• 9.099.392 stemmen

Ontwikkeld door: Dan Fogelman

Met onder meer: Mandy Moore, Milo Ventimiglia en Sterling K. Brown

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 20 september 2016

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

Plot This Is Us

De serie volgt Kate, Kevin en Randall die broer en zus van elkaar zijn. Zowel het verleden als het heden van de familie wordt getoond en hun levens zijn meer met elkaar verweven dan ze aanvankelijk dachten. Hun ouders, Jack en Rebecca, zijn een belangrijk onderdeel in het leven van de drie hoofdpersonen en middels flashbacks, die zich in 1980 en tussen 1989 en 1995 in Pittsburgh afspelen, komen we te weten wat er zich in hun jeugd en bij hun ouders heeft afgespeeld. Daarnaast hebben ze allen hun eigen leven en problemen waar ze mee om moeten zien te gaan.

Seizoenen

Komt er een This Is Us seizoen 7?

Meningen over This Is Us

avatar van james_cameron

vrijdag 2 juli 2021
This Is Us seizoen 5 Deze vijfde reeks komt aanvankelijk wat stroef op gang, mede door nogal geforceerd aanvoelende verhaallijnen rond actuele zaken als black lives matter en Covid, maar na aflevering drie gaat de beuk erin en wordt alles gaandeweg steeds beter. Het niveau van de vorige seizoenen wordt niet overal gehaald, maar echt storend is dit niet. De personages blijven leuk en de scripts zitten wederom vernuftig in elkaar. Die allerlaatste scene van de seizoenfinale had ik overigens even niet aan zien komen, damn! Op naar het zesde en naar verluidt laatste seizoen.

james_cameron_mm

woensdag 14 maart 2018
This Is Us seizoen 1 Sublieme mengeling van soap, drama en comedy, uitstekend geschreven en gespeeld. De plotlijnen en personages zijn knap met elkaar verweven en vrijwel alle karakters komen mooi uit de verf. Daarnaast zijn de dialogen vaak erg raak en zijn er veel aangrijpende momenten. Een lach en een traan, in de beste zin van het woord.