• 9.373.940 stemmen

Met onder meer: Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 8 februari 2001

Plot What Women Want

"He has the power to hear everything women are thinking. Finally... a man is listening."

Na een ongeluk is de playboy Nick Marshall ineens in staat om alles te horen wat vrouwen denken. Hij besluit deze gave te gebruiken op de vrouw die de positie binnen hun bedrijf krijgt die Marshall graag had willen hebben, om zo de baan van haar af te kunnen pikken. Hij wordt echter verliefd op haar.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Matige romantische comedy.

Het idee an sich, een man kan horen wat vrouwen denken, is best vindingrijk. Het idee wordt echter op een zwakke manier uitgewerkt.

Er zitten een aantal eluke scènes in, maar veel te weinig om te kunnen spreken van een geslaagde comedy. Het romantische gedeelte was ook weinig boeiend.

2*.

avatar van MasterRRR

MasterRRR

Ik vond het wel een geinige film die zeker met je vriendin te kijken is en toch ook voor eigen vermaakt zorgt

avatar van josseheijmen

josseheijmen

Zitten verrassend leuke stukken in, kon een brede (glim)lach niet onderdrukken. En wilde dat ook eigenlijk niet. Gibson en Hunt zijn best te genieten.

avatar van maxo922

maxo922

het eerste halfuur wilde ik hem nog af zetten, maar gelukkig was ik te lui om dat te doen, want nadat hij die stroomschok krijgt word hij verassend geinig. ook weer niet heel super, maar er zaten grappige stukken in. * 3,0

avatar van m1701

m1701

erg leuke komedie

is een keer wat anders!

Voor het eerst dat er in een film voorkomt dat hij kan horen wat vrouwen denken. Erg leuk bedacht!

Zeer goed geacteert van Mel Gibson

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Leuk verzonnen maar soms wat slecht uigewerkt zoals ik hier al eerder las.

avatar van Zinema

Onderhoudend maar niet zo heel vermakelijk.

Er kan gelachen, maar in dit idee had zoveel meer gezeten. Toch is e.e.a. uitermate geschikt om de tijd te doden. Echt hoogstaand wordt het helaas nergens, voorspelbaar wel. Redelijk.

avatar van stefan dias

stefan dias

Ik heb dit echt niet uit kunnen zitten. Jammer, anders had ik 'm een lekker lage quotering kunnen geven. Dat lag vooral en zelfs enkel en alleen aan de potsierlijke vertolking van Mel Gibson. Wat een onnozele kwast. Deze man heeft geen greintje komisch talent in dat toch al kleine lijfje van 'm.

avatar van Theunissen

Ik had het ergste van deze film verwacht en ik dacht dat het een echte vrouwen film zou zijn maar ik moet zeggen dat hij me aangenaam verraste. Hoewel je Mel Gibson niet verwacht in een komedie deed hij het best aardig. Helen Hunt vind ik normaal gesproken vreselijk maar hier vond ik haar erg goed. Ook een goede bijrol van de mooie Marisa Tomei.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Leuke film met een uitstekende Gibson. Vond het begin sterken dan het einde maar mocht de pret niet drukken. Zeer vermakelijke film die je meerder keren kunt zien.

3*.

avatar van stinissen

Ik ben geen komedie mens maar deze is hier een uitzondering op.

avatar van Feebs

Feebs

Geniaal gewoon

avatar van chevy93

chevy93

Zo veel stemmen en zo weinig commentaar?

avatar van RedLine

RedLine

Deze film komt 4 keer per jaar op TV.

Geen slechte film maar ook weer geen goede film. Dus een middel matige film.

=3=

avatar van LOVExxYOU

LOVExxYOU

leuke film

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

prima film;)

heel er vermakelijk en erg orgineel.. wss scoort de film zo laag, omdat liefhebbers vandeze film vaak vooral vrouwen zijn;) hou vaak wel van dat soort films..

ik vond de film toch echt een dikke 7 waard!!

*3,5

avatar van gotti

Ooit al eens stukjes gezien, maar dit keer in zijn geheel. Het uitgangspunt is lollig, hoe Gibson hiertoe komt behoorlijk stupide. Dit opzij gezet is de film tot een half uur voor het einde best vermakelijk, als Gibson zichzelf langzaam omvormd naar de ideale man. Het zeikerige moraaltje aan het eind -hoe subtiel ook- nekt de film helaas wel. Meyers heeft met The Holiday laten zien véél beter te kunnen.

En wat deed Marissa Tomei in vredesnaam in deze film? Hoe leuk ze ook is; dit was een belachelijke en niks wezenlijk bijdragende rol. Jammer van zulk talent...

avatar van sander.h

sander.h

Op TV gezien, en eigenlijk vond ik hem gewoon leuk.

Het uitgangspunt is natuurlijk ook gewoon grappig en wordt wat mij betreft goed uitgewerkt, het wordt namelijk (gelukkig) nergens plat of te makkelijk.

Mel Gibson deed het prima, maar Helen Hunt heeft eigenlijk weinig tot geen komisch talent (al fungeert ze prima als aangever).

De rol van Marisa Tomei, hoe klein ook, vond ik juist wel lollig.

Helaas gaat de feelgood-sfeer op het einde een beetje verloren door het (te) dramatische toontje.

avatar van flipflop

flipflop

Prima, niet meer dan dat. Lekker sfeertje, maar naar mening ontbrak de chemie tussen de hoofdrolspelers een beetje. bovendien vind ik Gibson meer een acteur voor oorlog/vechtfilms dan dit soort zoetsappige weekendfilms.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Een erg leuke komedie film van Mel Gibson. Ook Helen Hunt is niet verkeerd in acteren.

avatar van CarverS

CarverS

Leuke komedie met een toch wel leuke rol van Mel Gibson. Ik moest wel even wennen aan deze rol. Prima vermaak en origineel uitgewerkt.

avatar van Nomak

Nomak

Een man die hoort wat vrouwen denken, leuk idee. Maar dan verandert hij zelf ook in een halve vrouw die voor het minste helemaal emotioneel wordt. Waarom moet zijn hele mentaliteit veranderen? Toch heeft de film een paar leuke momenten, maar het einde is dan weer bijzonder zwak. Ook de manier waarop hij zijn gave weer kwijtraakt is wel erg slap uitgewerkt.
Neen, dit soort romantische sprookjesverhalen vind ik maar niets.
Erg jammer dat Mel Gibson aan dit soort bagger meewerkt.

avatar van Cheapcaster

Cheapcaster

Mel Gibson blijft één van mijn favoriete acteurs, ook in een comedie die voor mij zeker geslaagd is.

avatar van dobrie

dobrie

heb me prima vermaakt bij deze film

avatar van pumpking

pumpking

Een 4 voor deze zeer plezante komedie met een leuk sfeertje.

avatar van benthe

benthe

Ben benieuwd..

avatar van vanzelfsprekend

vanzelfsprekend

Het is een aardige komedie.

1 keer in de bioscoop, en 1 keer op de tv gezien.

Voor de 3e keer ga ik het niet kijken!

avatar van 606

vanzelfsprekend schreef:

Het is een aardige komedie.

1 keer in de bioscoop, en 1 keer op de tv gezien.

Voor de 3e keer ga ik het niet kijken!

Zoals je naam al zegt vanzelfsprekend dat je het niet gaat kijken.

avatar van romaatje

romaatje

Deze film heb ik destijds in de film gezien en daarna nog een paar keer op tv. Het blijft een heerlijke film om gewoon even je verstand op 0 te zetten, kopje thee, chocola en je hebt een vermakelijke avond

avatar van Dk2008

Dk2008

Deze film bijna op dvd aanschaft, maar gelukkig wilde niemand deze met me ruilen. Dan maar van tv met die rotreclame's erbij. Het gegeven dat een man opeens alles kan horen wat vrouwen denken is wel een leuk gegeven maar de manier waarop het gedaan wordt is me toch erg tegengevallen. Mel Gibson is toch helemaal geen type voor zo'n film en Helen Hunt is ook al niet geweldig. Een film die dan ook al vrij gauw gaat vervelen. 1.0.