• 9.379.407 stemmen

Met onder meer: Mark Wahlberg, Edward Norton en Charlize Theron

Gesproken taal: Oekraïens, Engels en Italiaans

Releasedatum: 4 september 2003

Plot The Italian Job

"Get in. Get out. Get even."

Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun Mini Coopers, die klein genoeg zijn om het verkeer te omzeilen.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

leuke film om eens te kijken...niet meer niet minder 3

avatar van Niels Alberts

Niels Alberts

Leuke vermakelijke film. Actieavonturen combi. Alles wordt leuk uitgevoerd...alleen het punt waarop de auto met wegdek en al naar beneden wordt geblazen is wat te onwerkelijk. Ook het punt dat de Napster de hoogte van de rijdende vrachtauto's met zijn computer berekend is wat mij betreft wat te veel van het goede..voor de rest is het verhaal goed te doen!

avatar van desteven007

desteven007

Mooie misdaad film, altijd zin om naar te kijken.

avatar van Mary_Shaw

Mary_Shaw

heel mooie film, loopt lekker. een paar schoonheids foutjes maar welke film heeft dat niet

avatar van gerwinmaster

gerwinmaster

Ik heb deze film al minstens drie keer gezien, maar hij blijft leuk. De film loopt lekker, veel actie en een boeiend verhaal. Aanrader: 4*

avatar van lettervorm

lettervorm

Mooie film maar misschien iets overdreven met die Mini Coopers.

avatar van K@i

K@i

viel vies tegen had veel meer verwacht

0'5 is nog teveel

avatar van gijs (-.-)

gijs (-.-)

deze film vind ik heel vermakelijk hij kijkt zo lekker weg

avatar van Jeauhan

Jeauhan

Heerlijk vermakelijke film. Kijkt lekker weg. Alles lekker overdreven en je vooral niet ergeren aan de details. Vooral ook niet té serieus, met een kritisch oog naar kijken.

Just sit, relax and have fun.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

had er niet veel van verwacht eerlijk gezegd, omdat dit nie echt mijn genre is maar hij viel best wel mee. 3,5***

avatar van _dangerous_

_dangerous_

nee, geen zin in deze film

avatar van Kricky

Kricky

Te gekke film. Hier zot pas teamwork in. ik heb hem destijds in de bioscoop gezien. Gaaf met die mini's VRRRROOOOMMM. Leuk verhaal en ook leuke grappen(magere Pete)

topfilm

7,8

avatar van Mels

Mels

Leuke film, goed bedacht en gemaakt,

*3,5*

avatar van skipy05

skipy05

heel toffe film. ik heb hem nu een paar keer gezien en hij blijft goed om te zien. er zijn een paar zeeer goede acteurs.

avatar van Esther_ke

Esther_ke

Goede film: leuk verhaal, grappig, goede acteurs,…

Ik vind het ook wel heel tof met de Mini’s!

avatar van Legan

Legan

Een prima hollywood actiefilm met vaart en redelijk goede acteerprestaties. Natuurlijk met de standaard stereotiepe personages, de voorspelbaarheid en de over-the-top actie maar tevens met een hoge amusementswaarde. Geen bijzondere film, maar toch prima vermaak.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Deze film heeft mij nooit zo weten te grijpen. Hij is best goed uitgevoerd, maar uiteindelijk is het teveel een geval: lekkere chickies, mooie auto's en vetcooleleipe actie. Niet helemaal mijn ding.

avatar van briek

briek

Ze hebben veel van deze film gemaakt, maar zo goed vond ik hem nu toch ook niet, inderdaad in deze film zat er van alles veel te veel in. Maar is wel eens fijn om naar te kijken.

avatar van guylopez93

guylopez93

vermakelijke film

vooral niet met een serieuze en kritische houding naar deze film kijken want dan zou ie stukke minder zijn

het wel een beetje overdreven allemaal maar het stoort niet

echt spannend ook niet omdat je weet dat het toch altijd goed afloopt maar actie was mooi uitgewerkt en is leuk om een keertje te zien

avatar van nachtgekko

nachtgekko

goede film, alleen niet iets waarvan ik vind dat je hem echt een keer gezien moet hebben. Denk dat de titel me nog het meest aansprak

Goed voor als je echt niks anders te doen heb, anders niet.

avatar van dvd-me

dvd-me

Erg goede film met veel bekende mensen

avatar van Ejerika

Ejerika

Een erg stoere film moet ik zeggen. Personages zijn jong en sterk. Niet sterk genoeg moet ik zeggen. 2 much money for little gangsters Charlize Theron speelt het sterk. Mark is ..tsja, niets meer, niets minder.

avatar van s0njaa

s0njaa

Hmmm.. niet helemaal mijn smaak.. en soms iets ongeloofwaardig.. Zoals dat hele gedoe met de mini's en de metro..

Maar al met al is het best vermakelijk en de film duurt ook niet zo lang..

3***

avatar van OSC4R

OSC4R

Ik moet de originele versie nog steeds eens zien, maar de 2003 versie is vermakelijk. Leuke actie rondom de mini-parade. Wel vond ik de plotselinge overgang naar een witte ijsvlakte wat vreemd, maar ook daar maakt de actie het aardig goed...

Al met al een spannende film, waarbij je niet al te veel op het verhaal moet letten, maar het vooral van de mooie Italiaanse sferen moet hebben.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Zeer goede film Mark Wahlberg Seth Green Edward Norton

Jason Statham spelen geweldig. Met die Minicoopers is een geweldige stunt. Er komt zelfs een 2de deel The Brazilan Job 2009.

En ook de kleine rol van Donald Sutherland is goed.

avatar van Toemoesh

Toemoesh

Stuk voor stuk geweldige acteurs en een goed verhaal!

avatar van SubzeroX

SubzeroX

wat mij betreft 'n stel top acteurs bijelkaar met wat leuke plotwijzigingen

zeker de misdaad komt tot z'n recht in deze film maar ook leuke actie is te zien je komt zeker aan je trekken

1 van de weinige films die ik voor 'n 2e keer uit de kast heb gehaald

ik kijk ook erg uit naar 't 2e deel hopelijk is die netzo goed

avatar van roedie18

roedie18

dit is een mooie film, er zit weinig actie in maar toch een goede film. want je blijft wel zitten en je blijft opletten...

geef deze film 4,5 *

avatar van pikachu!

pikachu!

Superdroog met de mini's. Lekker vlotte film, heel vermakelijk.

***

avatar van missl

missl

Snelle film met natuurlijk hele stoere autootjes. Zeer vermakelijk.