The Ring Two (2005)
Genre: Horror
Speelduur: 110 minuten / 128 minuten (unrated versie)
Alternatieve titel: The Ring 2
Geregisseerd door: Hideo Nakata
Met onder meer: Naomi Watts, Simon Baker en David Dorfman
Releasedatum: 17 maart 2005
Bekijk via SkyShowtime
Vandaag om 22:46 uur op Paramount Network
Plot The Ring Two
"The dead don't sleep."
Rachel is met haar zoon Aidan naar Asheville verhuisd en werkt bij de plaatselijke krant. In de archieven ontdekt Rachel een moordzaak en het lijkt erop dat de zaak te maken heeft met de mysterieuze videoband. Dan wordt Aidan opgenomen in het ziekenhuis: bewusteloos, onderkoeld en vol blauwe plekken. Rachel denkt dat dit het werk is van Samara Morgan en ze gaat terug naar Seattle om dieper te graven in haar verleden.
Rachel Keller
Emily
Young Evelyn
Betsy
spuit11
Ik heb de film gisteren gezien, maar vond hem erg matig. Alle het goede van deel 1 was verdwenen. Ook het spanningsveld wat in deel 1 aanwezig was, was hier ook nergens te beginnen.
Regan_Robbie24
Dat je Naomi wil is begrijpelijk maar Dorfman is toch makkelijk vervangbaar.
echt niet! en van mij mogen ze ook een deel 3 maken maar MET David en Naomie. anders ben ik niet geintereseerd in dit deel zou Daveigh Chase veel zijn volgens een vriendin heb Daveigh niet veel gezien. want Daveigh is ook heel erg goed.
Doom
Ik snap niet, The Ring is jou favoriete film shit enzz.... En dan ben je niet geinteresseerd in deel 3 als David niet mee doet ? Kom aan zeg, je vind The Ring vet of je vind het niet
Absoluut mee eens
Regan_Robbie24
the ring is mijn favoriet, ja, maar ik kijk ook naar de spelers en ik vind dat David en Naomie gewoon degene zijn die erin horen, ik kan het niet beschrijven... en ik vind the ring vet ja, maar de spelers! ik kijk ook niet naar the exorcist III omdat degene waar het verhaal mee een verband heeft met de hoofdrolspelers.
en ik zei ook Naomie!!!
Doom
Tja ok.. Dan moet je hetzelf weten, maar dan vind jij het idee van "The Ring" niet vet genoeg anders was je wel deel 3 gaan bekijken, simpel en logisch als dat
en ik zei ook Naomie!!!
Het is Naomi geen Naomie!
Naomie zal denk ik een heel lekker Chinees gerecht zijn.
JonathanTucker
Naomie zal denk ik een heel lekker Chinees gerecht zijn.
Haha lol Kap!
Regan_Robbie24
ik vind hem vet, maar acteurs/actrices tellen bij mij altijd het ergst mee. want een andere hoofdrolspeler is niet hetzelfde
Regan_Robbie24
vind jij dat dan ook niet?
zonder Naomi en David lijkt mij de film niks,
ze zeggen dat het zeker is dat Naomie er niet in zit.
maar als David het wel doet dan vind ik het persoonlijk de kant van the exorcist en poltergeist opgaan. zovan de ouders kunnen het niet meer aan, de ouders zijn op zakenreis blablabla.
maar dan kijk ik hem wel! vooral als Naomi er in zit!
Linn
Ik vond het veel op Dark water lijken maarja dat is te danken aan Hideo Nakata denk ik..best een goede film maar doe mij toch maar de Japanse versie:|
Regan_Robbie24
het is eigenlijk exorcist-achtig bedoeld, maar ja... (gelezen op internet!)
Thomas
bffffffffff slaap verwekend filmpje... je zit maar te wachten en het komt maar niet... ze hadden het beter bij deel 1 kunnen laten... het hele videoverhaal is trouwens verdwenen.....
dunefan
weet iemand of die "unrated" versie ook in nederland uitkomt?! ik zag op www.dvdanswers.com dat het 20 min. ongeveer aan extra materiaal bevat! wil deze echt wel hebben.. trouwens ring 2 hoes die ik op bol.com zag staan wordt er niet beter op he...
Naomi Watts
Komt ook in nederland uit, is gewoon een versie die de koopdvd heeft.
dunefan
trouwens nadat ring2 uitwas dacht ik dat die ring maker (iets van ... nikiati nouja jeweet wel die ook de japanse heeft gemaakt) dat ring 3 of met Naomi en David is en dan is het echt een vervolg of zonder hun en dat wordt het een prequel voor deel 1.
dunefan
dat dacht ik al, bedankt trouwens voor de hele snele reactie:-) dat betekend dus dat de originele bioscoopversie hier nooit op dvd te zien zal zijn!
dunefan
nog een vraagje, komt er ook een box uit met de eerste en tweede gebundeld of als digipack zoals in duitsland?!
Naomi Watts
Er schijnt een The Ring pack te komen aangezien er een Collector's edition komt van het eerste deel. Deze reactie was wat minder snel, ja heb ook dingen gehoort van uitspraken van Hideo Nakata (dat is de naam dus). Het prequel verhaal heb ik ook gehoort, ik hoop niet dat Naomi instemt tot een The Ring 3, dat verloedert het eerste deel van The ring alleen maar en straks worden we niet meer serieus genomen, en dat mag niet.
Het prequel scenario is volgens mij afhankelijk van Naomi's antwoord en wat Hideo in zijn hoofd heeft zitten.
De originele bioscoopversie is ook aanwezig op de koopdvd, samen met de unrated versie.
Doom
Aahh van mij mag Naomi er wel voor gaan hoor, echt.... Maar dan moet het budget van de film wel worden vergroot, want nu al zeggen dat er niet veel wordt ingestoken qua geld, tja dat schrikt mij toch wel af, zegt niet alles maar wel wat over de kwaliteit...
Regan_Robbie24
o, god, niet nog een prequel, dat is ook al bij the texas chainsaw massacre (2003). ik vind het leuker als Naomi en David er in zitten en dat het gewoon een verhaal wordt met 'hun'.
is het waar dat de koopdvd op 25 augustus uitkomt, Naomi Watts?
Regan_Robbie24
uhum, in hooge zwaluwe zijn geen winkels! slim zeg!!
maar soms dan is ie in de ene winkel later dan de ander!
en misschien komt ie eerder te huur!
JoeCabot
Het komt wel op geen 2 dagen zeker...
agent smith
uhum, in hooge zwaluwe zijn geen winkels! slim zeg!!
zal vast erg leuk zijn om daar te wonen...
Regan_Robbie24
haha! wat zijn we weer aardig!
maar ze zeggen dat the ring two 1 aug. komt

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix