• 9.369.485 stemmen

Jurassic World (2015)

Actie / Avontuur | 124 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Colin Trevorrow

Met onder meer: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Vincent D'Onofrio

Releasedatum: 11 juni 2015

Plot Jurassic World

"The park is open."

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, wat resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Angrod_Pallanén schreef:

Er zijn helemaal geen bevestigingen van een JP4..of heb ik het nu grandioos mis?

Jurassic Park 4 op komst

22-02-2006

Regisseur Steven Spielberg begint volgend jaar met de opnames voor de vierde 'Jurassic Park'-film. Producer Frank Marshall bevestigt dat het draaiboek voor de volgende dinosaurusfilm voltooid is. "Er is een goed draaiboek nu, dus dat zal het worden. We kunnen beginnen filmen in 2007, de release is gepland voor 2008."

Lexie, de kleindochter van Sir Richard Attenborough's personage, zal volgens Moviehole.net de hoofdrol vertolken in de nieuwe prent.

------------

Ik kijk er al een tijdje naar uit, ben in ieder geval blij dat we na een lange 'stille' periode rondom dit project weer positief nieuws horen. Helaas pas in 2008 te bezichtigen.

avatar van BlueSword

BlueSword

duurt wel een beetje lang, erg leuk voor de fans.

ben zelf ook erg benieuwd.

Angrod_Pallanén

Idd, voor de fans, ik betwijfel of een deel 4 echt een goed verhaal kan hebben...maarja, Spielberg is aan boord dus dat is al een plus.

jaws 2

kan iemand soms zeggen welke dinosaurussen er in deel 4 komen? de spinosaurus hopelijk niet!!

jaws 2 schreef:

Is nog niet bekend, maar laat het lekker op je af komen. Tijd genoeg tot 2008.

jurassic park IV

Waterdinosaurussen

Na de vernietiging van Isla Sorna denkt John Hammond dat de chaos over is. Maar na enkele rustige jaren duiken er verschillende meldingen op van volledige vissersboten die verdwijnen voor de kust van Costa Rica. Een bezorgde Hammond laat weten dat hij in het geheim dinosaurussen gebroed heeft op een 3de en 4de eiland en dat hij van plan was een tweede park te bouwen voor waterdino's op een 5de eiland. Hij wil weten hoe de dinosaurussen van het eiland geraakt zijn en zendt 2 teams naar 1 van de eilanden. Wanneer hij verneemt dat er ook 2 kinderen mee zijn met de teams, gaan hij en een 3de team de kinderen gaan halen. Wat hij niet weet is dat de 2 teams het slachtoffer zijn geworden van verschillende dinosaurus aanvallen. De enige overlevenden zijn een 19 jarige jongen en de 2 kinderen. Terwijl Hammond de omliggende wateren doorzoekt proberen de kinderen te overleven tussen de dinosaurussen

avatar van BlueSword

BlueSword

wat een stom verhaal, stiekem dino's gebroed...kinderen zoeken (again)...en natuurlijk zijn die 2 kinderen de overlevende.

maarja, nu maar hopen dat het er goed uit gaat zien,

finaldestiny

dat van die waterdinosaurussen klinkt wel interessant.

verder is het eigenlijk allemaal een beetje hetzelfde.

BoordAppel

Waterdinosaurussen bestaan niet. Bovendien is het onmogelijk dat ze op de manier die ze in deel 1 lieten zien beesten kunnen klonen die enkel in het water leefden.

M.a.w. dat is niet de plot voor JP 4.

IcU

Wat is de bron van het verhaal Jaws? Mischien kan je aan de betrouwbaarheid van de bron te weten komen of dat het plot zal worden.

Ander nieuws over JP4:

Keira Knightley zal waarschijnlijk er in spelen, samen met Sam Neill.

Bron: Rotten Tomatoes en andere via google gevonden sites.

BoordAppel schreef:

M.a.w. dat is niet de plot voor JP 4.

er hebben wel degelijk waterdinosaurussen bestaan.

BoordAppel

Dinosauriërs leefden alleen op het land. Die beesten in het water en in de lucht zijn geen dinosauriërs.

BoordAppel schreef:

dan ben je verkeerd geinformeerd hoor, want de dino´s die in het water en in de lucht waren die behoorden toevallig wel tot de groep dinosauriërs. duik maar eens de bieb in zou ik zeggen.

BoordAppel

Dat heb ik vroeger vaak genoeg gedaan. Vliegende reptielen uit die tijd behoren tot de Pterosauria en zwemmende tot de Plesiosauria, Ichthyosauria, Mosasauria of weet ik wat nog meer.

Het allereerste wat je in al die boeken leest is meestal: dinosauriërs leefden op het land, en alleen op het land.

BoordAppel schreef:

sorry, mijn fout je hebt inderdaad gelijk maar het waren wel verre verwanten van de dinosauriërs.

avatar van gotti

Is het ook niet zo dat bijvoorbeeld de krokodillen ook al leefden in de tijd van de dinosauriërs?

gotti schreef:

dat klopt volgens mij wel.

BoordAppel

Inderdaad, alleen waren ze toen ietsje groter. Check de schedel van een Deinosuchus:

Wel een beetje off topic, sorry doorvoor.

jaws 2

wie al wil kijken voor het teken van jurassic park IV, moet gewoon mijn emailadres toevoegen [email protected] .

kijk op:

dit is de site

IcU

Dat is niet het originele logo dat op die site staat. Er staat ook bij dat het een grap was. Het originele logo is nog niet bekend gemaakt.

Angrod_Pallanén

Die video is overigens fake as hell.

Doom

Dit is inderdaad niet het nieuwe plot van Jurassic Park 4. Het hele verhaal komt niet eens in de buurt, het is totaal verzonnen onzin.

Verder klopt het wat Boordappel zegt; waterdinosaurussen bestaan niet eens. Ze behoren tot de groep reptielen en ze hebben maar weinig met dinosaurussen te maken. Het zou een dramatische fout wezen wanneer ze in JP4 gebruik gaan maken van zogenaamde 'water' dinosaurussen.

De verhalen die ik heb gelezen gingen over het feit dat dinosaurussen richting de stad kwamen. Spielberg wil van die wazige eilanden af, dus net zoals met The Lost World een paar dinosaurussen in de stad. Dat klinkt mij overigens als muziek in de oren, goede muziek wel te verstaan

Angrod_Pallanén

Mwah, ik snap wel dat dat extra leuk is. En daarom is The Lost World mijn favoriete uit de reeks (niet te verwarren met de beste uit de reeks) omdat het zowel eiland als stad heeft. Maar een hele film in de stad? Blaas dan maar de productie af.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Dat lijkt me dan weer helemaal niks hoor al die dinosaurussen in de stad.

Ik vind ze persoonlijk het leukst in hun natuurlijke omgeving.

Word het anders niet zo als Godzilla ofzo..?!

Maar ja met Stephen Spielberg kan het niet vaak verkeerd wezen.

Dus we zien wel weer...

Kijk er dan wel erg naar uit, laat maar komen.

Waterdinosaurussen bestaan niet

wel eens walking with dinosaurers gekeken, aflevering 2???

Doom schreef:

Jurassic Park 4 op komst

22-02-2006

Regisseur Steven Spielberg begint volgend jaar met de opnames .

Spielberg?? er is dus hoop. deel 3 was dan ook de enige die niet door spielberg geregiseerd werd, vandaar dat die ook erg saai is.

sinterklaas schreef:

wel eens walking with dinosaurers gekeken, aflevering 2???

Ehm, ja.

sinterklaas schreef:

Deel 4 wordt ook niet door Spielberg geregisseerd, maar geproduceerd. Volgens mij zijn ze nog op zoek naar een regisseur.

Ehm, ja.

Nou dat ging over een 25 m lange waterdinosaurus(weet niet meer hoe die heet, is lang geleden dat ik hem heb gezien) dus waterdino's bestaan(misschien)wel.