Genre: Horror / Thriller
Releasedatum: 14 juli 2016
Bekijk via CineMember
Plot The Neon Demon
"Beauty is vicious."
Jesse is een aspirerend model dat besluit te vertrekken naar Los Angeles. Daar aangekomen raakt haar jeugdigheid en levenskracht gevangen in een wereld van schoonheid en teloorgang door geobsedeerde vrouwen die er alles voor over hebben om te krijgen wat zij bezit.
Jesse
Mikey
Casting Director
Goodfella
Bij Nicolas Winding Refn:
Opnamen van The Neon Demon zijn vandaag begonnen: Nicolas Winding Refn's Female Horror Film 'The Neon Demon | Thompson on Hollywood - blogs.indiewire.com
Volgens IMDb heeft Natasha Braier (oa The Rover) cameraman Philippe Le Sourd vervangen.
jacobine_rodijk
Jammer dat Mulligan weggevallen is, had haar graag in een horrorfilm willen zien.
leatherhead
Refn op de horrortour, ben benieuwd of hij het genre wat nieuw leven in kan blazen. Poster ziet er in ieder geval al aardig uit.
Naomi Watts
Uiteraard kijk ik hier naar uit, precies in mijn straatje. Heerlijke cast, al gaat het natuurlijk o mde vorm. Cliff Martinez maakt de score weer en Natasha Braier (The Rover) neemt de cinematografie voor haar rekening. Dat was eerst Phillippe Le Sourd. Netjes.
edit: en deze net onder ogen gekregen van een 'opengereten' Cody Renee met Jena Malone.
Spartaan1986
Winding Refn gaat slasher en psychologische horror combineren. Ben erg benieuwd
sinterklaas
Klinkt een beetje als Maps to the Stars...
Maar ik kijk er wel zeker weer naar uit!
Wel jammer dat Gosling niet gecast wordt.
Naomi Watts
Foto van Elle Fanning in The Neon Demon. Sweet! Braier goes Debie.
John Milton
Foto van Elle Fanning in The Neon Demon. Sweet! Braier goes Debie.
Ik kijk hier ook naar uit. Only God Forgives vond ik erg de moeite waard laatst (I read you feel the same way), nadat ik bang was gemaakt door alle kritische geluiden. Van Keanu word ik doorgaans niet heel gelukkig, maar misschien valt het mee.
John Milton
Ik lees dat Refn voor high frame rate gaat, 60 fps: Nicolas Winding Refn Goes 60 fps For 'The Neon Demon' | The Playlist - blogs.indiewire.com
Naomi Watts
Tof JM, had ik even gemist maar zeer goed nieuws. TND leent zich daar beter voor dan een The Hobbit. Kritieken ok Only God zijn zwaar overtrokken.
John Milton
Dat denk ik ook, ik vond het niets bij The Hobbit. Ik ga deze absoluut op het grote doek zien als dat lukt.
Badalamenti
Wat moet ik mij hier precies bij voorstellen..... wordt het beeld mooier, helderder, scherper, meer kleur, diepte ? en waarom werkt het blijkbaar niet bij elke film ?
HALVE TAMME. (moderator series)
Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, ik ben benieuwd.
horizons
Het beeld is dan vloeiender en preciezer.
Bij films kan dat een raar effect geven. Zoals het ook bij the hobbit uitzag alsof je naar een toneelstuk keek.
Daarom zijn er dan weer games die de fps op 24, max30, zetten om zo een filmisch effect te creëren.
TornadoEF5
Ik kijk ook uit naar deze. Nog een achttal maandjes wachten dus.
Cikx
Heb hier ontzettend hoge verwachtingen van, als het zo uitpakt als ik hoop dan zou die zo in mijn top 5 kunnen belanden. De synopsis spreekt me enorm aan (zolang het maar geen veredelde vampieren film wordt) en ik hoop echt dat Refn de neon-achtige audiovisuele stijl van Only God Forgives weer oppakt. Ook het kenmerkende trage tempo zou in een horrorfilm ontzettend goed kunnen werken om een hoop spanning op te bouwen.
TornadoEF5
Sluit ik me volledig bij aan. Ik ben een liefhebber van de stijl die Refn hanteert (zowel over de trage stijl, maar ook van het gebruik van neonkleuren). Horror is een genre die me zeker ligt, al heb ik liever geen over-the-topfilm, maar dat verwacht ik ook niet van deze Deense regisseur. Dit komt wel goed, denk ik!
mikey
Je hoort het wel vaker: in de mode/ modellenwereld is heel wat mis. Allereerst natuurlijk de oppervlakkigheid, en vervolgens: vampirisme (in dit geval?).
Ben wel erg benieuwd. Ik vond Drive ook best cool.
John Milton
Ik kijk ook uit naar deze. Nog een achttal maandjes wachten dus.
TornadoEF5
Ik weet niet vanwaar ik die acht maanden destijds haalde. Wel weet ik dat ik onlangs (vorige week en deze week) al naarstig naar een release datum had gezocht, maar deze niet gevonden heb.
De film zal volgens mij nog niet voor direct zijn. Ik hoop op een late lente/zomer release date. Ook omdat het dan vrij kalm is, maar voorlopig is het dus gissen.
Wel kan ik zeggen dat het film is waar ik op dit moment het meest naar uitkijk. Zie mijn lijstje van films ... + Passengers dat wel eens de SF van het jaar kan zijn.
EDIT: Laatste bronnen gaven aan dat het een zomer release date zal worden (zoals ik dus al dacht). Zie link

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod