel heerlijk zijn om al de vrouwen hun gedachten te kunnen lezen he? Stel je voor... Goed uitgewerkt idee.

Voor de rest had deze film niet zoveel te bieden en had ik het gevoel dat alles nogal breed uitgesmeerd was, op den duur begon alles wat te vervelen. De gebruikelijke clichés kwamen er ook in voor en alles begon op het randje van routineus aan te voelen op bepaalde ogenblikken. Met momenten was het best aardige prent met een goed idee, maar er had dus meer ingezeten en hij mocht wel een half uurtje korter geduurd hebben. (2)

djelle schreef:

Het moet eigenlijk wel heerlijk zijn om al de vrouwen hun gedachten te kunnen lezen he? Stel je voor... (2)

Misschien leer je wel een boel huishoudelijke tips?

avatar van Rujar

Rujar

Denken vrouwen dan ???

djelle

Huishoudelijke tips: laat maar zitten hoor!

Denken vrouwen dan ???: Ja, maar niet als ze autorijden of in de politiek gaan ofzo. Beperk ze voor de algemene veiligheid tot het huishouden.

avatar van Dustyfan

Dustyfan

Ik hoop dat je dit ironisch bedoelt...

djelle

Tuurlijk! Je dacht toch niet dat ik dat meen?

Ik ben geen seksist hoor.

djelle schreef:

Beperk ze voor de algemene veiligheid tot het huishouden.

Huishouden is best gevaarlijk, er gebeuren daar veel ongelukken bij.

avatar van Kobayashi

Kobayashi

Het laatste halfuur was veel te moraliserend, leek wel een aflevering van 7th heaven

mikey schreef:

Huishouden is best gevaarlijk, er gebeuren daar veel ongelukken bij.
Let maar op dat je geen feministische groepering in je nek krijgt. Tegenwoordig... Dat laatste half uur was inderdaad nog het ergst.

avatar van Vera

Vera

Grappige film wel, alleen niet echt fantastisch.

Hij word op het laatst een beetje langdradig en dan zou je hem het liefst uit willen gooien!

Maar ondanks dat...waren de acteer prestaties toch wel grappig...2.5 sterren!

avatar van The One Ring

The One Ring

Hij was af en toe best grappig, maar moest dat einde nou echt weer gaan zo als altijd? Jammer.

2,5 *

avatar van E V

E V

Origineel idee, cliche uitgewerkt.

avatar van sweetlake

sweetlake

flipsen schreef:

Ik vind dit teveel een echte vrouwenfilm geworden!

Ik ben toch echt heel vrouwelijk, maar ik vond deze film duidelijk door een man bedacht!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Niks tegen de drie hoofdrolspelers, maar deze film was gewoon niet grappig. Met het basisidee had veel meer gedaan kunnen worden.

avatar van Nubis

Nubis

Jezus wat een lage waardering.

Voor zo'n mega melige film!

Oja, ben 't trouwens met sweetlake eens.

Gewoon echt supergrappig, meer kan ik niet zeggen.

avatar van mazdalfa

mazdalfa

Zeer matige film. Een wel erg gemakkelijk verhaaltje dat misschien in de jaren '50 nog wel vermakelijk had kunnen zijn, maar tegenwoordig echt niet meer kan. De grimassen van Mel Gibson op de momenten dat we zijn gedachten horen zijn gewoonweg irritant. Helen Hunt heeft me nog nooit kunnen overtuigen als actrice en ook in deze film doet ze dat niet.

Bovendien is de film overgoten met een zoetsappigheid die zijn weerga niet kent. Bah.

Anderhalve ster voor de moeite én voor het NIET kiezen van Meg Ryan in de vrouwelijke hoofdrol

avatar van arne66

arne66

Opzich wel een leuk verhaal dat hij de gedachten van vrouwen kan lezen. Alleen was de film erg langdradig.
Alleen vond het wel zonde van dat einde... Had niet zo moeten verlopen, dat alles weer bij het oude was.

avatar van keffie

keffie

Goede film heb er niks op tegen

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Erg grappig uitgewerkte film.

Vind dat Gibson de perfecte acteur is voor deze rol. Leuk verhaal die voor de verandering eens aan de verwachtingen voldoet doe je krijgt bij het lezen van de inleiding.

3,5

avatar van soom

soom

Helen Hunt&Mel Gibson: Geweldige komedie. Supergrappig!

EN nog romantisch ook.