• 8.709.858 stemmen

Releasedatum: 14 juni 2018

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Hereditary

"Every family tree hides a secret."

De teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham is dan wel overleden, maar zij werpt nog steeds een schaduw op het gezin. Voornamelijk haar kleindochter, de tiener Charlie, met wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. Aan het vredige bestaan van de Grahams wordt abrupt een einde gemaakt wanneer een verschrikking hun thuis overneemt. Hierdoor wordt Annie, de moeder binnen het gezin, gedwongen om duistere paden te betreden, zodat ze kunnen ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen allen te wachten staat.

avatar van Alexjc

Alexjc

Ben blij, dat ik deze film heb gezien. Maar of ik de film nou niet goed vind of goed vind weet ik niet. Aan de ene kant best wel overtuigend goed gespeelt, maar aan de andere kant ook weer aan bepaalde dingen lopen ergeren. Was zeker geen horror. Ik ga de film in een paar jaar zeker nog een keer kijken.

avatar van Basto

Basto

Herzien

De film is echt ontzettend goed geregisseerd en kent een paar prachtige scenes. Overall is het ook spannend en steekt het goed in elkaar.

Maar aan de andere kant toont de film weinig nieuws en heb ik alles al eens eerder gezien. Met dik twee uur us het ook aan de wat lange kant voor een horrorthriller/gezinsdrama. Maar Ari neemt graag zijn tijd, zo blijkt wel met het langere (en mindere) Midsommar en schijnt zijn volgende film de drie uur aan te tikken. Een vakman, maar het zou nog iets rauwer mogen.

Dikke 4* blijft staan.

Laatste uur niet uitgekeken, was voor mij veel te traag. en kon mijn aandacht niet vast houden. Ik heb een 2.5 gegeven omdat er goed werd geacteerd. maar het verhaal voor mij niet tot zijn recht kwam.

avatar van acsaczy

acsaczy

zinedine1983 schreef:

Sorry hoor maar het einde sloeg werkelijk waar nergens op. Het begin was nog wel veelbelovend. Zonde van je tijd!

Dit dus. Misschien moet ik hem opnieuw kijken maar het einde was het net niet voor mij en haalde alles onderuit.