• 9.377.017 stemmen

Geregisseerd door: Peyton Reed

Met onder meer: Paul Rudd, Michael Douglas en Evangeline Lilly

Releasedatum: 23 juli 2015

Plot Ant-Man

"Heroes don't get any bigger."

Dokter Hank Pym heeft een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen.

Scott Lang / Ant-Man

Dr. Hank Pym

Hope van Dyne

Darren Cross / Yellowjacket

Sam Wilson / Falcon

avatar van schram101

schram101

Weinig boeiende trailer. Ken de strip niet, maar vind hem nu al saai.

avatar van blackcat13

blackcat13

Trailer blies mij niet omver zoals sommige marvel trailers wel deden, maar wellicht is dat juist goed. Misschien is deze marvel film eindelijk iets rustiger, met meer verhaal en sfeer en iets minder spektakel en flauwe humor.. de trailers van Iron Man 3 en Thor: The Dark World waren verpletterend en geweldig en beide films vielen mij vies tegen maar deze teaser spreekt mij wel aan juist omdat er niets overdreven spektaculairs in zit. Maar dit was natuurlijk nog maar een teaser, de echte trailer komt later. Heb er wel zin in, ben heel benieuwd hoe de shrinking scenes eruit gaan zien.. als er maar niet teveel flauwe humor in zit

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Tja de trailer pakt mij ook niet echt. Maar opzicht...overal kunnen komen maar wel al je krachten behouden.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Wat een slappe trailer zeg!!!

Trailer geplaatst. (vorige was teaser)

avatar van Nicholas

Nicholas

Kan wel eens een positieve verrassing worden. Leuke nieuwe trailer.

avatar van AHWA

AHWA

Ken Ant-Man niet zo goed uit de comics, maar hoop dat ze dit toch op een leuke manier aan het MCU weten te verbinden. Ben benieuwd. Douglas en Rudd zijn denk ik wel goed op elkaar ingespeeld.

avatar van arno74

arno74

Trailer is niet al te best inderdaad.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Echt weer zo'n typische Iron Man (2008) poster.

Ik kijk overigens erg uit naar deze film!

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Benieuwd naar deze

avatar van extremezz

extremezz

Laat mij raden,een andere krijgt ook speciale krachten en hij moet die verslaan en dat is het marvel verhaal .....

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Persoonlijk vond ik de trailer nu juist heel goed. Er zat duidelijk humor in. Ik hoop alleen niet dat alle humor al in de trailer zit natuurlijk.

mister blonde

Ik snap niet waarom ze bij Marvel bijna immer met van die identiteitsloze regisseurs aankomen. Alsof ze willen voorkomen dat er een regisseur met eigen visie aan het roer staat.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

mister blonde schreef:

Dat snap ik ook niet, misschien makkelijker onder de duim gehouden. Al was Gunn wel een aangename verrassing en nu proberen ze DuVernay te strikken voor Black Panther.

avatar van danuz

danuz

Vond de trailer eigenlijk best aardig. Vooral het ant-effect deed me aan die twee jeugdfavorieten denken (Innerspace en Honey, I Shrunk the Kids)

avatar van Seam

Seam

mister blonde schreef:

Lijkt me toch redelijk logisch. Eenheidsworst verkoopt het best, zolang het script trouw blijft aan het bronmateriaal komt de halve nerdpopulatie klaar.

mister blonde

Mja, Ang Lee, Sam Raimi, Del Toro, Singer, Burton, Nolan. Zo logisch was het het voorheen niet bij superheldenfilms. Het lijkt bij het marvel van nu een voorwaarde dat je zo kleurloos mogelijk bent. Een inhuurregisseur, ipv een filmmaker met een eigen visie.

avatar van Fikret8

Fikret8

mister blonde schreef:

Blijkbaar geen goede combinatie (superhelden adaptatiefilms en regisseurs met een eigen hand). Alleen de Batman films van Nolan scoren hoger dan de twee nerdpopulatie films van Joss Whedon.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

een superheld : waw, wat vernieuwend

mister blonde

Die scores zeggen me niet zoveel. Vond bijna alle films die ik noemde beter, juist omdat het minder lopende band werk was. Die films deden het trouwens over het algemeen ook allemaal goed.

mister blonde

Trouwens, je pakt nu deze eruit terwijl een captain america, thor 1 en 2 of een van de iron man vervolgen lager scoren. Verder scoort niet alleen Nolan (toch al een), maar ook de nieuwe Singer hoger. De gemiddeldes van Raimi, de andere X-mens of de eerste batman blijven niet ver achter, dus ik weet niet wat dat zou moeten bewijzen. Maar jij vindt een regisseur met weinig visie een pre?

avatar van jeffur

jeffur

Evangeline Lilly

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

jeffur schreef:

Evangeline Lilly

heb je de film al gezien?

Wel erg benieuwd naar deze film al weet ik het niet geheel zeker met Rudd.

Nooit echt gek op geweest. Snel weer naar de bios.

avatar van jeffur

jeffur

Timothyvdmeer schreef:

heb je de film al gezien?

Wel erg benieuwd naar deze film al weet ik het niet geheel zeker met Rudd.

Nooit echt gek op geweest. Snel weer naar de bios.

Nee tuurlijk niet Het is gewoon instant 5 sterren voor mij bij deze vrouw Zal hem wel veranderen wanneer ik hem gezien heb.

avatar van megalie

megalie

Goeie score op De Filmblog, nog geen score op RT. Maar ben al blij met die ene positieve review.

avatar van Mattiman

Mattiman

Paul Rudds doorbraak als superheld is een feit en wees gerust: Ant-Man is dik in orde en geen teleurstelling zoals verwacht. De film is op zijn best wanneer er met actie op mierenniveau en humor wordt rondgestrooid. Ant-Man is een vermakelijke actiekomedie (en de beste Marvel-film van het jaar), maar toch mist de prent iets om tot de top te behoren. En dat iets is waarschijnlijk Edgar Wright in de regisseursstoel.

Mijn uitgebreide review van Ant-Man kan je hier lezen!

avatar van schumacher

schumacher

Goeie & vermakelijke film.

Ook weer wat leuke lachmomentjes.

avatar van K. V.

K. V.

Tickets gewonnen voor deze film en toch wel aangenaam verrast geweest. 'k vond dat de film minder de nadruk legde op de special effects, wat een goeie zaak was. Het zag er wel allemaal erg goed uit.

De film heeft een goeie mix van verhaal, actie en humor en de speelduur was ook goed, 'k heb me zeker niet verveeld.

Ook de cast deed het prima.

'k had een beetje schrik dat het een zoveelste superheldenfilm ging zijn, maar dit is een toffe film geworden, die zeker het bekijken waard is.

avatar van DiDa

DiDa

Goed om te lezen dat deze productie minder nadruk op de special effects legt. Dat is hetgene wat Age Of Ultron de das om deed. Back to basics, dus. Cool!