• 9.369.979 stemmen

Ontwikkeld door: Dave Chernin en John Chernin

Met onder meer: Kaitlin Olson, Sofia Black-D'Elia en Carla Jimenez

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 1 januari 2017

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Mick

Mackenzie, een oplichtster met nul verantwoordelijkheidsgevoel, verhuist van Rhode Island naar Greenwich, Connecticut om daar de ouderlijke voogd te worden van haar nichtje en neefjes. Haar zeer rijke, vervreemde zus wordt samen met haar man verdacht van federale fraude, door samen het land uit te vluchten proberen zij arrestatie te voorkomen.

Seizoenen

Komt er een The Mick seizoen 3?

Meningen over The Mick

avatar van Daan258

Daan258

zondag 24 september 2017
The Mick seizoen 1 Af en toe is op Comedy Central voorbij zien komen maar nooit echt gevolgd. Sinds 2 dagen geleden de eerste 4 episode's gezien en ik moet zeggen dat het best een leuke sitcom is. Hier en daar lekker kunnen lachen, flauwe humor en leuke personages. Vooral het kleine mannetje is geweldig

renzoroy_mm

vrijdag 20 oktober 2017
The Mick seizoen 1
Daan258 schreef:
Heerlijke sitcom. In een vrij korte tijd alle afleveringen bekeken en geen moment verveeld. Wat ik al eerder zei: leuke humor, leuke personages en een leuke cast. Heel goed verrast door deze serie en ook zeker aan te raden. Ik kijk zeker uit naar het 2e seizoen. Voor dit 1e seizoen een dikke 3,5*
2e seizoen is tot nu toe net zo leuk als de 1e