• 9.370.379 stemmen

Ontwikkeld door: Lisa Rubin

Met onder meer: Naomi Watts, Billy Crudup en Sophie Cookson

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 30 juni 2017

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Gypsy

Jean Halloway is een therapeute uit Manhattan, New York. Haar leven lijkt perfect; ze heeft een goedlopende praktijk en is getrouwd met Michael. Jean houdt er echter intieme en gevaarlijke relaties op na met de mensen uit de levens van de patiënten die ze behandelt. De grenzen tussen haar privé- en professionele leven beginnen te vervagen en ze belandt in een wereld waar de krachten van lust en realiteit op een desastreuze manier dreigen te botsen.

Acteurs en Actrices

Meningen over Gypsy

avatar van scorsese

woensdag 19 juli 2017
Gypsy seizoen 1 Aardige serie met uiteraard een uitstekende rol van Naomi Watts (ze draagt het geheel met gemak). Eem origineel verhaal dat wel te lang door gaat en het einde is in vergelijking met de rest van de serie te afgeraffeld.

tattoobob_mm

vrijdag 30 juni 2017
Gypsy seizoen 1 Net 2 afleveringen gekeken.....wel aardig. Tis nog niet echt heel spannend allemaal maar mijn gevoel zegt dat dat nog gaat komen. En Watts is een mooie vrouw waar nog niet aan gesleuteld is en ze speelt top. Een serie die wel het kijken waard is.....maar je moet wel van dit genre houden.

pedro

zondag 30 oktober 2022
Gypsy seizoen 1 Wat een oervervelende serie, het beste slaapmiddel ooit voor mij, even opzetten en heerlijk slapen. Zelfs Watts kan deze ellende niet redden. Er gebeurt gewoon niet genoeg. Ik raad Fervet eens aan om Gypsy review in te tikken bij Google en dan te zien dat de meeste het maar niets vinden en terecht. De reden waarom er geen tweede seizoen is, is duidelijk, er was gewoon niet genoeg boeiend verhaal aanwezig en de meeste kenners vond het eerste seizoen al doffe ellende....