Loverboy (2003)
Met onder meer: Monique van der Werff, Tara Elders en Dragan Bakema
6,1 (674)
Gesproken taal: Nederlands
Plot Loverboy
Scholiere Denise is ontevreden met haar leven en als ze de 19-jarige charmante Michael tegenkomt lijkt haar verlangen naar luxe en romantiek vervuld te worden. Maar Michael investeert in haar uit eigenbelang.
Ik ben zeer benieuwd naar deze nieuwe film van Lodewijk Crijns. Zijn vorige, Met Grote Blijdschap, was van grote klasse (nietwaar neo
Het is goed dat er eens een film wordt gemaakt over deze afschuwelijke praktijken van loverboys.
neo
Zijn vorige, Met Grote Blijdschap, was van grote klasse (nietwaar neo

Goodfella
sydney
Deze film wordt blijkbaar voor de TV gemaakt. Alhoewel het verhaal riekt naar plagiaat,
*kuch*Lilja 4-ever*kuch*
Dat lijkt me je reinste kolder wat je nu zegt. Dit is het verhaal van tientallen meisjes in Nederland en is helaas de realiteit. Niet verzonnen door Moodysson.
sydney
Nee, het riekt helemaal niet naar plagiaat. Moodysson is niet de enige die een film mag maken over dit thema.
Het script is al geschreven ruim voordat Lilja uit kwam, en ook de opnamen zijn al gestart voor de release van Lilja.
sydney
Oke, ik kende de achtergronden en de feiten niet. Ik geef me over!
Jos2
Daarbij is die film net uit in Holland. Zo snel maak je geen film.
Benieuwd of Crijns zijn aspiraties om Nijenhuisfilms te maken waarmaakt.
titan
*kuch*Lilja 4-ever*kuch*
In 1997 was er al Mandragora, over jongensprostitutie in Praag.
Queto Yurlunyur
En in 1913 al Traffic in Souls (al ging dat niet specifiek over jongeren). Zo zie je maar weer, bijna niets is helemaal nieuw meer tegenwoordig.
Van Daan Gielis van Motel films vernam ik het volgende:
'Het idee voor de film is gekomen van scenarioschrijfster Jacqueline Epskamp. Zij heeft veel over deze materie gelezen, gaf zelf ook les op een middelbare school en was dus met dit fenomeen bekend. Met regisseur Lodewijk Crijns en producenten Frans van Gestel en Jeroen Beker van Motel Films, heeft zij dit onderwerp uitgewerkt tot een scenario. Dit alles is ongeveer een jaar tot anderhalf jaar geleden begonnen.'
Violet-Oi!
Deze komt midden april op tv geloof ik, 12de ofzo.
Stond in de tros of vara gids!
Klopt Violet. Ik heb de datum en tijd hierboven alvast neergezet (dacht dat ik dat al gedaan had).
Ik zie erg uit naar deze film. Vind Crijns een erg goede regisseur.
Jos2
Ik zie erg uit naar deze film. Vind Crijns een erg goede regisseur.
Volgens mij heel anders dan zijn eerdere werk.
sjantal
Hee dat is dat irritante kind uit onderweg naar morgen toch??
Deze film is net nieuw en komt meteen al op tv.. is dat normaal?
Quentin
Net klaar met kijken, leuk maar t komt allemaal wat erg blij over (het tippelen enzo) 3,5/5 sterretjes
diddledidoo
Ongeloofwaardige baggerfilm, gemaakt door iemand met weinig realiteitszin. Bovendien word je erg overvoerd met muziek. Muziek moet ondersteunend zijn, maar trekt hier veel te veel aandacht en is hinderlijk aanwezig. Met een gedeeld scherm werken kan leuke effecten geven, maar ook hier is het weer ‘over the top’. Ik vond het acteerwerk ook maar matig. De karakters waren erg stereotiep en daardoor erg ongeloofwaardig. Kortom; flutfilm, die ik dan ook het minimale aan sterren geef: ½ *.
Linda
Dat idee had ik nou ook Quentin. Het leek net alsof ze er helemaal geen problemen mee had om de hoer uit te hangen. Verder wel een goede film. 3 sterren
Prima film.
De videoclip stijl maakt dat het grote aantal songs vrij goed tot hun recht komen. Het iets te rooskleurige verhaal is het grote minpunt van de film,
maar er valt genoeg te genieten.
pjotr
Ik vond 'm wel oké.....prima einde ook trouwens....
Ik stoorde me alleen aan de muziek. En dat kwam vooral omdat ik het idee had dat de liedjes allemaal op songtekst in de film gepast waren....
Ramon K
Ik heb ongeveer 30 minuten gekeken en stoorde me flink aan 't verschrikkelijk slechte acteerwerk. Heb de TV maar uitgezet en ben maar een pilsje gaan pakken in het mooie Asten.......

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus