Hsiao-Hsien Hou

mijn gemiddelde
3,28
1079 stemmen

Geboren:
8 april 1947 (70 jaar)
Meixian (China)

Er staan 21 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1079 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,28 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,84

Filmografie

2,40 (15)
Jiu Shi Liu Liu De Ta (1980)
Alternatieve titel: Cute Girl
1,50 (2)
Feng Er Ti Ta Cai (1981)
Alternatieve titel: Cheerful Wind
3,03 (16)
Zai Na He Pan Qing Cao Qing (1982)
Alternatieve titel: The Green, Green Grass of Home
3,11 (14)
Er Zi De Da Wan Ou (1983)
Alternatieve titel: The Sandwich Man
3,43 (29)
Feng gui Lai de Ren (1983)
Alternatieve titel: The Boys from Fengkuei
3,79 (29)
Dong Dong De Jia Qi (1984)
Alternatieve titel: A Summer at Grandpa's
3,81 (48)
Tong Nien Wang Shi (1985)
Alternatieve titel: A Time to Live and a Time to Die
3,66 (41)
Lian Lian Feng Chen (1986)
Alternatieve titel: Dust in the Wind
3,38 (16)
Ni Luo He Nu Er (1987)
Alternatieve titel: Daughter of the Nile
3,52 (40)
Beiqíng Chéngshì (1989)
Alternatieve titel: A City of Sadness
3,12 (29)
Hsimeng Jensheng (1993)
Alternatieve titel: The Puppetmaster
3,66 (29)
Haonan Haonu (1995)
Alternatieve titel: Good Men, Good Women
3,64 (25)
Nanguo Zaijan, Nanguo (1996)
Alternatieve titel: Goodbye South, Goodbye
3,56 (33)
Hai Shang Hua (1998)
Alternatieve titel: Flowers of Shanghai
3,35 (120)
Qianxi Mànbo (2001)
Alternatieve titel: Millennium Mambo
3,39 (75)
Kôhî Jikô (2003)
Alternatieve titel: Café Lumière
3,28 (168)
Zui Hao De Shi Guang (2005)
Alternatieve titel: Three Times
3,21 (117)
Le Voyage du Ballon Rouge (2007)
Alternatieve titel: The Flight of the Red Balloon
3,50 (1)
10+10 (2011)
3,03 (176)
Cìkè Niè Yinniáng (2015)
Alternatieve titel: The Assassin