menu

Gillo Pontecorvo

mijn gemiddelde
3,74 (560)
560 stemmen

Geboren:
19 november 1919
Pisa (Italië)

Overleden:
12 oktober 2006 (86 jaar)
Rome (Italië)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 560 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,74 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72

Filmografie

  • 2,86 (7)
    La Grande Strada Azzurra (1957)
    Alternatieve titel: The Wide Blue Road
  • 3,59 (50)
    Kapò (1959)
    Alternatieve titel: De Kampopzichter
  • 3,84 (437)
    La Battaglia di Algeri (1966)
    Alternatieve titel: The Battle of Algiers
  • 3,22 (59)
    Queimada (1969)
    Alternatieve titel: Burn!
  • 3,64 (7)
    Ogro (1979)
    Alternatieve titel: Operación Ogro