Loverboy (2003)
Met onder meer: Monique van der Werff, Tara Elders en Dragan Bakema
6,1 (674)
Gesproken taal: Nederlands
Plot Loverboy
Scholiere Denise is ontevreden met haar leven en als ze de 19-jarige charmante Michael tegenkomt lijkt haar verlangen naar luxe en romantiek vervuld te worden. Maar Michael investeert in haar uit eigenbelang.
shaggy999
Hallo
ik heb een vraag ben al een langetijd opzoek naar loverboy.
ik wil em graag van iemand kopen als dat kan. me email adres is [email protected] ook als msn. ik hoop dat je terug reageert.
groetjes patrick
HiLL
Zeker een goeie TV film..goed gecast, actueel, realistisch. Ik kom me goed inleven in de karakters. En ja ook het oog wil wat..
pff ze is lekker!
DOA
Ik vond het wel een bepaalde amusemenstwaarde hebben en ik weet ook dat dit echt gebeurt... Maar toch irriteerde ik me aan het feit dat er zulke domme mensen zijn, die overal met open ogen in lopen. Voor het goed gecreerede sfeer waar het film zich in afspeeld:
*2,5*
Kai
Volgens mij heeft dat niks met domheid te maken. Die meisjes worden goed geselecteerd door bijvoorbeeld te kijken naar de problemen die ze hebben met hun ouders ofzo. De meisjes worden dan afhankelijk gemaakt doormiddel van bijvoorbeeld geld en hebben daarna geen andere keus dan te doen wat de pooier zegt. Omdat in de tussentijd alle sociale contacten zijn verwaterd.
Quido
Hij is nooit uitgebracht op video of dvd. Hij zal vast nog wel eens herhaald worden samen met wat andere telefilms.
Zal ook wel nooit op dvd komen, vanwege het gebruik van muziek en videoclips.
roelio
Ik heb hem op dvd gekopieerd... ben nu bezig met een design voor de cover. Allemaal voor eigen gebruik hoor, ik ga er geen handeltje in doen
Ik ben op zoek naar een kopie. kan jij me helpen?
mail: [email protected]
bvd
nuf
de actrice monique van der werff is nu ook te zien in de kindersoap ZOOP. ze speelt daar een punkertje.
ik vond haar in deze film toch stukken beter, al is zoop natuurlijk een soap.
mikoz
Eigenlijk niet vergelijkbaar.
Een Volwassenfilm waar ze een hoer speelt en een ontschuldige kindersoap.
RTBM
Hoi iedereen ik heb mail van de VpRO ontvangen en de FIlm wordt Vrijdag 23 SEPTERBER 20:30 2005 wéér uitgezonden.
véél kijk plezier
Edie
Bedankt voor het vermelden, en leuk voor de mensen die de film nog niet gezien hebben.
Absoluut geen verplichte kost, en ik ga hem ook NIET wéér kijken.
2* blijven staan.
deejayp
Deze film komt eind sept. begin okt. uit op dvd. (onder voorbehoud) Dus het lange wachten wordt beloond !
Quido
Weet je zeker dat het deze film is ? Bij Bridge staat wel een Loverboy gepland, maar ik volgens mij gaat het daar om een andere.
Lijkt me ook sterk. Of Crijns en co. hebben een hele grote zak met geld ergens vandaan getoverd.
Quido
Bij die van Bridge gaat het om Loverboy uit 2005.
Maar misschien bedoelt deejayp een andere maatschappij ? (hoewel mij dat ook sterk lijkt)
hesomesha
Ik wou even vragen of iemand weet vanaf welke leeftijd deze film is.
Kan ik nergens vinden namelijk.
dank jullie wel alvast voor de moeite
Sollozzo
Redelijk vermakelijk filmpje met bekende, blije top40 muziek.
Goed einde. (Hoofdrolspeelster mag er trouwens ook wel zijn)
DRJeFF
Aangezien onderzoek heeft aangetoond dat 93% van de loverboys van allochtone afkomst is vind ik deze film niet zo geloofwaardig.Een zeer voorzichtige film."laten we de loverboy michael noemen maar wel n arabisch petje laten dragen"
Zwakke film.
IcU
Ik vond het wel een goeie film. Best realistish en op niet zo'n dramatishe manier gefilmt. Acteer prestaties hier en daar wat zwak, maar niet slecht. 3½*
'Best realistisch' vond ik het helemaal niet en de acteerprestaties vond ik hier en daar ronduit zwak. Een film die vooral vervelend behaagziek aanvoelt.
stan
Het was een saaie film en het einde was ook een beetje nep, met die messteek, het leek net alsof ze geen pijn had ofzo
niet meer dan 2* waard
blondgirl007
Weet iemand waarik de film "loverboy"kan downloaden ofso ?
De lijn in de film vind ik erg interessant en wil hem graag aan andere laten zien in de klas en waarschuwen voor loverboys zodat andere niet overkomt wat mij is overkomen.
Dankje !!

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'