• 9.377.366 stemmen

Geregisseerd door: Lodewijk Crijns

Met onder meer: Monique van der Werff, Tara Elders en Dragan Bakema

Gesproken taal: Nederlands

Plot Loverboy

Scholiere Denise is ontevreden met haar leven en als ze de 19-jarige charmante Michael tegenkomt lijkt haar verlangen naar luxe en romantiek vervuld te worden. Maar Michael investeert in haar uit eigenbelang.

avatar van shaggy999

shaggy999

Hallo

ik heb een vraag ben al een langetijd opzoek naar loverboy.

ik wil em graag van iemand kopen als dat kan. me email adres is [email protected] ook als msn. ik hoop dat je terug reageert.

groetjes patrick

avatar van HiLL

HiLL

Zeker een goeie TV film..goed gecast, actueel, realistisch. Ik kom me goed inleven in de karakters. En ja ook het oog wil wat.. pff ze is lekker!

avatar van DOA

DOA

Ik vond het wel een bepaalde amusemenstwaarde hebben en ik weet ook dat dit echt gebeurt... Maar toch irriteerde ik me aan het feit dat er zulke domme mensen zijn, die overal met open ogen in lopen. Voor het goed gecreerede sfeer waar het film zich in afspeeld:

*2,5*

avatar van Kai

Kai

Volgens mij heeft dat niks met domheid te maken. Die meisjes worden goed geselecteerd door bijvoorbeeld te kijken naar de problemen die ze hebben met hun ouders ofzo. De meisjes worden dan afhankelijk gemaakt doormiddel van bijvoorbeeld geld en hebben daarna geen andere keus dan te doen wat de pooier zegt. Omdat in de tussentijd alle sociale contacten zijn verwaterd.

avatar van Patrickvanschaik

Patrickvanschaik

• 2096 stemmen

Nog steed onbekend waar je deze film kan kopen?

Quido

Hij is nooit uitgebracht op video of dvd. Hij zal vast nog wel eens herhaald worden samen met wat andere telefilms.

avatar van Wouter

Zal ook wel nooit op dvd komen, vanwege het gebruik van muziek en videoclips.

avatar van roelio

roelio

Webby schreef:

Ik heb hem op dvd gekopieerd... ben nu bezig met een design voor de cover. Allemaal voor eigen gebruik hoor, ik ga er geen handeltje in doen

Ik ben op zoek naar een kopie. kan jij me helpen?

mail: [email protected]

bvd

avatar van Patrickvanschaik

Patrickvanschaik

• 2096 stemmen

Hey Roelio weet jij al iets meer?

avatar van nuf

nuf

de actrice monique van der werff is nu ook te zien in de kindersoap ZOOP. ze speelt daar een punkertje.

ik vond haar in deze film toch stukken beter, al is zoop natuurlijk een soap.

avatar van mikoz

mikoz

Eigenlijk niet vergelijkbaar.

Een Volwassenfilm waar ze een hoer speelt en een ontschuldige kindersoap.

avatar van Wouter

Zo volwassen was deze film nu ook weer niet.

Echt een hele mooie SUPER film! Ik vond hem erg leuk.

avatar van RTBM

RTBM

Hoi iedereen ik heb mail van de VpRO ontvangen en de FIlm wordt Vrijdag 23 SEPTERBER 20:30 2005 wéér uitgezonden.

véél kijk plezier

avatar van Edie

Edie

Bedankt voor het vermelden, en leuk voor de mensen die de film nog niet gezien hebben.

Absoluut geen verplichte kost, en ik ga hem ook NIET wéér kijken.

2* blijven staan.

avatar van deejayp

deejayp

Deze film komt eind sept. begin okt. uit op dvd. (onder voorbehoud) Dus het lange wachten wordt beloond !

Quido

Weet je zeker dat het deze film is ? Bij Bridge staat wel een Loverboy gepland, maar ik volgens mij gaat het daar om een andere.

avatar van gotti

Lijkt me ook sterk. Of Crijns en co. hebben een hele grote zak met geld ergens vandaan getoverd.

Quido

Bij die van Bridge gaat het om Loverboy uit 2005.

Maar misschien bedoelt deejayp een andere maatschappij ? (hoewel mij dat ook sterk lijkt)

avatar van hesomesha

hesomesha

Ik wou even vragen of iemand weet vanaf welke leeftijd deze film is.

Kan ik nergens vinden namelijk.

dank jullie wel alvast voor de moeite

avatar van cornelis

cornelis

Dat kun je altijd vrij eenvoudig hier vinden. Het is overigens 12, wegens seks en grof taalgebruik.

avatar van Sollozzo

Sollozzo

Redelijk vermakelijk filmpje met bekende, blije top40 muziek.

Goed einde. (Hoofdrolspeelster mag er trouwens ook wel zijn)

avatar van DRJeFF

DRJeFF

Aangezien onderzoek heeft aangetoond dat 93% van de loverboys van allochtone afkomst is vind ik deze film niet zo geloofwaardig.Een zeer voorzichtige film."laten we de loverboy michael noemen maar wel n arabisch petje laten dragen"

Zwakke film.

avatar van IcU

IcU

Ik vond het wel een goeie film. Best realistish en op niet zo'n dramatishe manier gefilmt. Acteer prestaties hier en daar wat zwak, maar niet slecht. 3½*

avatar van Wouter

'Best realistisch' vond ik het helemaal niet en de acteerprestaties vond ik hier en daar ronduit zwak. Een film die vooral vervelend behaagziek aanvoelt.

avatar van stan

stan

Het was een saaie film en het einde was ook een beetje nep, met die messteek, het leek net alsof ze geen pijn had ofzo

niet meer dan 2* waard

avatar van mikoz

mikoz

zucht * Dat paste juist precies bij de film.

Weet iemand waarik de film "loverboy"kan downloaden ofso ?

De lijn in de film vind ik erg interessant en wil hem graag aan andere laten zien in de klas en waarschuwen voor loverboys zodat andere niet overkomt wat mij is overkomen.

Dankje !!

avatar van Wouter

Kijk dan liever Lilja 4-ever.

Betere film.

avatar van jasmyn