• 9.377.553 stemmen

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Anna Faris, Anthony Anderson en Kevin Hart

Releasedatum: 18 december 2003

Plot Scary Movie 3

"Great trilogies come in threes."

Cindy is nu televisiejournalist en maakt een reportage over graancirkels op de boerderij van Tom (Sheen), die zijn vrouw in een auto-ongeluk heeft verloren. Ook wordt ze verliefd op Toms broer George (Rex), een witte rapper. Cindy komt erachter dat er een videoband in circulatie is, en iedereen die de band kijkt gaat na zeven dagen dood. Het is dus aan Cindy, Tom, George en de president (Leslie Nielsen) om de wereld te redden voordat deze band op tv komt.

avatar van Joyy

Joyy

komt die fles port vandaag toch nog van pas (poltergeist)

laterzzzzzzzzz;)

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Deel 1 vond ik leuker dan deel 2, en achteraf ook dan deel 3. Maar toch vond ik dit zeker geen slecht Scary Movie deel. Vooral de parodie's op 8 Mile en The Ring vond ik goed gelukt. Hier en daar vond ik het echt té flauw, nu is dat wel de bedoeling bij dit soort films.. Nou ja ik heb me in ieder geval goed vermaakt.

avatar van White Trash

White Trash

Leuke film met de nodige grappige momeneten waar om gelachen kan worden. De humor is flauw daat moet je van houden. Op het eind met die aliens heb ik om dubbel gelegen..

avatar van movieaddictt

movieaddictt

Veel beter dan deel 2, waar ik dus echt helemaal op afgeknapt ben.

Maar ze hadden moeten stoppen na dit deel!

Geen deel 4, die echt super slecht was.

Maar zeker geen deel 5!

Dan was het een leuke triologie geweest ( Behalve deel 2 dan ).

avatar van semmie12

semmie12

beter dan 2,maar evengoed niet echt leuk.

avatar van Willie_Baas

Willie_Baas

de beste uit de reeks. 4*, vanwege de lol die ik er een week later nog om had.

avatar van MovieFreak1995

MovieFreak1995

eigelijk is het gewoon een pruts film, maar omdat ik er zo hard van moest lachen moet ik hem gewoon een 4 geven

avatar van clockwork72

clockwork72

al die scary movie films zijn wel leuk met een paar vrienden en een kratje bier erbij

avatar van yeyo

yeyo

Scary movie 1&2 waren nog goed voor wat ze waren, maar dit vind ik toch ongelofelijk slecht.

Het verhaal (lees: de leidraad tussen de flauwe grappen) is zo vergezocht, de parodieën hebben niets met elkaar te maken. En in plaats dat er op een subtiele manier verwijzingen worden gemaakt naar bekende films, worden ze gewoon bijna letterlijk nagespeeld door andere acteurs. Die scène uit Signs bijvoorbeeld, met het auto ongeluk, ziet er bijna exact hetzelfde uit. Voor de rest krijgen we nog een overvloed aan de meest willekeurige slapstick, het slachtoffer hiervan is bijna altijd de kleine Cody (de makers vonden hem blijkbaar even irritant dan ikzelf).

Niet dat de Wayans broertjes komische genieën zijn, maar in Scary Movie 3 worden ze vervangen door de irritantste acteurs in de business: Queen Latifah, Charlie Sheen, Anthony Andersson,..

Alleen veteraan Leslie Nielsen weet als de president een grappige rol neer te zetten.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

David Zucker is mijn favo regie maar in in dit deel van scary

movie3 is iets minder!? na deel 3 komt deel 4 hopelijk is die

better.

avatar van yeyo

yeyo

Je moet maar is naar wat andere films van je "favo regie" David Zucker kijken. Naked Gun en Top Secret! bijvoorbeeld, die zijn veel beter.

avatar van jordandejong

jordandejong

ik vin het de slechtste. Ik heb er vrijwel niet om kunnen lachen. Die Aliens die uit hun vinger pissen bijv totaal niet grappig.

avatar van maxo922

maxo922

De beste van het kwartet in mijn ogen.

avatar van charmed one

charmed one

weer een geweldig vervolg. maar deel een is nog steeds het beste deel uit de reeks.maar ik heb hier ook weer in een deuk gelegen.hij was wel stukken beter dan het tweede deel. het tweede deel vind ik het miste deel van allemaal. maar in dit deel zitten weer leukere grappen in dan deel 2. er komt ook een deel 5 ik hoop dat hij ook weer geweldig gaat worden.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Oei.

Ik vond dit deel nog slechter dan deel 1 en 2.

De grappen waren wel oke.

Maar het verhaal was zo saai. Het boeide me niet echt.

Het kwam langzaam op gang.

Toch heb ik me wel vermaakt. Toch 2*

avatar van deTuinman

deTuinman

klopt, de wayan brothers hebben alleen 1 en 2 gemaakt en dat is duidelijk te zien

avatar van mathias265

mathias265

heb toch wel veel gelachen bij deze film !

avatar van Kilii

Kilii

Beste stuk uit de film waren de Matrix parodies.

Beter dan deel 2 slechter dan 1.

avatar van Tarkus

Tarkus

Niet te veel bij nadenken is de boodschap bij deze filmen.

Een paar geslaagde jokes zitten er in deze prent, met verwijzingen naar de originele filmen.

Niet alles is echt geslaagd maar het is eens een leuk filmpje om zien, maar meer moet je er niet achter zoeken.

avatar van Friac

Friac

Scary Movie 1 vond ik een leuke film toen hij uitkwam, Scary Movie 2 heb ik nooit gezien. Toevallig zapte ik voorbij deze Scary Movie 3 (op mijn ééntje, dus zonder kratjes bier en vrienden) en eerlijk gezegd heb ik me nog geamuseerd bij het bekijken van deze film.

Het verhaaltje is behoorlijk mager, maar we moeten onszelf natuurlijk niets wijsmaken: dit soort films gaat voor de enorm flauwe 'Hot Shots!'-grappen, en Scary Movie 3 bevat toch een aardig aantal geslaagde flauwe grappen. De casting van Leslie Nielsen doet overigens ook altijd goed bij dit soort films.

avatar van GijsDeBeelde

GijsDeBeelde

Het oude recept, blijft op sommige momenten hilarisch. Maar het niveau van de humor laat het toch wel iets te vaak afweten.

avatar van maxzeehond

maxzeehond

Absoluut de beste uit de reeks. Een aantal zeer geslaagde grappen. En vond het ook erg leuk dat bijvoorbeeld de scènes van het auto-ongeluk eigenlijk gewoon hetzelfde was als in the Signs, alleen dan net ietsjes anders. Ook The Ring en 8 Mile waren erg leuk in de film verwerkt.

avatar van Jules15

Jules15

Echt een grappige film!

Ik had telkens lol om de flauwste humor.

Echt een aanrader als je even niet wilt nadenken en wilt lachen!

avatar van film_kaza

film_kaza

Leuke film. Jammer dat ik alle grappen nog ken van vroeger.

Ik vind deze grappen leuker als de oude Scary Movie. Die gingen vooral over poep, seks etc. Hier kon ik meer om lachen.

Leuke referencies aan de bekende films als The Ring, The Others, Matrix en nog vele andere.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Wat mij betreft de slechtste van het hele Scary Movie gebeuren. Charlie Sheen vind ik maar een irritante acteur. Dat is ook de reden dat ik niet naar Two And A half Man en zijn andere films kijk. Alleen het op de hak nemen van de Ring kan ik nog een pluspunt geven.

avatar van hefmak

hefmak

De beste van de reeks (deel 1 t/m 4). De grappen zijn scherper en volgen elkaar sneller op.

avatar van van duijn

van duijn

Vond hem erg grappig. vooral met de aliëns was erg leuk.

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Een vermakelijke film. Wel soms te flauwe humor.

avatar van Ju-On 1990

Ju-On 1990

Beste uit de reeks.

Vooral The ring was erg leuk.