• 9.375.010 stemmen

Jurassic World (2015)

Actie / Avontuur | 124 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Colin Trevorrow

Met onder meer: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Vincent D'Onofrio

Releasedatum: 11 juni 2015

Plot Jurassic World

"The park is open."

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, wat resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

avatar van Idol

Idol

Jurassic park 4 komt eraan in 2005 met dezelfde cast

het gaat niet zoals in de andere delen in de jungle afspelen

ben benieuwd

Phooze

Waar komt deze info vandaan dan?

avatar van EmDee

EmDee

Ik lees t ook op meerdere fora.

Phooze

Ja, maar daar hebben we niks aan heh Een gerucht is zo in de wereld geholpen. Daarom wil ik graag weten waar dit "gerucht" vandaan komt.

avatar van roda

Idol schreef:

Jurassic park 4 komt eraan in 2005 met dezelfde cast

het gaat niet zoals in de andere delen in de jungle afspelen

ben benieuwd

Dezelfde cast als?1,2 of deel 3?

Deel 2 en 3 klonken gelukkig niet zo

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Gadverdamme. Dit klint een beetje als 'uitmelken'.

Aangezien dat de Jurassicpark-formule(volgens mij) nog erg vermakelijk is zou ik het niet uitmelken noemen. Voor mij part mogen er gerust nog komen.

avatar van gremlin gizmo

gremlin gizmo

ik heb dit ook ergens gelezen of gehoord het word volgens mij in de toekomst afgespeelt.

avatar van SSeagal

SSeagal

zucht.....kijk er naar uit...(ahum)

Nick Kang

Ze worden in ieder geval met de film slechter.

Nick Kang schreef:

Ze worden in ieder geval met de film slechter.

Vind ik niet. 1 is geweldig, 2 is slecht en 3 is aardig. Ben benieuwd of dit wat gaat worden.

BoordAppel schreef:

Je zit jezelf nou tegen te spreken. De eerste film was geweldig maar de 2 gevolgen werden steeds slechter ten opzichte van de eerste film.

Phooze

Volgens mij zit er bij de redenering van BoordAppel een stijgende lijn in op het eind hoor...

jaja...

avatar van SSeagal

SSeagal

dus aardig is beter dan geweldig.....

Nick Kang schreef:

Ik spreek mezelf niet tegen. Jij zegt: ze worden met de film slechter, dat betekent dat je de 1e goed vind, de 2e minder goed en de 3e nog minder goed. Maar ik vind de 3e juist weer beter dan de 2e. Dat ik hem minder goed vind dan de 1e maakt niet uit. De films worden bij mijn redenatie niet steeds slechter. Snappie? .

Nick Kang

De 3de Jurassic Park vond ik juist weer slechter. Maar who cares anyway. De eerste Jurassic Park is gewoon de beste van allemaal. En ik denk niet dat Jurassic Park4 daar verandering in kan brengen. Jurassic Park is grafisch dan wel wat minder, maar destijds heeft de film een grote indruk op mijn gemaakt.

Nick Kang schreef:

Jurassic Park is grafisch dan wel wat minder

Valt ook heel erg mee. Ik heb m pas weer gezien en het enige dat er een beetje 'nep' uitzag was die kudde Struthiomimussen. Ze hebben een perfecte mix van CGI en animatronics gebruikt waardoor het er eigenlijk niet verouderd eruitziet. Ik denk overigens ook dat een 4e deel niet beter zal zijn dan het 1e, maar misschien verrassen ze ze ons.

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

Bij Jurassic Park III (2001):

Steven Spielberg says there will be a fourth Jurassic Park film, reports Ananova

Spielberg will not direct the film but will act as its producer, as he did with Jurassic Park 3.

He says he hopes to persuade Joe Johnston, who directed the third film, to take on the new sequel.

"We actually have a wonderful story that I think is the best story since the very first movie. In fact, I wish it were the third story instead of the fourth one," Spielberg tells Starlog.

"It came late, but it is actually the best story I've heard for a dinosaur movie since the Michael Crichton book. And I'm not going to tell you anything about it. My lips are sealed."

More On 'Jurassic Park 4'...

avatar van Flipman

Flipman

Nee, een onnodig tweede vervolg, dit. Het derde vervolg zie ik al helemáál niet zitten!

avatar van stan

stan

ja het klopt hoor want op http://www.imdb.com/title/tt0369610/ en als het op imdb staat is het altijd zeker dat die film komt

kijk maar voor de films op www.imdb.com

Angrod_Pallanén

Voor wanneer was Jurassic Park IV gepland? 2007?

avatar van Doom

Doom

Angrod_Pallanén schreef:

Voor wanneer was Jurassic Park IV gepland? 2007?

Herfst 2006 volgens mij.

avatar van IcU

IcU

Doom schreef:

Herfst 2006 volgens mij.

Jurassic Park IV: The Extinction (working title)

Writing credits

Michael Crichton (characters)

William Monahan (written by)

IMDb

Op andere site's gelezen:

Mischien Steven Spielberg

Mischien Jonathan Mostow

Sam Neill en Jeff Goldblum staan vast?

Laatste deel met definitief einde...?

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

IcU schreef:

Jurassic Park IV: The Extinction (working title)

Writing credits

Michael Crichton (characters)

William Monahan (written by)

IMDb

Op andere site's gelezen:

Mischien Steven Spielberg

Mischien Jonathan Mostow

Sam Neill en Jeff Goldblum staan vast?

Laatste deel met definitief einde...?

Laten we hopen van wel want de eerste was goed,tweede ook maar derde deel was al wat minder vond ik ,het nieuwe is er af vind ik en ze kunnen het nietmeer spannend houden

Angrod_Pallanén

Er zijn helemaal geen bevestigingen van een JP4..of heb ik het nu grandioos mis?

avatar van Bob Cremers

Bob Cremers

Kijk maar op Cinemania

Angrod_Pallanén

God ja, dat ken ik. Link please.

IMDb zegt 2008, maar of ik dat moet geloven.