• 9.377.311 stemmen

Geregisseerd door: Benoît Jacquot

Met onder meer: Isabelle Huppert, Gaspard Ulliel en Julia Roy

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Eva

Alles begint met een sneeuwstorm en een chalet. De mysterieuze en zorgelijke Eva duikt op in het leven van de veelbelovende schrijver Bertrand. Deze ontmoeting en de vrouw zullen Bertrand diep treffen, zo diep dat men van een obsessie kan spreken, en zullen zijn ondergang betekenen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van John Milton

John Milton

Misschien vergis ik me, maar lijkt het niet een beetje of Isabelle Huppert er de afgelopen 5 jaar steeds jonger uit gaat zien in haar rollen?

John Milton schreef:

Haha ja, viel mij ook al op. The Curious Case of Isabelle Huppert

Of in ieder geval dat ze al 20 jaar dezelfde leeftijd heeft. Ze lijkt niet te verouderen, maar dat lijkt wel vaker zo in de filmindustrie, maar zelden zo duidelijk als bij Huppert.

Haar geheim; een sandwich-dieet.

Nicole Kidman is ook leeftijdsloos (behalve in Destroyer...), maar die heeft wel het een en ander aan gezicht laten doen.

avatar van AniSter

AniSter

Persoonlijk vond ik het behoorlijk tegenvallen. Veel drama en weinig romantiek. Beetje saai verloop en een zeer mager einde. Mijn twee sterren zijn voor Julia Roy.