• 9.378.629 stemmen

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Anna Faris, Anthony Anderson en Kevin Hart

Releasedatum: 18 december 2003

Plot Scary Movie 3

"Great trilogies come in threes."

Cindy is nu televisiejournalist en maakt een reportage over graancirkels op de boerderij van Tom (Sheen), die zijn vrouw in een auto-ongeluk heeft verloren. Ook wordt ze verliefd op Toms broer George (Rex), een witte rapper. Cindy komt erachter dat er een videoband in circulatie is, en iedereen die de band kijkt gaat na zeven dagen dood. Het is dus aan Cindy, Tom, George en de president (Leslie Nielsen) om de wereld te redden voordat deze band op tv komt.

avatar van davidov

davidov

nou....de verassingen zijn eraf, de shock van HEEJ DAT IS .... UIT .... MET DIE ....., zal je dus niet meer hebben maar lachen moet je zeker nog wel...grappig blijft het altijd maar je voelt je gewoon niet zo slim van "ik weet waar dit uit is"

ja ff spoiler tekens zetten dus volgende keer plz

avatar van Idol

Idol

wel op sommige stukken erg gelachen, vooral als ze de film signs na gaan doen erg grappig

avatar van Wouter

Zucker zelf....

En hij gaat vier ook doen...

avatar van hans vd togt

hans vd togt

Wouter schreef:

Zucker zelf....

En hij gaat vier ook doen...

when does the hurting stops...

avatar van Sjaak

Sjaak

Afgezaagd Leuk.. maar dus wel leuk.

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

goede film beter dan de vorige delen.

in de bioscoop kwamen we soms niet bij van het lachen

avatar van witte_raaf

witte_raaf

Vond het een waardeloze en bovendien zeer beledigende film waarover men zich in Hollywood eens flink achter de oren zou moeten krabben. Gaat dit (NOT!) zien! Dit is niet meer grappig of cynisch maar puur sarcasme en beledigend.

Zaten ongeveer 200 mensen in de zaal, maar niemand had bij het verlaten van de zaal ook nog maar de schijn van een glimlach op z´n gezicht...

avatar van Fabrice

Fabrice

Nou je haalt me de woorden uit de mond .. we hadden geen alternatief (gaan vaak naar de bioscoop) en wilde die avond toch graag .. 'Scary movie' dan maar - wat een kxt avond !

Ik voelde me genaaid ... scary shit

avatar van SeB

SeB

Ik snap niet wat jullie allemaal zitten te zeiken hoor..:S

WTF! Deze is nog beter dan de eerste!

Ik lag HEEEELEEEMAAAL in een deuk daar in de bio..

Ik snap jullie niet :S WAAR IS JULLIE HUMOR!??

NOu ja, ik vond hem ZEKER wel een 5 waard!

SeB

avatar van dikkeballuh

dikkeballuh

Leuk !

avatar van Jordy

Jordy

Natuurlijk weer hetzelfde verhaal als bij de andere twee... ongelofelijk flauw, ongelofelijk lage humor, maar een paar geniale grappen die de boel een beetje redden. Vooral de stukken rond 8 mile waren erg grappig. En richting het eind wanneer de halve Wu-Tang Clan langskomt:These men died for their country... Send flowers to their bitches and hoes!

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik vond hem top

Het is net zoals Hotshots dus elke scene wel iets leuks , de meeste grappen zie je aankomen maar dan nog lag ik dubbel. Ik vraag me soms echt af hoe ze dat bedenken.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

moviefreak#1 schreef:

Ik vond hem top

Dit bericht is door mijn broertje geplaatst op mijn account , ik was mijn handen in onschuld

avatar van master_yoda

master_yoda

pfff als je de trailer hebt gezien dan heb je ook de film gezien

grtzzz

master yoda

ps: scary movie 1 en 2 waren veel beter

avatar van amco

amco

alle scary movies zijn gewoon dom, de eerste viel nog wel mee(als je hem voor de eerste keer ziet) maar voor de rest

avatar van Nouseforaname

Nouseforaname

Deze film was echt supermelig!! ik heb helemaal in een deuk gelegen.......deze ga ik zeker aanschaffen op dvd, ik heb de eerste 2 delen ook al!! dus deze hoort er zeker bij

avatar van Teskuh17

Teskuh17

Totaal geen leuke film.. de slechtste van 3 scary movie films.. 1,5

avatar van nice guy eddy

nice guy eddy

wat ik zo achterlijk vindt is de titel "scary movie" shit man ze lachen gewoon elke blockbuster uit 8mile scary? slecht bezig

avatar van Safri

Safri

Ik vond hem behoorlijk vermakelijk hoor. Lekker onzinfilmpje met 2 scenes die op het randje van absolute grofheid balanceren.

avatar van saske

saske

hij is in ieder geval beter dan de tweede allé dat was niet zo moeilijk.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Hoorde dat veel mensen het niet zagen zitten dat de Wayans broers niet meer betrokken zouden zijn bij de Scary Movie reeks, maar ik vond dat eigenlijk wel een idee. Het tweede deel was al een stuk minder leuk en ik had het wel een beetje gezien. Gelukkig nam Zucker het stokje over, ik hoopte eindelijk op iets meer niveau á la Naked Gun en Airplane.

En hoewel dit laatste niet echt het geval is, Scary Movie is nog steeds verre van een Naked Gun of Airplane, toch is Scary Movie 3 een behoorlijke verbetering in vergelijking met het matige eerste deel. Het script bevat in ieder geval een paar erg geestige momenten, bepaalde settings zijn erg goed gekopiëerd en meester droogkloot Leslie Nielsen is en blijft gewoon geniaal.

avatar van eerdekes

eerdekes

Wat 'n tegenvaller moet ik zeggen.

Ok er zaten komische scènes in vooral die met die een van world idol .

Maar buiten dat word je echt overrompeld met grapjes die niet grappig zijn erger nog : afgezaagd.

avatar van audia8w12

audia8w12

Van mij krijgt ie 3 sterren.

Vooral voor de geslaagde parodies....,

Suppr leuk gedaan.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Best geslaagde persiflagefilm met de enige echte master-of-parody: Charlie Sheen.

Heeft al redelijk wat van dit soort films gedaan en daarom kan ik hem moeilijk serieus nemen in andere rollen

Leukste stuk is natuurlijk wanneer "Michael Jackson" ten tonele verschijnt, maar ook wanneer die broer gaat rappen en hij per ongeluk voor racist wordt aangezien.

3 sterren want ik heb best wel gelachen.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Captain Pervert schreef:
Leukste stuk is natuurlijk wanneer "Michael Jackson" ten tonele verschijnt.

Klopt, maar jammer genoeg was die grap al te bewonderen in de trailer.

avatar van eerdekes

eerdekes

Dat "dom" blondje was super irritant

avatar van Sjan

Sjan

Toch weer goed moeten lachen. De grapdichtheid is in het begin zeer hoog en zakt jammergenoeg daarna een beetje in. Af en toe toch ong goed voor een schaterlach en Sheen en Nielsen maken het nog net iets grappiger allemaal. 3*

avatar van Sjan

Sjan

Oh ja en erg leuk was ook de exacte zin die ook in BASEketball voorkomt: 'I'm so excited!'...'you excited? Feel these nipples!'

avatar van Rujar

Rujar

Beeldkwaliteit: 2

Geluidkwaliteit: 2

Acteerprestaties: 2

Orginaliteit: 1

Vermaak: 3

Overall: 2,0

Dit moet nu de laatste in de serie zijn. Ze worden steeds minder.

(ach de parodies blijven hillarisch), de film is alleen voor de echte Scary Movie fan.......

avatar van barend

barend

best goeie film.

soms saaie delen en veel te veel van the ring in de film verwerkt.