Scary Movie 3 (2003)
Geregisseerd door: David Zucker
Met onder meer: Anna Faris, Anthony Anderson en Kevin Hart
Releasedatum: 18 december 2003
Plot Scary Movie 3
"Great trilogies come in threes."
Cindy is nu televisiejournalist en maakt een reportage over graancirkels op de boerderij van Tom (Sheen), die zijn vrouw in een auto-ongeluk heeft verloren. Ook wordt ze verliefd op Toms broer George (Rex), een witte rapper. Cindy komt erachter dat er een videoband in circulatie is, en iedereen die de band kijkt gaat na zeven dagen dood. Het is dus aan Cindy, Tom, George en de president (Leslie Nielsen) om de wereld te redden voordat deze band op tv komt.
Cindy Campbell
CJ
Ross Giggins
Becca
T®inity
Ja Rule is een ongetallenteerd ratje, IG geeft hem gewoon een lable wat na zijn beef met Eminem & 50 Cent (en bijna met heel de rapscene) niks meer waard is. Ja Rule back 2 tha underground.
T®inity
kan best wel maar Suge Knight is bevriend met Murder Inc. Ja heeft nummer met Fatal Hussein en die is van Outlawz dus maar jij vind maybe ja rule shit maar ja is jouw opinion
Ja Rule is filthy Garbage. Loose Change betekent zijn ondergang voor zijn carriere.
Ja Rule
Weetje nog toen EM half jaar een break nam en terug kwam en gigantisch werd w8 maar als Ja Rule binnen een jaar terug komt hij is nu bezig met nummer schrijven voor een doublealbum de nummers van hem zijn sowieso goed dus laat staan als ie een half jaar heeft om nummers te maken en misschien vind je Ja shit maar zo zijn sommige mensen die willen alleen muziek en dat soort shit goed vinden dat iedereen goed vindt ze willen gewoon meelopen willen jullie zeggen dat nummers als We dont give a fuck, Murderers, Holla Holla en shit niet goed zijn???
Ja Rule
loose change betekent cker niet zijn ondergang hij gaat verder met films na zijn aankomende double-album
Ja Rule
wat doet dmx dan dmx was bevriend met Ja en ja wordt bekend door op pac te lijken en stem van dmx maar Ja wordt beter als dmx en hij gaat gelijk dissen die bitch
Ja Rule
maar ik heb geen zin om hier mee doortegaan op een SCARY MOVIE forum dus
bylar
Te veel woorden die ik niet ken of begrijp.
Yo man, wat de fuck is een beef en what de hell een lable?
Ja Rule
wat the fuck heeft dat met mijn quote te maken?
T®inity
DMX werd ook vergeleken met Pac, nu heeft 50 cent die vergelijking ook aan zijn broek hangen, het enige wat Ja gemeen heeft met Pac is dat ze hetzelfde gaan eindigen. DMX is nu niet meer bevriend met Ja, zoals bijna iedereen, iedereen kiest de Shady Side, en als je probeert de 2 Populairste rappers te dissen, kan je je carriere gedag zeggen. Iedereen is voor de dood voor Em's lyrics hij heeft zo een grote invloed in de rapscene. Diss Shady, And your Career is going Bye Bye.
Ja Rule
welke 2 populairste?? em & 50?? 50 is shit maar dan ook egt SHIT hij is gewoon mad dat ja rule eerder populair was en trouwens maybe doen ze deze shit wel express voor aandacht of zo of voor verkoop who knows... maar nu ben ik klaar met dit
Sjoerd
word, dawg...
Ja Rule
Say what?? HAHAHA diss shady and your career is going bye bye?? hahaha diss shady and the bitch is scared of you for get killed en ga niet zeggen dat het shit is want check http://www2.telegraaf.nl/prive/article3081091.ece EM doet alsof ie black is maar als ie bedreigt wordt is ie gelijk een zielig klein bitch wannabe gangsta HAHAHA holla at that
petey
- 1901 berichten
kan je echt trots op zijn, weer een rapper die iemand anders dreigt te vermoorden.
WAT EEN VOORBEELD.
Geef mij dan maar Frans Bauer.
Jordy
Ik geef toe dat ik degene was die deze discussie uitlokte, maar zullen we het hier bij laten? heeft niet veel meer met de film te maken
Quido
Phooze
Ik heb eigenlijk wel moeten lachen om de trailer... vooral bij Pamela Anderson en Michael Jackson
EmDee
...een soort van braille...

Scary Movie 5

Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
Animatie / Komedie, 2005

Recep Ivedik
Komedie, 2008
parodievhsspoofhorror spoofbuitenaardse invasiecrop circle tv news anchormysterious deathhorror parody dumb blonde