Sergei M. Eisenstein

mijn gemiddelde
3,50
911 stemmen

Geboren:
23 januari 1898
Riga (Rusland)

Overleden:
11 februari 1948 (50 jaar)
Moskou (Sovjet-Unie)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 911 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,50 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,82

Filmografie

3,53 (420)
Bronenosets Potyomkin (1925)
Alternatieve titel: Battleship Potemkin
3,62 (68)
Stachka (1925)
Alternatieve titel: Strike
3,53 (75)
Oktyabr (1928)
Alternatieve titel: October
3,53 (16)
Staroye i Novoye (1929)
Alternatieve titel: The General Line
3,36 (97)
Aleksandr Nevskiy (1938)
Alternatieve titel: Alexander Nevsky
3,49 (129)
Ivan Groznyy I (1945)
Alternatieve titel: Ivan the Terrible, Part One
3,42 (88)
Ivan Groznyy II: Boyarsky Zagovor (1958)
Alternatieve titel: Ivan the Terrible, Part Two: The Boyars' Plot
3,42 (18)
¡Que Viva Mexico! - Da Zdravstvuyet Meksika! (1979)
Alternatieve titel: Que Viva Mexico