Genre: Horror / Thriller
Releasedatum: 14 juli 2016
Bekijk via CineMember
Plot The Neon Demon
"Beauty is vicious."
Jesse is een aspirerend model dat besluit te vertrekken naar Los Angeles. Daar aangekomen raakt haar jeugdigheid en levenskracht gevangen in een wereld van schoonheid en teloorgang door geobsedeerde vrouwen die er alles voor over hebben om te krijgen wat zij bezit.
Jesse
Hank
Mikey
Casting Director
Zwolle84
Wat een prachtige poster.
Aan prachtige posters geen gebrek bij deze film:
DVD-T
Er zijn inderdaad heel veel mooie posters van The Neon Demon te vinden, maar vind dit toch wel de mooiste.
mjk87 (moderator films)
Lekkere beat ook eronder. Deze film gaat fantastisch worden. En een ritje naar een bios met groot scherm en goed geluid waard. Denk dat dit er één voor de filmhuizen wordt?
Zwolle84
Denk dat dit er één voor de filmhuizen wordt?
Pathé kondigt hem ook aan: The Neon Demon -Trailer & Laatste nieuws - Pathé - pathe.nl
Zal wel weer uitsluitend in de Randstad zijn.
mjk87 (moderator films)
Dat klopt ja, maar JT in ieder geval niet. Hopen dat Eye hem in de grote zaal gaat draaien.
Malick
In tegenstelling tot de rest hier begin ik zo langzamerhand af te haken. De invloed van Jodorowsky doet hem duidelijk niet goed. Vind het zelfs griezelig worden ...
Basto
- 11952 berichten
Welke invloeden van Jodorowsky zie je dan? Ik weet dat Refn fan is, maar ophet driehoekje na, zie ik er geen Jodorowsky in. Maak me meer zorgen dat hij 'slechts' voortborduur op de ingeslagen weg van Drive en OGF. En dan hebben we ook nog Lost River gehad.
Desalniettemin verwacht ik er weer verl van.
nummer2
Mmm....hoopte juist voor deze film voor het eerst JT uit te gaan proberen. Erg jammer als zij deze film niet tonen.
mjk87 (moderator films)
Is nog niet zeker, JT heeft sowieso een beperkte lijst met hun verwachte films. Maar hoe dan ook lijkt me dit geen film die bij JT gaat draaien, maar misschien worden we nog verrast.
Fijne beelden hoor, een soort mix van Black Swan, Mulholland Dr. en de vorige twee films van Refn.
horizons
Ben benieuwd of de film lokaal dan wel gaat draaien hier in de buurt.
Met de beat van de laatste trailer is de lijn Drive-Only God Forgives op het visuele en audiovisuele nogal duidelijk. Niet erg. Een regisseur mag een eigen herkenbare stijl hebben.
Het verhaal lijkt een lichtelijke fucked up versie van Black Swan.
Maar volgens mij val ik in herhaling.
In ieder geval film waar ik benieuwd naar ben.
Malick
Griezelig? Is dat iets negatiefs dan?
horizons
Die symboliek is te zien ja daarom ben ik erg benieuwd hoe dit wordt uitgewerkt.
Cikx
Wat doet je precies denken aan Mulholland Drive?
mjk87 (moderator films)
Locaties, manier van acteren, een bepaalde verstildheid.
Cikx
Ah, duidelijk. Ik vind zelf Mulholland Drive erg dromerig en surrealistisch qua sfeer, waar Refn zijn films altijd hypergestileerd zijn. Toch kan ik beide stijlen heel erg waarderen.
Kan niet wachten! morgen draait die op Cannes?
Cikx
Blijkbaar net als Only God Forgives uitgejouwd op Cannes. Maar goed, niet geheel verrassend natuurlijk.
'The Neon Demon' Was Booed at Cannes - Bloody Disgusting! - bloody-disgusting.com
msLynch
NWR is waarschijnlijk 1 van mijn meest favoriete contemporary regisseurs, dus uiteraard kijk ik hier ontzettend naar uit!
John Milton
Ik kon Only God Forgives behoorlijk waarderen en die werd zoals gezegd ook uitgejouwd , dus ik trek daar ook nu geen conclusies uit
leatherhead
Van dat verzuurde Cannes publiek kun je je inderdaad beter weinig aantrekken.
John Milton
The Neon Demon - Little White Lies - lwlies.com
5 sterren van Little White Lies
kevin_vp
Lees de reacties niet mensen, in sommige staan grote spoilers !
De negatieve reacties zijn er o.w.v. het gruwelijk veel bloedvergieten.
+ Nog nihilistischer dan OGF.
Mjah, een arthouse horrorfilm wordt daar in de Cannes hoofdcompetitie ook niet vaak gedraaid, was wel te voorzien...
Malick
Enig idee waar ik de persconferentie van vanochtend kan terugkijken? Zou om 11 uur beginnen.
Fortune
Boeee! Ik dacht altijd dat Cannes een enigszins chique aangelegenheid was? Critici die hardop boe gaan roepen is toch belachelijk..
Warp
Vind het ook erg sneu en laag, mensen die aan de film hebben meegeholpen zijn daar ook gewoon aanwezig. Schijnt ook wel vaker te gebeuren op Cannes..
THE NEON DEMON - Press Conference - EV - Cannes 2016 - YouTube

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'