To All the Boys I've Loved Before (2018)
Drama / Romantiek
99 minuten
geregisseerd door Susan Johnson
met Lana Condor, Noah Centineo en Janel Parrish
Lara Jean Covey schrijft brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en nooit bedoeld om gelezen te worden door iemand anders. Tot op een dag dat al haar liefdesbrieven verstuurd worden naar haar oude geliefden. Haar leven verandert al snel in een chaos als ze gedwongen is om te gaan met de sociale tegenslag en buiten dat ook de confrontatie moet aangaan met elk van hen.
Trailer
Links
Zoek naar deze film op dvd/blu-ray op AmazonIMDb (7,1 / 86028)trailer (YouTube, ondertiteld)boek (BoekMeter)kijk op NetflixSterk binnen het toch lastige genre. Ik dacht even dat die Centineo de zoon van Mark Ruffalo was, twee druppels water, maar nee.
Uiteindelijk heb ik mij prima vermaakt met deze film en scoort het gewoon een ruime voldoende, maar ik heb wel het gevoel dat er meer uit te halen viel. Het is vooral zonde dat het nergens echt wist te verrassen.
kijk dan liever naar Fast Times dan deze verschrikking. Die staat tegenwoordig ook op netflix. Nog even een sneer naar de afgrijslijke aankleding van rotkleurtjes, ornamentjes. Creepy patroontjes op rokjes, behangetjes en zusjes.

Lekker hip ook met insta en snapchat. Net als een film uit 2000 met sms en hotmail.
(geschreven door een chagrijnige ouwe zak)
'Oprecht, grappig, maar af en toe ook serieus. Ontzettend sympathieke personages, die ik, mede dankzij de uitstekende acteerprestaties, meteen ken en geloof.', schreef iemand daar. Dat geldt ook voor deze film; Lana Condor, opgeleid aan de New York Film Academy, weet de onzekerheden en twijfels van haar personage heel goed over te brengen. Een talent.
Lana Condor - rainemagazine.com

(edit: leuk stuk zeg :-| yoga en inner glow, nivo zoals die van de film)
Gekeken met mijn 14-jarige zoon, vond het best vermakelijk (om te zien dat mijn zoon zich amuseerde). Ja, als volwassene zou ik dit natuurlijk nooit bekijken. Ik snap dan ook niet waarom volwassenen deze film bekijken en beoordelen als een volwassenenfilm.

Niet slecht voor een van de andere "netflixproducties". Deze is me in dat rijtje behoorlijk meegevallen na het zien van The Open House is het zelfs een behoorlijke meevaller, maar er is daarnaast toch echt meer nodig om me te overtuigen.
Ja, de acteurs doen het niet belabberd. Geen volle overtuiging, maar de film is soms toch echt te ongeloofwaardig voor een project dat menselijk over moet komen. De jaloerse types zijn weer terug en je kan ook bijna raden hoe dit zal gaan aflopen.
Visueel niet zo boeiend, cameragebruik ook niet boeiend, acteerwerk kan er wel mee door. Voor een gezellige romcom moet je deze film opzetten, ander kan je hem gewoon links laten liggen.
Maar vooral in de US zijn hier heel lovende dingen over te lezen en dat begrijp ik dan weer niet. Een hedendaagse John Hughes film? Ver van. Inhoudelijk is dit écht niets meer dan een doorsnee genre-film.
Uitstekende coming of age film. Of To All the Boys I've Loved Before het in zich heeft om een tienerklassieker te worden weet ik niet, maar Netflix heeft zeker zijn niche heeft gevonden. Natuurlijk komt er straks een film als Roma, maar het romcom genre is waar Netflix op dit moment echt floreert.
To All the Boys heeft wat subplotjes en personages die niet goed uitgewerkt zijn, maar het hoofdplot rond Lara is sterk. Vooral de relatie met haar vader en twee zussen is erg sterk uitgewerkt, en het overschaduwd zelfs een beetje de strubbelingen die ze heeft met haar vijf "vriendjes". Lana Condor is geweldig en dit is een soort van break out rol die je maar zelden ziet. Ringwald, Silverstone, Lohan, McAdams en Stone zijn een paar actrices die door dit soort tienerrollen beroemd zijn geworden, en Condor heeft alles in zich om in hun voetsporen treden.
Overigens, de film deed me in sommige scenes denken aan,Sierra burgess is a loser (misschien ook omdat er 2 dezelfde acteurs in spelen).Ook een film op het zelfde niveau. Ik zou zeggen, deze is geschikt voor meiden onder de 20. 2,5 sterren verdient hij omdat het erg voorspelbaar was. En omdat ik niet alle liefdesbrieven terug heb gezien, en ook vond ik dat die Josh personage echt niet in het kader paste...Het kwam zo geforceerd over. Meer heb ik er niet over te zeggen
Met gemak stijgt ze op, zoals de achternaam die ze kreeg van haar ouders.
Ik ben wel heel blij dat ik na een, zo gezegde, pauze, toch weer een Netflix abonnement heb genomen. Ik kan Train to Busan gewoon in de originele taal kijken. En ik heb dus de eerste paar films al weer achter m'n kiezen.
Ja, dit is wel heel leuk. Genoeg te zwijmelen en genieten van de lekkere sfeer. Het kan beslist slechter.

~16 jarige hier, kutfilm