Gérard Oury

mijn gemiddelde
3,44
1226 stemmen

Geboren:
29 april 1919
Parijs (Frankrijk)

Overleden:
19 juli 2006 (87 jaar)
Saint-Tropez (Frankrijk)

Er staan 17 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1226 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,44 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,87

Filmografie

La Main Chaude (1960)
Alternatieve titel: La Mano Calda
La Menace (1961)
Alternatieve titel: The Menace
3,50 (1)
Le Crime Ne Paie Pas (1962)
3,50 (221)
Le Corniaud (1965)
Alternatieve titel: De Eend en de Cadillac
3,68 (480)
La Grande Vadrouille (1966)
Alternatieve titel: Samen Uit, Samen Thuis
3,44 (40)
Le Cerveau (1969)
Alternatieve titel: The Brain
2,93 (92)
La Folie des Grandeurs (1971)
Alternatieve titel: Delusions of Grandeur
3,36 (308)
Les Aventures de Rabbi Jacob (1973)
Alternatieve titel: De Avonturen van Rabbi Jacob
2,94 (8)
La Carapate (1978)
Alternatieve titel: Out of It
2,71 (7)
Le Coup du Parapluie (1980)
Alternatieve titel: Umbrella Coup
2,86 (59)
L'As des As (1982)
Alternatieve titel: Aas der Azen
2,25 (2)
La Vengeance du Serpent à Plumes (1984)
Alternatieve titel: The Vengeance of the Winged Serpent
1,00 (1)
Lévy et Goliath (1987)
Alternatieve titel: Levy and Goliath
1,83 (3)
La Soif de l'Or (1993)
Alternatieve titel: The Thirst for Gold
3,00 (1)
Le Schpountz (1999)