• 9.379.535 stemmen

The Ring Two (2005)

Horror | 110 minuten / 128 minuten (unrated versie)

Genre: Horror

Speelduur: 110 minuten / 128 minuten (unrated versie)

Alternatieve titel: The Ring 2

Geregisseerd door: Hideo Nakata

Met onder meer: Naomi Watts, Simon Baker en David Dorfman

Releasedatum: 17 maart 2005

Plot The Ring Two

"The dead don't sleep."

Rachel is met haar zoon Aidan naar Asheville verhuisd en werkt bij de plaatselijke krant. In de archieven ontdekt Rachel een moordzaak en het lijkt erop dat de zaak te maken heeft met de mysterieuze videoband. Dan wordt Aidan opgenomen in het ziekenhuis: bewusteloos, onderkoeld en vol blauwe plekken. Rachel denkt dat dit het werk is van Samara Morgan en ze gaat terug naar Seattle om dieper te graven in haar verleden.

te huur bedoelde ik!!!

avatar van Edie

Edie

te huur bedoelde ik!!!

Bovenin staat toch 16 Aug ?

Regan_Robbie24

ja... dacht ik ook, maar heel veel films worden vervroegd. don't ask me why!

avatar van bartden345

bartden345

waarom dan??

Regan_Robbie24

ik heb het gevraagd bij een van de videotheken waar ik lid van ben en ze weten het niet! en nog een keer don't ask me why!

Doom

Kunnen heel moeilijk doen maar dat kreng komt gewoon op 16 augustus uit en klaar!

Doom schreef:

maar dat kreng

Dat had ik nou niet van je verwacht, dat je deze film een kreng zou noemen.

Naomi Watts schreef:

Dat hadi k nou niet van je verwacht, dat je deze film een kreng zou noemen.

Zei ik dat ?

Wie heeft me bericht ge-edit

Hehe, nee hoor beetje gefrusteerd door het lange door discusseren over een punt waar je niet over kunt discuseren...

Maar met de film The Ring Two is bijna niks mis mee Wel minder dan 1 helaas, maar ja voordat ik 2 ging kijken wist ik ook wel dat dit bijna een onmogelijke opgave zou worden.

Regan_Robbie24

je klonk over deze film anders erg bot zeg! terwijl ie geweldig is. en je weet het nooit! ik heb er geen geduld voor haast, dat ie uitkomt, en daarom vraag ik het steeds, en toen zeiden ze tegen mij dat ie waarschijnlijk al het weekend komt. op zaterdag of zondag.

Regan_Robbie24 schreef:

je klonk over deze film anders erg bot zeg! terwijl ie geweldig is.

Ik bot over deze film ? Pff ga weg. Als ik een 4.5* al een kl*te film zou vinden, tja dan zou mijn rating gedoe wel erg vaag zijn...

Rujar

Vanaf 23 augustus in de videotheek ?? Ik heb hem vandaag gehuurd! Maar goed!

Het was niet zo boeiend als deel 1. Het verhaal van deel 1 wordt hier nog even dunnetjes herhaald waardoor het allemaal geen verrassing meer is. Schrikeffecten en/of spanning zitten er niet in. Personages waren ook niet (meer) interresant. Een redelijk matige vervolgfilm. (what's new)

Naomi Watts

23 augustus klopt ook voor geen meter, de film zou officieel 16 augustus te huur zijn.

23 augustus klopt ook voor geen

movie

meter.

Tjezus wat flauw

Regan_Robbie24

in zo'n stom krantje staat dat Naomi Watts, ik heb dat krantje in de videotheek zien liggen!! daar staat: The Ring Two moet komen op 23 augustus en op 25 augustus uit! en kom er net achter dat ik er nog een terug moet brengen die 1 dag nu te laat is, bedankt Naomi Watts en Rujar!! anders een dikke boete!!

avatar van agent smith

agent smith

Rujar schreef:
Schrikeffecten en/of spanning zitten er niet in.

ok, ik ben dan niet de meest schrikbestendige persoon maar in deze film zaten echt wel schrikeffecten hoor. Iig voor mij Ik ben me kapot geschrokken 2 x volgens mij.

Scene met die herten.... Verder ook nog in het begin van de film dat Rachel kijkt naar het lijk in de ambulance.

Bij die twee momenten was het wel schrik voor mij, tegelijkertijd ook spanning!

Leeftijd.

Doom schreef:

Deze scenes waren vrij voorspelbaar.

Regan_Robbie24 schreef:

Ik heb het 3x gelezen maar ik snap het nog steeds niet... hey Regan sorry voor die boete?

avatar van De GeuS

De GeuS

Saai en totaal niet spannend. Vooral de openingsscene is al te belachelijk voor woorden; 2*

Rujar schreef:

Deze scenes waren vrij voorspelbaar.

in het krantje in de videotheek staat dit:

'The Ring Two komt uit op 23 augustus, de dvdrealise is 25 augustus', en dan komt het van zo'n krantje naar internet, en hebben ze het later gemaakt, dus 7 dagen later, maar Hide And Seek was ook 1 week te vroeg, dus ik geloof daarniet in!! En er is geen sorry voor nodig, je hebt juist m'n leven gered!!!

regan, hoezo verwoord je alles altijd zo chaotisch

ik ben maar 12! en gelukkig weet Naomi Watts dat!!

en wat Naomie zegt van leeftijd klopt dus!

ik probeer het zo goed mogelijk uit te leggen dat het uit zo'n krantje komt dat in de videotheek ligt!! maar ik weet nooit hoe ik dat moet inkorten!!! dus verwijt mij niks aub!

Regan_Robbie24 schreef:

En er is geen sorry voor nodig, je hebt juist m'n leven gered!!!

Ohhh nah graag gedaan!!

Weer een kruisje verdient

avatar van agent smith

agent smith

Regan_Robbie24 schreef:

dus verwijt mij niks aub!

ok, sorry dan, maar misschien kan je wel proberen alles iets beter te formuleren enzo... dat leest wat makkelijker

avatar van WiLL

WiLL

Helaas is the Ring 2 niet meer als een standaard horror/thriller filmpje. Het hele idee van de "tape" wordt overboord gegooid en dat verpest de film een beetje.

Deel 1 had toch een soort van "regels" wat voor mij de film zo goed maakte ... nu kan alles en gebeuren er allerlei vreemde dingen die me weinig konden boeien.

avatar van pietje punk

pietje punk

komt morgen uit in de videotheek....... en laat hem maar mooi liggen!

ik had hem al in de bios gezien maar blijkbaar nog niet gestemd. dit is echt de grootste troep die er dit jaar uitgekomen is! dit ging echt helemaal nergens over en is een verkrachting van het originele idee, wat geniaal was.

deze film is een belediging voor de filmliefhebber en ik kan niet geloven dat iemand hem ook maar kan waarderen, dit is pure commercie! BAH!

avatar van pietje punk

pietje punk

oja... 0.5* trouwens

pietje punk schreef:

komt morgen uit in de videotheek....... en laat hem maar mooi liggen!

Een beetje onrealistisch overdrijven kun je het ook wel noemen dit...

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Ik vind niet dat Pietje Punk echt overdrijft.

Deze film is inderdaad niets waard: geen mysterie, geen spanning, zeer weinig schrikmomenten.

Weer zo'n film die je enkel huurt omwille van z'n naam, maar die je achteraf met een zeer onbevredigd gevoel achterlaat. In die zin is het inderdaad platte commerce.

Als er ooit een Ring 3 uitkomt... laat ik gegarandeerd liggen !

agent smith schreef:

geeft niet, zal ik proberen, maar soms zal het niet eenvoudig zijn. maar probeer het toch.

en er was iemand die zei dat ie em gehuurd had, maar toen ik in de videotheek keek was ie er niet, en alle videotheken moeten em precies dezelfde dag hebben.

En weet iemand of er op de dvd extra's zitten??

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Wel opvallend dat deze film werd gemaakt door de vader van de Japanse Ringu's ! Hideo Nakata